PS4 Pro na plazme

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
Hexaris
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 691
Dátum registrácie: Št 05. Mar, 2015, 21:57
Bydlisko: /dev/null
Kontaktovať užívateľa:

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa Hexaris » Št 04. Okt, 2018, 15:18

Neopdp 46” panak spolu ps4 a xbox one a no problem, prave naopak, obraz super. Asi to nevnimam alebo som divny 😁
mňau !

LeaR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 301
Dátum registrácie: Pi 09. Sep, 2011, 19:31
Bydlisko: BA

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa LeaR » Št 04. Okt, 2018, 15:38

Ked som hraval este u nasich na Panasonic plazme, tak vsetko bolo OK. Presiel som niekolko hier a ziadne zdvojenie obrazu ako popisujes som nikdy nezaznamenal.
MB: MSI Z370 PC PRO CPU: Intel Core i5-8600K 4,5GHz CPU FAN: be quiet! Dark Rock 3 RAM: Corsair Vengeance Black 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz XMP GPU: MSI GTX 1060 GAMING X 6GB HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB + Western Digital 2.5" Elements 1TB SSD: Crucial MX200 250GB PSU: EVGA SuperNova G2 550W CASE: NZXT Source 340 MONITOR: Dell P2417H Professional 24'' MOUSE: SteelSeries SENSEI RAW MOUSEPAD: Steelseries QcK + KEYBOARD: Cooler Master Storm Quickfire XT Mechanical (Blue) HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud OS: Windows 10 PRO 64bit, Build 1803 PHONE: iPhone 7 Black 32GB, iOS 12.0.1

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6499
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa CageJ » Št 04. Okt, 2018, 17:48

To čo popisuje je podľa mňa aktívne 3D na starších TV

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1769
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa kllr007 » Št 04. Okt, 2018, 18:45

Typ TV som napísal, 3D nebola. Obraz bol pri pohybe kamery v hre fakt hnusný. Dával som aj link nemám halucinácie.
Túto to krásne vystihol ešte aj s ukážkou
https://forum.beyond3d.com/threads/tech ... tvs.52020/
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: EVGA GTX 1070 SC; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6499
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa CageJ » Št 04. Okt, 2018, 20:27

musel byť zapnutý post processing :D

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1769
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa kllr007 » Št 04. Okt, 2018, 21:06

Rucim ti za to že nebol.
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: EVGA GTX 1070 SC; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6499
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa CageJ » Št 04. Okt, 2018, 21:39

určite nejak bol

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6499
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa CageJ » Št 04. Okt, 2018, 21:39

určite nejak bol

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1769
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa kllr007 » Št 04. Okt, 2018, 21:46

Ach boháča na toto nemám nervy. Áno prišlo mi ľahšie plazmu predať ako vypnúť v menu. :facepalm:
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: EVGA GTX 1070 SC; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Užívateľov profilový obrázok
plavuskin
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 91
Dátum registrácie: Št 29. Dec, 2011, 22:17
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa plavuskin » So 06. Okt, 2018, 00:45

Ja mam tiez plasmu Panasonic 65ST60 a aj PS4 pro a hranie v pohode naposledy co som hral tak Spidermana (kde su suboje celkom rychle) a uplne v pohode niaky dvojity obraz nevnimam tak isto aj priatelka ked si sem tam zapne dakeho Raymana. Hravali sme aj FIFU sem tam a tiez bezprobelmov s kamosmi a nikto sa nikdy nestazoval na obraz.
Podla mna je to uplne v pohode az na to ze to nema HDR.
Spoiler: ukázať
PC: Intel Core i5-3570k@4.6 Ghz | Noctua NH-12UP SE | ASUS Maximus V Gene | G.Skill RipjawsZ 1600 Mhz 4x4GB | Crucial M4 256GB | Samsung SpinPoint F1 750 GB | Gigabyte GV-N670OC-2GD | Seasonic X-760W | Fractal Design Define Mini | Microsoft Sidewinder X6 + Roccat Kone+| SteelSeries Siberia V2 + ESI Unik 04 + Asus Xonar U7
Server #1: HP Microserver N40L | Crucial ECC 2x4GB | 2x WD Caviar Black 640GB SATA II | 2x WD Caviar Blue 640GB SATA II
Server #2: HP Microserver Gen2 | Crucial ECC 2x4GB | 4x WD RED 3TB | 1x Kingstone V300 Now
NB #1: Thinkpad T430 | Crucial 2x4GB | 1x Kingston V200 Now | 1x WD Caviar Blue 500GB SATA II | Maxell Dj Retro
NB #2: Asus UX32LN | Crucial 2x4GB | 1x Crucial MX100 512GB
Mobil: Nokia Lumia 925 | Sony MH1C

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"