vypinanie CoD2

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

vypinanie CoD2

Príspevok od užívateľa Wizik » Ne 18. Jún, 2006, 14:56

Zdravicko :)
Takze mam ansledovny problemik... ked hram CoD2 tak sa mi bud z nicoho nic resetne PC alebo sa mi "len" sekne hra a vypne... neviem cim to je, secko je stabilne, na grafe som to s OC neprehnal, secko je OKI, neviem cim to moze byt...zeby mu zrazu zacalo vadit ze mam len 512MB ram?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
jose
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 703
Dátum registrácie: Ne 10. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa jose » Ne 18. Jún, 2006, 15:15

512MB staci. to iste my zacalo robit pred cca 2 tyzdnama=odisla my grafika...skus dat nas5 povodny chladic :?: ,inac robi Ti to aj v inej hre?

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Ne 18. Jún, 2006, 15:43

ine hry nehram :) ... co s tym moze mat povodny chladic? sak povodny je sunt...zalman chladi 100xlepsie
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
jose
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 703
Dátum registrácie: Ne 10. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa jose » Ne 18. Jún, 2006, 15:45

aj pamate?,neviem to je typ :wink: treba skusit..jo daj default.
OT:zalman chladi lepsie,ale neznamena to ze tym zvysis OC :idea:
Naposledy upravil/-a jose v Ne 18. Jún, 2006, 15:57, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Ne 18. Jún, 2006, 15:56

ja mam toho zalmana na 12V cize ofukuje aj pamate... a su studene aj pri zatazi ...zacalo mi to robit to reinstale winu
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » Ne 18. Jún, 2006, 16:00

PWM sa ti asi moc hreju :) mne to robilo tiez teraz.. zacal som PWM ofukovat a hned drzi..

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Payne » Ut 20. Jún, 2006, 21:15

jose napísal:zalman chladi lepsie,ale neznamena to ze tym zvysis OC
neznamena, ale je to velmi pravdepodobne
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Ut 20. Jún, 2006, 21:28

zatial sa to drzi, ale je dost mozne ze to bolo tym PWM
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » Pi 23. Jún, 2006, 07:53

jj aj mne to robilo na x1800xt ked som neofukoval regulatory na grafe.... Ked som zacal isla dobre :wink:
Pravdepodobne mas ten isty problem
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"