Strana 1 z 1

vypinanie CoD2

Napísané: Ne 18. Jún, 2006, 14:56
od užívateľa Wizik
Zdravicko :)
Takze mam ansledovny problemik... ked hram CoD2 tak sa mi bud z nicoho nic resetne PC alebo sa mi "len" sekne hra a vypne... neviem cim to je, secko je stabilne, na grafe som to s OC neprehnal, secko je OKI, neviem cim to moze byt...zeby mu zrazu zacalo vadit ze mam len 512MB ram?

Napísané: Ne 18. Jún, 2006, 15:15
od užívateľa jose
512MB staci. to iste my zacalo robit pred cca 2 tyzdnama=odisla my grafika...skus dat nas5 povodny chladic :?: ,inac robi Ti to aj v inej hre?

Napísané: Ne 18. Jún, 2006, 15:43
od užívateľa Wizik
ine hry nehram :) ... co s tym moze mat povodny chladic? sak povodny je sunt...zalman chladi 100xlepsie

Napísané: Ne 18. Jún, 2006, 15:45
od užívateľa jose
aj pamate?,neviem to je typ :wink: treba skusit..jo daj default.
OT:zalman chladi lepsie,ale neznamena to ze tym zvysis OC :idea:

Napísané: Ne 18. Jún, 2006, 15:56
od užívateľa Wizik
ja mam toho zalmana na 12V cize ofukuje aj pamate... a su studene aj pri zatazi ...zacalo mi to robit to reinstale winu

Napísané: Ne 18. Jún, 2006, 16:00
od užívateľa -TAMY-
PWM sa ti asi moc hreju :) mne to robilo tiez teraz.. zacal som PWM ofukovat a hned drzi..

Napísané: Ut 20. Jún, 2006, 21:15
od užívateľa Payne
jose napísal:zalman chladi lepsie,ale neznamena to ze tym zvysis OC
neznamena, ale je to velmi pravdepodobne

Napísané: Ut 20. Jún, 2006, 21:28
od užívateľa Wizik
zatial sa to drzi, ale je dost mozne ze to bolo tym PWM

Napísané: Pi 23. Jún, 2006, 07:53
od užívateľa Guru
jj aj mne to robilo na x1800xt ked som neofukoval regulatory na grafe.... Ked som zacal isla dobre :wink:
Pravdepodobne mas ten isty problem