Strana 1 z 1

SD karta

Napísané: Št 08. Jún, 2006, 12:50
od užívateľa Misso
Caf lidi, mam fotak KODAK C340. Dnes mi prisla nova SD karta 1GB. Chcel by som na nu preniest z PC nejake data (mp3,videa...) cez fotak, lebo nemam citacku. Nevie niekto ako a ci sa to da? Dik.

Napísané: Št 08. Jún, 2006, 12:52
od užívateľa erik
pokial ta karta pasuje do toho fotaku tak to pojde bez problemov...

Napísané: Št 08. Jún, 2006, 13:01
od užívateľa Misso
Karta pasuje, ale naviem ako na to, lebo ked otvorim polozku fotaku v tento pocitac, veci mi tam kopirovat nejdu, mozem odtial len vyberat fotky.

Napísané: Št 08. Jún, 2006, 14:27
od užívateľa Toman
kodak sice menam ale pokial viek tak mazdy fotak funguje ako "mass storage device" a musi sa dat natu kartu bezproblemou zapisovat, skus je naformatovat... popripade ci v manuale nieje napisane ze fotak pracuje v read only rezime.

T. :wink:

PS: a na staru kartu ide zapisovat?

Napísané: Št 08. Jún, 2006, 14:57
od užívateľa Rusty
Nemas nahodou priamo na karte taky maly posuvac oznaceny "lock" ? Ak ano tak ho skus dat do druhej polohy ;)

Napísané: Št 08. Jún, 2006, 16:34
od užívateľa Jerry
Presne tak. Kartu odomkni a je to ... Hmm. Ale v tom pripade by nemohol ani fotak zapisovat, nie? :?

Napísané: Št 08. Jún, 2006, 16:43
od užívateľa Nesqwik
moze, fotak moze zapisovat aj ked je karta lock-nuta

Napísané: Št 08. Jún, 2006, 21:33
od užívateľa velijura
Nesqwik napísal:moze, fotak moze zapisovat aj ked je karta lock-nuta
...pekna teória, avsak trochu nepravdiva...ale mozno mas nejaky "specialny"... :wink:

Napísané: Št 08. Jún, 2006, 23:43
od užívateľa Nesqwik
neviem ci bol specialny ale zajtra to pozriem v historii na ICQ a napisem co to bolo zac

Napísané: Pi 09. Jún, 2006, 00:50
od užívateľa macgyver3
foter ma kodak a na ten sa neda kopcit ,lebo sa nesprava ako mass storage device ,ani p2p device ,sibnute easy share je totalna traposina ,oni rataju s tym ,ze clovek bude iba fotit a kopcit z fotaka ,fakt som skusal nejakym sposobom to tam nakopcit ale smola, lebo KODAK sa sprava ako zariadenie digitlany fotoaparat a ten nepovoluje zapis, takze riesenie na tento problem nebude uplne trivialne, radsej kupit mini USB citacku SD kariet, 390sk a si za vodou ,je to malicke ,nepotebuje to instalaciu ,super vecicka

Napísané: Pi 09. Jún, 2006, 14:55
od užívateľa velijura
Nesqwik napísal:neviem ci bol specialny ale zajtra to pozriem v historii na ICQ a napisem co to bolo zac
Zamysli sa, ak je ta karta uzamknuta, tak sa z nej da iba citat...na to tam ten zamok predsa je...
...to je ako s disketami a zavretymi CD-R...

Napísané: Pi 09. Jún, 2006, 16:12
od užívateľa Misso
Ok lidi, ale ja mam prave ten easyshare a tak jednoducho to nejde. Keby sa to dalo riesit len odomknutim toho zamku na karte,tak by som to sem ani nepisal. No po pripojeni foto k pc sa vo windowse sprava ako digital camera a neda sa na to nic kopirovat. Ak ma niekto radu, ako sa to da riesit bez citacky tak sem s nou.