Strana 1 z 1

Zmena zo SATA2 na SATA

Napísané: Po 22. Máj, 2006, 22:29
od užívateľa svabster
No blbne mi komp asi preto lebo mam nforce4 ultra a mam sata2 potreboval by som od vas ako mozem zmenit na SATA nemozem to najst dik moc

Napísané: Po 22. Máj, 2006, 22:45
od užívateľa midlet
Vcera som jeden SATA2 disk daval do svojej skrinky a vsimol som si ze sa to meni jumperom na disku. Podobne jak na ATA diskoch master a slave...

Napísané: Po 22. Máj, 2006, 22:49
od užívateľa svabster
tom myslis vazne ? ja myslim zmenu zo SATA300 na SATA150 .... tak sa to menit asi nebude si myslim

Napísané: Po 22. Máj, 2006, 22:58
od užívateľa MaYo
jj vzadu ako su konektory by sa to malo dat prejuprovat...

Napísané: St 24. Máj, 2006, 19:02
od užívateľa killswitch
ja nerozumiem, co vlastne chces..
ak chces aby ti disk isiel ako SATA150 prehod vzadu jumper..

Napísané: Št 25. Máj, 2006, 00:16
od užívateľa Warrax
Akurat dnes som to robil. Ano, je na to jumper vzadu.
Ale nakoniec mi to neblblo kvoli tomu, ale kvoli niecomu inemu, ale aj tak som si to nechal na Sata1, ved ked mi doska nepodporuje Sata2...

S-ATA

Napísané: Ne 28. Máj, 2006, 12:30
od užívateľa Panoramix0903
Je blbost mat nastaveny disk na S-ATA II keD doska pozna len S-ATA I. Ale je pravdou, ze nie kazdy HDD ma vzadu jumper na prehodenie specifikacie.

SATA

Napísané: Ne 28. Máj, 2006, 12:37
od užívateľa AjsTi
Toto napriklad nove maxtory nemaju ziadne sata , hitachi ma zase to ze disky SATA 2 od vyroby su nastavene na SATA 1 , akurat som dnes ich daval na sata 2 ked to moja doska podporuje. Myslim ze aj seagate bude mat jumper , ale na 100% to nemozem potvrdit. Som rad ze mam ULI ziadny problem s diskami ;)

Napísané: Po 29. Máj, 2006, 13:19
od užívateľa Yoyo
bacha na maxtory sata2 v nf4 doskach...

Napísané: Ut 30. Máj, 2006, 00:24
od užívateľa Jefry
Vsetky Hitachi 7TK250 su od vyroby nastavene na SATA1 uzivatel si SATAII moze aktivovat iba cez specialnu utilitu od hitachi stiahnutelnu na ich webstranke. To len pre zaujimavost Oka :) A ide to aj opacne.