SD karta

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
Misso
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 205
Dátum registrácie: So 28. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Gelnica
Kontaktovať užívateľa:

SD karta

Príspevok od užívateľa Misso » Št 08. Jún, 2006, 12:50

Caf lidi, mam fotak KODAK C340. Dnes mi prisla nova SD karta 1GB. Chcel by som na nu preniest z PC nejake data (mp3,videa...) cez fotak, lebo nemam citacku. Nevie niekto ako a ci sa to da? Dik.

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » Št 08. Jún, 2006, 12:52

pokial ta karta pasuje do toho fotaku tak to pojde bez problemov...

Užívateľov profilový obrázok
Misso
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 205
Dátum registrácie: So 28. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Gelnica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Misso » Št 08. Jún, 2006, 13:01

Karta pasuje, ale naviem ako na to, lebo ked otvorim polozku fotaku v tento pocitac, veci mi tam kopirovat nejdu, mozem odtial len vyberat fotky.

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Št 08. Jún, 2006, 14:27

kodak sice menam ale pokial viek tak mazdy fotak funguje ako "mass storage device" a musi sa dat natu kartu bezproblemou zapisovat, skus je naformatovat... popripade ci v manuale nieje napisane ze fotak pracuje v read only rezime.

T. :wink:

PS: a na staru kartu ide zapisovat?
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » Št 08. Jún, 2006, 14:57

Nemas nahodou priamo na karte taky maly posuvac oznaceny "lock" ? Ak ano tak ho skus dat do druhej polohy ;)

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Št 08. Jún, 2006, 16:34

Presne tak. Kartu odomkni a je to ... Hmm. Ale v tom pripade by nemohol ani fotak zapisovat, nie? :?
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
Nesqwik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 509
Dátum registrácie: So 04. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Nesqwik » Št 08. Jún, 2006, 16:43

moze, fotak moze zapisovat aj ked je karta lock-nuta

Užívateľov profilový obrázok
velijura
Príspevky: 1600
Dátum registrácie: Po 26. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA (XXVIII)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa velijura » Št 08. Jún, 2006, 21:33

Nesqwik napísal:moze, fotak moze zapisovat aj ked je karta lock-nuta
...pekna teória, avsak trochu nepravdiva...ale mozno mas nejaky "specialny"... :wink:
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R

Užívateľov profilový obrázok
Nesqwik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 509
Dátum registrácie: So 04. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Nesqwik » Št 08. Jún, 2006, 23:43

neviem ci bol specialny ale zajtra to pozriem v historii na ICQ a napisem co to bolo zac

Užívateľov profilový obrázok
macgyver3
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 58
Dátum registrácie: Po 20. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa macgyver3 » Pi 09. Jún, 2006, 00:50

foter ma kodak a na ten sa neda kopcit ,lebo sa nesprava ako mass storage device ,ani p2p device ,sibnute easy share je totalna traposina ,oni rataju s tym ,ze clovek bude iba fotit a kopcit z fotaka ,fakt som skusal nejakym sposobom to tam nakopcit ale smola, lebo KODAK sa sprava ako zariadenie digitlany fotoaparat a ten nepovoluje zapis, takze riesenie na tento problem nebude uplne trivialne, radsej kupit mini USB citacku SD kariet, 390sk a si za vodou ,je to malicke ,nepotebuje to instalaciu ,super vecicka

Užívateľov profilový obrázok
velijura
Príspevky: 1600
Dátum registrácie: Po 26. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA (XXVIII)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa velijura » Pi 09. Jún, 2006, 14:55

Nesqwik napísal:neviem ci bol specialny ale zajtra to pozriem v historii na ICQ a napisem co to bolo zac
Zamysli sa, ak je ta karta uzamknuta, tak sa z nej da iba citat...na to tam ten zamok predsa je...
...to je ako s disketami a zavretymi CD-R...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R

Užívateľov profilový obrázok
Misso
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 205
Dátum registrácie: So 28. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Gelnica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Misso » Pi 09. Jún, 2006, 16:12

Ok lidi, ale ja mam prave ten easyshare a tak jednoducho to nejde. Keby sa to dalo riesit len odomknutim toho zamku na karte,tak by som to sem ani nepisal. No po pripojeni foto k pc sa vo windowse sprava ako digital camera a neda sa na to nic kopirovat. Ak ma niekto radu, ako sa to da riesit bez citacky tak sem s nou.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"