zapinanie PC bez skrinky

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

zapinanie PC bez skrinky

Príspevok od užívateľa Guru » Po 22. Máj, 2006, 12:58

cavte tak by som chcel mat comp bez skrinky a ako ho budem zapinat?? zostava v podpise... preco aj tato DFI nemala spinace priamo na doske ako jej bracha NF3ultra-D?? sakra!!
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Po 22. Máj, 2006, 13:02

cez klavesovu skratku , ktoru si vies urcit cez BIOS :wink:

( diky mirke :D )

BTW vymaz si ten druhy thread :wink:
s pozdravom, crux.

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Po 22. Máj, 2006, 13:09

Alebo staci aj skratovat piny na ktore normalne napajas power switch :wink: . Proste na chvilocku sa toho dotknes srovovakom alebo niecim vodivym a komp ide :D

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » Po 22. Máj, 2006, 13:14

jo cez bios to ide-?? som nevedel... diki asi to budem predsa riesit cez ten bios bo sroubovakom moc neverim :lol:
crux a vies aj aka presne to je polozko v biose??
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Po 22. Máj, 2006, 13:20

fuh , myslim ,ze Advance cipset futures ...( nie som si isty )
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4527
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » Po 22. Máj, 2006, 13:24

Guru napísal:crux a vies aj aka presne to je polozko v biose??
:rtfm:

Užívateľov profilový obrázok
sweet
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 619
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa sweet » Po 22. Máj, 2006, 16:13

OT: neviete nieco o zapinani compu klavesou na MSI KT6V.ja som to uz niekedy skusal aj manual som cital ale neviem to nejak rozchodit.obraciam sa na tych co maju tu dosku ale aj ini ak vedia.
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W

Užívateľov profilový obrázok
Matl0_w1C
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 873
Dátum registrácie: Po 23. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Matl0_w1C » Po 22. Máj, 2006, 17:44

crux2005 napísal:fuh , myslim ,ze Advance cipset futures ...( nie som si isty )
hmm neviem ci je to jedno ale uzz z principu by to malo byt v power managment, aspon na mojom AsShitAsrockIs kt266 to tak je :roll:
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Po 22. Máj, 2006, 17:54

Matl0_w1C napísal:
crux2005 napísal:fuh , myslim ,ze Advance cipset futures ...( nie som si isty )
hmm neviem ci je to jedno ale uzz z principu by to malo byt v power managment, aspon na mojom AsShitAsrockIs kt266 to tak je :roll:
nie je to v podstate jedno kde to je ?
naozaj nemam az taku pamat . SnaD si to v Biose najde .
Inak to co hovoris ma logiku ....
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Piešťany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _skrat_ » Po 22. Máj, 2006, 18:36

sikovne sa to da vyriesit aj ked si kupis mikrospinac a das ho na drotiky tam kam chces...alebo vyberies nejaky zo skrinky a ten pouzijes...lebo skor ci neskor budes pri Windowsoch potrebovat vypnut komp, alebo aspon zresetovat ho...
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » Po 22. Máj, 2006, 20:08

jaffar napísal:Alebo staci aj skratovat piny na ktore normalne napajas power switch :wink: . Proste na chvilocku sa toho dotknes srovovakom alebo niecim vodivym a komp ide :D
tak tak... a ked budes potrebovat tvrdy reset tak jedine tymto sposobom...

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Ut 30. Máj, 2006, 21:44

Tak,tak srubovaky vzdy boly ,su a maly by byt aj neskor. :lol:
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
mirke
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 844
Dátum registrácie: Po 13. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa mirke » Ut 30. Máj, 2006, 22:13

crux2005 napísal:cez klavesovu skratku , ktoru si vies urcit cez BIOS :wink:

( diky mirke :D )

BTW vymaz si ten druhy thread :wink:
neni za co :D

inac mne to stale nefunguje, prosto to nemozem rozchodit na mojej DFicke :cry2:

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » St 31. Máj, 2006, 07:45

Tak zapinal a resetoval som pinzetou :D , bolo to na pohlad dost drasticke ale fungovalo... Cez bios sa to da nastavit ale kedze ja mem wireless ste aj klavku aj mysku, bol som nahraty :(
Vcera mi uz dosla new skrinka... Vyzera stylovo a dnes sa s tym este pohram :)
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Payne » St 31. Máj, 2006, 22:29

Boze, robite tu z takej prkotinky maturitu...

Da sa to aj velmi jednoducho a sice nastavit v BIOSe zapinanie aj z klavesnice - ja to mam tak urobene a staci stlacit hocijake tlacidlo a ono sa ti to zapne...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"