Preco comp nenabehne?

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5691
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Ut 06. Jún, 2006, 19:55

prevodniky na grafe sa staraju o vysledny signal, ktory sa posiela do monitora (RAMDAC)...usudzoval som z toho, ze si pisal, ze ti niekedy vyhodi NO Signal
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Pi 09. Jún, 2006, 19:27

vymenil som tu baterku,ale stalo to robi.Ale prisiel som na sposob ako sa vzdy zapne.Vytiahnut kabel zo zdroja,potom reset CMOS,zapnut a ide...POMOZTE ale ako sa to da opravit.Je ta doska pokazena ci co???
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Ne 11. Jún, 2006, 16:12

PC sa restartuje vzdy na uvodnej obrazovke,skusal som vymenit grafiku ale stale to iste.Moze to byt aj chyba Windowsu???Ale preco potom nabehne ked vymazem CMOS.Poradte PLS uz mi z toho zacina sibat :x .
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
nudi
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 146
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa nudi » Po 12. Jún, 2006, 11:13

este takto, skus si pozhanat dake testy (prime, metest...) a potom nabootuj do dosu a pusti ich. napr. ultimate boot cd (ked sa ti nechce s tym babrat) a tam skus pc zatazit. ci ti to padne aj bez pokusu o start windowsu. (inac ten nudzovy rezim ti padol ci nie nepisal si.)

skusil si flashnut novy bios do dosky ?
Q9400 1,8@3,4 ,Gigabyte EP45-UD3RL, Adata 2x2G 800MHz, MSI 260GX Twinfroze, Samsung F1 320GB, Samsung F1 1TB, LG DVD 4126, ArticCooling 550, Samsung 2243BW

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Ut 13. Jún, 2006, 21:09

akurat som skusil BIOS v1.1,PC nabehol na prvy krat,ale uvidime...Lenze ak si necham tento BIOS tak sa dostanem max na 238 MHz FSB,co je oproti 288 dost malo....
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Ne 18. Jún, 2006, 09:59

S v1.1 to neslo dobre,tak som skusil najnovsi v1.7.Takych 5 krat sa mi ho podarilo normalne zapnut,ale vcera to zasa urobilo to iste.Niekedy BIOS nedetekuje USB klavesnicu(niekedy hej).
Este nieco.Nemoze to byt drivermi?Pretoze ked to restartuje po boote,tak vzdy cez tu uvodnu zvucku Windows.Poradte nejake dobre drivere,ak je to nimi.
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4587
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lezgy » So 24. Jún, 2006, 12:08

skus si nastavit v biose primarnu grafiku ako pciex...na niektorych doska to robi problemy ked mas nastavenu predvolenu pci a pouyivas agp/pciex tak ti to strajkuje obcas.....
skus si repstavit v biose prioritnu grafiku ...enviem ci mas pciex alebo agp
prestav to podla toho....

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"