Strana 1 z 1

Power Button nefunguje

Napísané: St 14. Jún, 2006, 19:25
od užívateľa miseno
Mam takyto problemik, kupil som dosku MSI 945GM2, s dvojadrovym procesorom.
No problem je v tom, ze ked dam vypnut komp tak mi ho vypne, lae v zapati sa zapne. To iste nastane aj ked dam vypnut komp tlacidlom na vypnutie, napr. pri starte dam pausse a potom dam tym tlacidlom vypnut a komp sa vypne, ventilatory sa dotocia, ale v zapati sa sam zase zapne, neviete kde moze byt problem?
V biose mam nastevenu funkciu power buttonu na TurnOff, ale nepomaha ani ked dam suspend.
Dik za rady.

Napísané: St 14. Jún, 2006, 20:58
od užívateľa Jerry
Podobny problem mam aj ja, ale iba ked dam dlhodoby spanok. Proste sa vypne a hned nabehne ... :? Ale vypinanie ide ok. Este som neprisiel nato, ze co to sposobuje ...

Napísané: St 14. Jún, 2006, 21:03
od užívateľa _skrat_
nemas nejak blbo zapojene kable od skrinky k doske? alebo nemas napojenu siet a v biose Wake On Lan???

Napísané: Št 15. Jún, 2006, 01:13
od užívateľa miseno
no siet nemam, takze tym to nebude a kable do dosky su v pohode.

Napísané: Št 15. Jún, 2006, 18:22
od užívateľa The_Devil
Skus tam dat nejaku inu grafiku len na vyskusanie, ci to nie je sposobene tym.
Ja som mal jednu 900-ku, kde bola vadna grafika a robilo mi to iste.

Napísané: Št 15. Jún, 2006, 22:48
od užívateľa miseno
grafika je integrovana, takze v tom to nebude.
No zatial som to vyriesil asi takto, supol som tam najstarsi BIOS, a uz to facha, takze vyzera ze sa to nejako spravilo. dufam ze to vydrzi.