Preco comp nenabehne?

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Preco comp nenabehne?

Príspevok od užívateľa miso23 » Pi 26. Máj, 2006, 20:44

Mam taky problem,ze dost casto mi nenabehne comp ked ho zapnem.POST prebehne,win nabootuje,ale po uvodnej obrazovke sa to bud restartuje,alebo zostane cierna obrazovka a napise NO SIGNAL,ako keby nebol zapojeny monitor,a cudne blika.....Ked vymazem CMOS,takv pohode nabehne.Nechapem.Akurat idem PC otestovat na virusy,ale neviem ci je to SW chyba,ked to po clear CMOS nabehne :? ...

A este nieco: Nainstaloval som si OpenOffice 2.0 a vzdy ked zapnem comp,nabehne to registracne okno,aj ked som ho uz x krat vyplnil......V com je chyba?
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » So 03. Jún, 2006, 14:43

pomozte PLS.Zistil som ze v RAM to nie je.V memteste som mal 0 errors.A robi to aj v nepretaktovanom stave.Uz ma nebavi stale otvarat bednu a vymazavat CMOS...
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4527
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » So 03. Jún, 2006, 20:44

...grafika bezi na defaulte?

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » So 03. Jún, 2006, 20:53

Ano.Grafu taktujem pre istotu vzdy pred tym ako idem hrat.
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
nudi
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 146
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa nudi » So 03. Jún, 2006, 21:02

a do nudzoveho rezimu ti nabehne v pohode alebo aj tam mas ciernu obrazovku?
Q9400 1,8@3,4 ,Gigabyte EP45-UD3RL, Adata 2x2G 800MHz, MSI 260GX Twinfroze, Samsung F1 320GB, Samsung F1 1TB, LG DVD 4126, ArticCooling 550, Samsung 2243BW

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » So 03. Jún, 2006, 21:37

vyskusam.ale objavil sa dalsi problem.vymenil som klavesnicu lebo stara je uz :shit: .Nova je samozrejme USB.Ked zapinam PC,tak treba clear CMOS.Ked vymazem CMOS tak musim stlacit F1.Ale potom napise tam kde vypisuje IDE Devices,ze Keyboard error,... .A to stale dookola.Potom som skusil,ze prehodim klavesnicu do ineho USB(na predku case).Islo to.Ked som restartoval comp,zasa to iste....Vobec nechapem co je to za shit.Odchadza mi doska alebo co???
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
pepek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 395
Dátum registrácie: St 18. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: UK

Príspevok od užívateľa pepek » Ne 04. Jún, 2006, 08:16

podla mna je to ramkami, toto iste mi robilo , ked sa im nieco nepacilo. Vyriesilo to znizenie frekvencie alebo uprava casovani, blizsie k spd. :)

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » Ne 04. Jún, 2006, 14:17

miso23 napísal:vyskusam.ale objavil sa dalsi problem.vymenil som klavesnicu lebo stara je uz :shit: .Nova je samozrejme USB.Ked zapinam PC,tak treba clear CMOS.Ked vymazem CMOS tak musim stlacit F1.Ale potom napise tam kde vypisuje IDE Devices,ze Keyboard error,... .A to stale dookola.Potom som skusil,ze prehodim klavesnicu do ineho USB(na predku case).Islo to.Ked som restartoval comp,zasa to iste....Vobec nechapem co je to za shit.Odchadza mi doska alebo co???
V biose si prepol klavesnicu z ps2 na usb ?

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Ne 04. Jún, 2006, 17:45

:red: :red: :red: JAAAJ....No dobre.Ale stale to nevyriesilo problem so zapinanim PC.Nastavenim RAM do nemoze byt,lebo ked vymazem CMOS,tak sa vsetky nastavenia vymazu...Skusal som aj dat RAM do ineho slotu,tiez bez vysledku.

Blba otazka:Nemoze to byt baterkou na doske?
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5698
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Ne 04. Jún, 2006, 18:27

moze. zdroj je v poriadku? mozno prevodniky na grafe...skus smart na harddisk, mozno je chyba aj tam...
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Ne 04. Jún, 2006, 18:37

zdroj som kupoval pred 3 mesiacmi,tym by to nemalo byt.Co su to tie prevodniky na grafe???

Stiahol som nejaky HDD Health.V tom S.M.A.R.T. neviem co je co(niektore polozky),ale je tam zalozka HEALTH a tam "There are no known problems with this hard drive."
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
velijura
Príspevky: 1600
Dátum registrácie: Po 26. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA (XXVIII)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa velijura » Ut 06. Jún, 2006, 15:16

A co takto skusit pustit ten pocitac nepretaktovany, prip. sa pozri na akej frekvencii ti bezi PCI-E? Vyskusaj ho spustit na default frekvenciach a uvidis ci to bude robit...velmi casto to pomaha... :wink:
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Ut 06. Jún, 2006, 16:05

ale niekedy to nejde ani na defaulte.Tiez treba clear CMOS,aj ked som nastavenia nemenil...
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » Ut 06. Jún, 2006, 18:10

Ja to tiez vidim na tu baterku. Sice to bolo na socket A na noname doske, ale pomohlo to :)

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Ut 06. Jún, 2006, 19:34

Vyskusam.Akurat nedavno som kupil novu do stareho PC(aj tak uz tam je zhorena doska :D )
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"