zapinanie PC bez skrinky

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
Napster050
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 162
Dátum registrácie: So 16. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Home:Turèianske Teplice School:Martin (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Napster050 » St 31. Máj, 2006, 22:49

Vie to cez klavesovu skratku vobec zapnut aj ked je klavesnica USB ?? Myslim ze sa to da len ked je PS/2 , no niesom si isty :?
MB Foxconn 915P7AD-8Ks CPU Intel Pentium 4 2.8GHz @ 3005MHzRAM 768MB VGA MSI NX6600 Diamond @ 500/1000 DVD-RW LG GSA 4160B HDD 320GB Seagate & 80GB Western Digital & 40GB Seagate PSU Q-tec 650W Sound Card Realtek 7.1 CH HP color LaserJet 2550L HP deskjet 3420 HP scanjet 3530c Steelpad QcK mini Modded Case
IBM ThinkPad T22
Qtek 8500

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » Št 01. Jún, 2006, 09:33

Myslim ze cez usb by to malo ist ale ked mas wireless set tak si mozes piskat... pomoze uz len pinzeta 8)
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Payne » Št 01. Jún, 2006, 19:41

Ako vravi Guru, videl som to fungovat aj na USB klavesnici...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Užívateľov profilový obrázok
Matl0_w1C
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 873
Dátum registrácie: Po 23. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Matl0_w1C » Št 01. Jún, 2006, 20:36

Guru napísal: tak si mozes piskat... pomoze uz len pinzeta 8)
nekecaj, ja som dnes u kamosa pustal komp luskacom na orechy :D
(este ze to nevidel ) :lol:
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » Št 01. Jún, 2006, 20:45

a ja som ho spustal pinzetou na vyberanie kliestov/parchantov co piju krv, aby ste vedeli :) / heh!!!
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
mirke
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 844
Dátum registrácie: Po 13. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa mirke » Št 01. Jún, 2006, 21:38

ja mam na to na mojej DFicke original tlacitka :twisted:

inac pred tym som pouzival SRUBOVAK (pozor nie krizovy) :lol:
Naposledy upravil/-a mirke v So 03. Jún, 2006, 18:26, upravené celkom 1 krát.

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » Pi 02. Jún, 2006, 15:02

Guru napísal:a ja som ho spustal pinzetou na vyberanie kliestov/parchantov co piju krv, aby ste vedeli :) / heh!!!
jj mozem dosvedcit :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"