ked som nasadil nove komponenty nejde nič

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
belas
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 64
Dátum registrácie: Po 22. Sep, 2014, 21:38

ked som nasadil nove komponenty nejde nič

Príspevok od užívateľa belas » Pi 12. Dec, 2014, 20:45

zdravím, poradili ste mi zdroj 500w a graficku kartu nvdia asus gtx 750ti OC....
mal som zdroj 350w a graficku kartu niaku GT nvidia 500 to nenipodstatné...
kupil som si novy zdroj 500w a graficku GTX750ti OC a po zapnuti PC mi vyhodilo TOTO -http://prntscr.com/5g1t4h
v prekalde že anti-nárast bol spusteny alebo niečo take a mam stačit F1 stlačim f1 vyhodi mi MENU - http://prntscr.com/5g1uj1
ale ja neviem čo mam upravit alebo čo...
ked nedam nič hodi mi chybu a dam start windows normaly a ked pise starting windows iba blikne bluescreen a restartuje sa ...
hodil som tam stare komonenty ktore ešte dnes pred hodinou išli ale vyhadzuje to iste takže prosim vas pomožte

Užívateľov profilový obrázok
j4ro
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1013
Dátum registrácie: Pi 19. Mar, 2010, 18:37
Bydlisko: Humenné

Re: ked som nasadil nove komponenty nejde nič

Príspevok od užívateľa j4ro » Pi 12. Dec, 2014, 20:49

präpetie nie nárast. Čo za zdroj si to kúpil?
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4349
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: ked som nasadil nove komponenty nejde nič

Príspevok od užívateľa lacika » Pi 12. Dec, 2014, 21:13

kto ma vediet, ked v starej teme sa nevyjadril, co si vybral..

anti-surge vypni.. mne to pilo krv na asus doske. Tu hlasku pustal kedy sa mu zachcelo. Vsetko drzalo aj v idle aj v 100% loade.
Trosku vacsie zvlnenie a uz to hubuje.
k BSOD, skus startnut win v nudzovom rezime, ci to nerobia drivre.

btw: ked to nepomoze. skus novy zdroj so starou grafikou, popr. stary zdroj s novou.. Ten jeden start ta 350 prezije.
PC1: Intel Pentium G3258 @4.4GHz, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM, Asus GTX 560Ti DC 1gd5 @950/2150MHz, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430, Zalman Z1, Asus Xonar U1 + Samson SR 850 RR one moon, LG IPS235P
Other: Lenovo MOTO G5 3GB

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1958
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: ked som nasadil nove komponenty nejde nič

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Pi 12. Dec, 2014, 22:03

v IDLE urcite aj 350W zdroj utiahne tu grafiku - aj ked si myslim ze ak to nieje uplny shit, tak utiahne aj ten celu zostavu, ved ako nechcem sa opakovat, ale vsetko napisane v mojom podpise malo dokopy v LOAD spotrebu 380W na zasuvke, efektivita zdroja je 90% cize s tou jeho grafikou to musi byt uplne v pohode.

Anti-Surge som mal aj ja vypnute, ked som nemal UPS, ale kedze v UPSke mam vyrovnavanie napatia, tak mi to uz neblbne vobec :good: nic strasne sa nestane ked to vypnes ..skor sa skus trosku zdokonalovat v anglictine a vyjadrovani na forach
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 970 EVO 1TB + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

belas
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 64
Dátum registrácie: Po 22. Sep, 2014, 21:38

Re: ked som nasadil nove komponenty nejde nič

Príspevok od užívateľa belas » Pi 12. Dec, 2014, 22:58

anti surge som vypol, dal som save and reset and start aj tak mi hodilo screen uvedeni nižšie dal som start normaly ale aj tak ked pisalo starting windows len blikol bluescreen a znova od začiatku stale dookola to site tam beha už asi to tu rozkopem :D ... ale chapete že mne už nejde ani stara zosstava ? prečo by som mal kombinovat zdroj novy zo starou a stary z nocvou grafikou ?
zdroj som si kupil 500w v tej teme mi poslal vlko ako posledny EVGA 500b necche sa mi to kukat na alze lebo som na takom počitači teraz že google načitava 3 dni
Naposledy upravil/-a belas v Pi 12. Dec, 2014, 23:47, upravené celkom 1 krát.

belas
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 64
Dátum registrácie: Po 22. Sep, 2014, 21:38

Re: ked som nasadil nove komponenty nejde nič

Príspevok od užívateľa belas » Pi 12. Dec, 2014, 23:17

skusal som zatial reset biosu tak že som vytiahol a hodil spet baterku tu okruhlu :D aale stale to iste a tuto mate ešte toto mi vyhadzuje - http://prntscr.com/5g427c sory za zle foto ale nemam odkial zohnat lepsie

belas
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 64
Dátum registrácie: Po 22. Sep, 2014, 21:38

Re: ked som nasadil nove komponenty nejde nič

Príspevok od užívateľa belas » Pi 12. Dec, 2014, 23:22

v nudzovom som skusal, nejde

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4349
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: ked som nasadil nove komponenty nejde nič

Príspevok od užívateľa lacika » Pi 12. Dec, 2014, 23:47

to ze si druhak nevadi.. ved nikto ti tu nejde nadavat do degesov...

v popise zostavy mas MSI dosku, Bios ju hlasi k Asusu, kde je teda pravda?
Ak mi das model dosky, mozno ti poviem, kde vypnes anti-surge.
Nie, nemusi to pomoct. To ze ti win nenabehne, je tym, ze uz ma vela restartov za sebou a chce sa "opravit".
PC1: Intel Pentium G3258 @4.4GHz, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM, Asus GTX 560Ti DC 1gd5 @950/2150MHz, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430, Zalman Z1, Asus Xonar U1 + Samson SR 850 RR one moon, LG IPS235P
Other: Lenovo MOTO G5 3GB

belas
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 64
Dátum registrácie: Po 22. Sep, 2014, 21:38

Re: ked som nasadil nove komponenty nejde nič

Príspevok od užívateľa belas » Pi 12. Dec, 2014, 23:52

nemam msi, mam B75M-plus mam novu dosku lebo stara zhorela :D... anti surge som som vypol našiel som to že bios monitor alebo take dačo uplne dole količkom a tam disablet osm dat a nasledne hore v v pravo uložit a reset ale zase mi nabehlo start normaly dal som znova ´blikol blue screen a znova som na začiatku ako sa zapnima pc a ked chcem možem ist do biosu :D
otazočka:D čo je to v IDLE

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4349
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: ked som nasadil nove komponenty nejde nič

Príspevok od užívateľa lacika » So 13. Dec, 2014, 00:15

Idle je stav bez zataze
Load je stav v zatazi

Ak ti startuje PC mackaj F8, aby ti naskocilo http://www.evga.com/files/Image/disable ... ure-02.jpg
a klikni na tu vyznacenu moznost.
Takto by si mal zakazat automaticky reset a povies nam aka chyba je na modrej obrazovke.
PC1: Intel Pentium G3258 @4.4GHz, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM, Asus GTX 560Ti DC 1gd5 @950/2150MHz, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430, Zalman Z1, Asus Xonar U1 + Samson SR 850 RR one moon, LG IPS235P
Other: Lenovo MOTO G5 3GB

belas
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 64
Dátum registrácie: Po 22. Sep, 2014, 21:38

Re: ked som nasadil nove komponenty nejde nič

Príspevok od užívateľa belas » So 13. Dec, 2014, 00:43

ked som spravne preložil :D mam virus v ovladačoch ? http://prntscr.com/5g5l8b

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5840
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: ked som nasadil nove komponenty nejde nič

Príspevok od užívateľa felipe25 » So 13. Dec, 2014, 01:35

nie, to su kecy windowsu. :)

preinstaluj cely windows, asi toto jedine ti ostava...

ak nejde nudzovy rezim na manualne odobratie starej vga, alebo skus nedat nudzovy, ale VGA rezim 640*480.... a nom nainstalovat ovladace na grafiku.



myslim si ale ze je nutne preinstalovat windows..
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

Užívateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1828
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47
Bydlisko: Trávnica

Re: ked som nasadil nove komponenty nejde nič

Príspevok od užívateľa Xeigen » So 13. Dec, 2014, 12:15

nemal si predtým disk v IDE režime a teraz na tej novej doske to nieje primárne nahodené ako AHCI ? Skús pozrieť.
Spoiler: ukázať
i5-3570K@4,6GHz-DELID● NOCTUA-NH-D15 ● ASUS-P8Z77-V-LE-PLUS ● GIGABYTE-N970-G1-GAMING-4GD ● CORSAIR-VENGEANCE-LP-16GB-DDR3-1600-MHz ● SEASONIC-M12II-620 ● CORSAIR-OBSIDIAN-550D ● 4xNOCTUA-NF-S12A ● CRUCIAL-M500-240GB ● WD-RED-1TB ● WD-BLUE-1TB ● WD-Purple-2TB ●LG-27"-M2732D-PZ ● ASUS-XONAR-DX ● CREATIVE-INSPIRE-A520 ● SUPERLUX-HD681 ● A4-TECH-V3 ● RAZER-GOLIATHUS-M ● RAZER-ISKU-FXIPAD-MINI-RETINA-WIFI-16GB-WHITE ● Xiaomi Redmi Note 4 Global 32 GB Black

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 929
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: ked som nasadil nove komponenty nejde nič

Príspevok od užívateľa 4040 » So 13. Dec, 2014, 12:21

Vymenil si dosku za novú a chceš aby Ti nabehol windows inštalovaný na starej doske bez preinštalovania bez chýb ?Niejedy nabehne ale väčšinou nie.

Užívateľov profilový obrázok
j4ro
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1013
Dátum registrácie: Pi 19. Mar, 2010, 18:37
Bydlisko: Humenné

Re: ked som nasadil nove komponenty nejde nič

Príspevok od užívateľa j4ro » So 13. Dec, 2014, 12:26

ak sa nemeni Ide disk za sata, tak peoblemy nezvyknu byt
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"