PC v aute

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
LittleMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1112
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: NR - okolie, Brno
Kontaktovať užívateľa:

PC v aute

Príspevok od užívateľa LittleMan » Št 15. Jún, 2006, 20:52

cital som si jeden starsi clanok tu na pretaktovanie.sk a celkom ma tento napad zaujal. ma to vsak jeden hacik, ked uz cely pocitac natrepem do auta, urobim si rozvody na kable, zozeniem nejake 10 - 14 palcove lcd, tak ako prosimvas mozem realizovat napajanie takehoto stroja ? v aute nie je 220 V ale iba 12.... monitor je tiez stavany na 220 (aj ked ma v sebe trafak ...)

vie niekto o nejakom funkcnom rieseni ?
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)

iwhy
VIP
VIP
Príspevky: 763
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa iwhy » Št 15. Jún, 2006, 20:58

http://www.bluebrick.sk/ponuka_miniitx.html
Existuju zdroje priamo na toto urcene, najdes take aj v tejto ponuke.

Avsak vykonovo su zvacsa stavane na nizkoodberovu ITX platformu.

//Hodim to radsej do inej sekcie...

Užívateľov profilový obrázok
svist
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 81
Dátum registrácie: Ut 19. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa svist » Št 15. Jún, 2006, 22:15

Barton a nieèo k tomu.
ticho, ticho a ešte ticho

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Št 15. Jún, 2006, 23:13

ja to riesim pomocou Tablet PC (10" dotikovy LCD), teras si este idem dokupit TB GPRS reciever a budem mat peknu velku navigaciu. Inak PC v aute je dost velky nezmisel, to uz si racej zabudovat PS2 a na pred krcmou mozes hrat hry....

T. :wink:
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

LittleMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1112
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: NR - okolie, Brno
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa LittleMan » Št 15. Jún, 2006, 23:15

pc ma sitoke viuzitie - napr navigacia, dvd, tv, internet ... a ked si na cestach, zide sa ...
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)

Užívateľov profilový obrázok
Riddick
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 664
Dátum registrácie: Pi 03. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: BA/KN

Príspevok od užívateľa Riddick » Št 15. Jún, 2006, 23:16

Dalo by sa napajanie zrealizovat cez striedac..dakde som to aj videl a aj povedzme v Pimp My Ride casto davali :wink:
ASUS Rampage IV Formula | INTEL i7 3930k | EKWB Predator 360 + EKWB Supremacy EVO Nickel | Corsair Vengeance 16GB 2133MHz RED | EVGA GTX 1080 Classified + EKWB EK-FC780 Classy | Samsung 840 EVO 250GB & 840 256GB & + WD Black 1TB + WD RED Pro 3TB | Corsair AX760 | CM QuickFire Rapid-Si + Logitech G502 + C-Tech Anthea XL | ASUS Xonar Essence STX + Cardas Hexlink Directional + SMSL sAp II Pro + HifiMAN HE-400 & Brainwavz Angled Earpads | Phanteks ENTHOO EVOLV ATX Tempered Glass
OnePlus One 64GB Sandstone Black 8.1

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Pi 16. Jún, 2006, 07:18

Riddick napísal:Dalo by sa napajanie zrealizovat cez striedac..dakde som to aj videl a aj povedzme v Pimp My Ride casto davali :wink:
Pimp My Ride? ... Ale tam davaju take veci ze to by sa normalny clovek nedoplatil :D :D ... cize bohvie ako to cele tam mohlo byt robene :)
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
svist
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 81
Dátum registrácie: Ut 19. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa svist » Pi 16. Jún, 2006, 19:09

PMR je len o tom, ako to vyzera na kamere . Funkcnost a hlavne vypracovanie , ehm no nic moc :-)
Barton a nieèo k tomu.
ticho, ticho a ešte ticho

Užívateľov profilový obrázok
Nesqwik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 506
Dátum registrácie: So 04. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Nesqwik » Pi 16. Jún, 2006, 19:11

raz som v PC revue videl menic z 12V jednosmerne na 230V striedave ale max odber bol tusim okolo 200W

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » Pi 16. Jún, 2006, 19:26


Užívateľov profilový obrázok
The_Devil
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 135
Dátum registrácie: St 03. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa The_Devil » Pi 16. Jún, 2006, 19:36

Som nasiel schemu, ako z napajania auta (12V) dostat 5V a 12V.
Ale neviem ci to pomoze.
Obrázok

LittleMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1112
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: NR - okolie, Brno
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa LittleMan » Pi 16. Jún, 2006, 23:14

vzhladom na to, ze zo schemy chapem akurat OUT a +12/+5 V mi je uplne zbytocna :wink:
ale inak dik za rady - hned ako budu peniaze, pokusim sa nieco zrealizovat, asi iba dake mini ITX (ci aky je to format) - len nech tam pojde win xp a ma to dake miesto na filmy + konektivitu na net (po zapojeni mobilu). Takze na to by malo stacit aj daco slabsie ....
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5686
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » So 17. Jún, 2006, 09:52

Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Re: PC v aute

Príspevok od užívateľa Wizik » Št 22. Jún, 2006, 07:34

LittleMan napísal:cital som si jeden starsi clanok tu na pretaktovanie.sk a celkom ma tento napad zaujal. ma to vsak jeden hacik, ked uz cely pocitac natrepem do auta, urobim si rozvody na kable, zozeniem nejake 10 - 14 palcove lcd, tak ako prosimvas mozem realizovat napajanie takehoto stroja ? v aute nie je 220 V ale iba 12.... monitor je tiez stavany na 220 (aj ked ma v sebe trafak ...)

vie niekto o nejakom funkcnom rieseni ?
prave som nasiel funkcne riesenie za 1999,-Sk a to "HAMA 46690 menic napatia z 12V na 220V" ;) ...predavaju to v elektrodome NAY :)
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
Nesqwik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 506
Dátum registrácie: So 04. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Nesqwik » Št 22. Jún, 2006, 09:39

Popis tej HAMA 46690

Vhodny pre notebooky, prenosne faxy, mobilne telefóny, atD., vstupne napatie: DC 8,5V - 15 V, odber naprazdno: 0,24 A, max. odber 15 A, vstupne napatie: AC 230 V +10%, 50 Hz + 5%, vykon: 150 W, spickovy vykon: 450 W, rozmery: 155 x 73 x 45 mm,

neviem ci bude 150 W dost na komplet PC alebo lepsie povedane ci sa da zmestit to 150 W aj s LCD a dalsia vec treba doriesit uzemnovaci kolik

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"