Google Chrome

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4826
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Reputácia: 6
Bydlisko: Pravenec

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa shajek »

nie nemam, mam 4 chrome, kazdy s 50+ zalozkami, pri vypnuti a aj po updatoch, aj ked sa niekedy win sam updatuje, aj ked vypadne elektrika, vzdy sa mi vrati chrome tam, kde bol pred tym vypnutim a vsetky okna su normalne viditelne/klikatelne
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Používateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 11851
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Reputácia: 5
Bydlisko: Košice

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa loleqboleq »

loleqboleq napísal: Ut 17. Dec, 2019, 19:25 Počujte, nemáte problém, že ak vypnete Chrome s niektorými oknami minimalizovanými, tak po reštarte sa Chrome tvári, ako by neboli vôbec otvorené (napríklad vo Windowse multitasking ich vôbec neukazuje)??
Už fixnuté v jednej z v79 verzií.
CASE: CM NR200P + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair SF750 MB: MSI B550I Edge CPU: Rezeň 3900X + EVGA CLC 280 GPU: GTX 1080Ti un-Strix-ed RAM: Viper Steel 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO + MP510 Moňas: >>>tu bude LG 42" OLED TV<<< Myš: Logitech G403 Wireless Klávka: Gamdias Hermes Ultimejtis Audiofekália: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Používateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7139
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Reputácia: 3
Bydlisko: Košice

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa Leon »

Dnes sa mi stala zaujímavá vec. Či nebudete vedieť čo to bolo.

Browsoval som veci po nete a počúval som cez sluchátka hudbu. Do toho vletela do izby mama, tak som chcel minimalizovať okno klasicky Win+D. Ale omylom som stlačil nejakú inú klávesovú skratku a celý Chrome zmizol z lišty. Tak som tomu nedával nejakú váhu a otvoril Chrome na novo. No potom som si všimol, že keď zatvorím aj jediný otvorený tab, Chrome sa mi zatvorí (mám nainštalované rozšírenie "Don't Close Window With Last Tab", ktoré mi Chrome nezavrie aj keď zatvorím posledný tab) - čiže robiť by mi to nemalo. Tak som PC preventívne reštartoval a po spustení Chrome sa mi s čistým novým oknom otvorilo aj to omylom zatvorené okno so všetkými záložkami. Neviete čo som to postláčal? :D
.
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Príspevky: 14229
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava/Galanta

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa Snake »

Hudbu :D jasne.





.
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10051
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Reputácia: 56
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa HellAngel »

Kazdy sme si presli rychlym zatvaranim okien internetu :D

Ale k veci, chod do nestaveni google chrome a tam je moznost ako otvarat chrome, ci novym oknom, alebo poslednymi otvorenymi strankami.
NB: Apple MacBookPro 2017
Používateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7139
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Reputácia: 3
Bydlisko: Košice

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa Leon »

Had : tie časy sú už dávno za mnou :D

HellAngel : Takéto basic základy, ktoré sa učia na druhom stupni mi tu nepíš :D prečítaj si ešte raz čo som písal ...
.
Používateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 11851
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Reputácia: 5
Bydlisko: Košice

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa loleqboleq »

Spomínaš si aspoň, či to bolo WIN klávesa a či nie napríklad ALT?
CASE: CM NR200P + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair SF750 MB: MSI B550I Edge CPU: Rezeň 3900X + EVGA CLC 280 GPU: GTX 1080Ti un-Strix-ed RAM: Viper Steel 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO + MP510 Moňas: >>>tu bude LG 42" OLED TV<<< Myš: Logitech G403 Wireless Klávka: Gamdias Hermes Ultimejtis Audiofekália: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Používateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7139
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Reputácia: 3
Bydlisko: Košice

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa Leon »

Jedna z toho to bola určite.
.
Používateľov profilový obrázok
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4034
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa eSsay »

LeaR napísal: Ne 27. Okt, 2019, 14:29 Ak by Vas v najnovsej verzii 78.0.3904.70 iritovali okienka po nabehnuti mysou na taby, tak sa to da jednoducho vypnut.
chrome://flags/
Then find/search:
Tab Hover Cards
Set to:
Disabled
Teraz na to tak pozerám. Dal som disabled ale stále sa mi zobrazujú tie okienka ... no trochu menšie.
Pre porovnanie:
Obrázok

Môže to byť tým, že odvtedy je už niekoľko novších verziíí ?? :rolleyes:
AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+[/size]
Používateľov profilový obrázok
LeaR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 669
Dátum registrácie: Pi 09. Sep, 2011, 19:31
Reputácia: 14
Bydlisko: BA

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa LeaR »

Ako fakt si uz nepamatam, ale neboli tieto male okienka vzdy? :D zatial co som narychlo prebehol chrome://flags/ nenasiel som moznost to uplne vypnut.
MB: MSI Z370 PC PRO CPU: Intel Core i5-8600K 4,5GHz CPU FAN: be quiet! Dark Rock 3 RAM: Corsair Vengeance Black 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz XMP GPU: MSI GTX 1060 GAMING X 6GB HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB + Western Digital 2.5" Elements 1TB SSD: Samsung 860 EVO 500GB PSU: EVGA SuperNova G2 550W CASE: NZXT Source 340 MONITOR: Dell P2417H Professional 24'' OC 67Hz MOUSE: Logitech G403 Prodigy MOUSEPAD: Steelseries QcK + KEYBOARD: Cooler Master Storm Quickfire XT Mechanical (Blue) HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud OS: Windows 10 PRO 64bit PHONE: Samsung Galaxy S10 128GB NTB: Lenovo Thinkpad L390 13,3"
Používateľov profilový obrázok
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4034
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa eSsay »

Tý vieš čo, keby si to tu nelinkol, asi by som si ich ani vôbec nevšimol :D :D
AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+[/size]
Používateľov profilový obrázok
LeaR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 669
Dátum registrácie: Pi 09. Sep, 2011, 19:31
Reputácia: 14
Bydlisko: BA

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa LeaR »

Normalne rozmyslam, ze sa vykaslem na cely Chrome a prejdem na nieco ine.
V poslednej dobe sa mi deje toto, ked nabehnem mysou na hociake tlacidlo (takmer na kazdej stranke) s odkazom, tak mi 1/3 obrazovky Chromu akokeby trochu zosedne. Staci ked nabehnem mysou nato. Ked je mys hocikde inde, tak to nerobi. Pre predstavu fotky mobilom, inak som to nevedel zachytit. https://imgur.com/a/8jKzxDm
Najnovsia verzia, preinstalovanie, nic nepomohlo. Robi mi to ina na ntb thinkpade l390.
MB: MSI Z370 PC PRO CPU: Intel Core i5-8600K 4,5GHz CPU FAN: be quiet! Dark Rock 3 RAM: Corsair Vengeance Black 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz XMP GPU: MSI GTX 1060 GAMING X 6GB HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB + Western Digital 2.5" Elements 1TB SSD: Samsung 860 EVO 500GB PSU: EVGA SuperNova G2 550W CASE: NZXT Source 340 MONITOR: Dell P2417H Professional 24'' OC 67Hz MOUSE: Logitech G403 Prodigy MOUSEPAD: Steelseries QcK + KEYBOARD: Cooler Master Storm Quickfire XT Mechanical (Blue) HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud OS: Windows 10 PRO 64bit PHONE: Samsung Galaxy S10 128GB NTB: Lenovo Thinkpad L390 13,3"
Používateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8210
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Reputácia: 21
Bydlisko: KE/BT

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa stiv »

Skus edge for business. Tiez som opustil chrome uz pred nejakym casom.
Spoiler: ukázať
Crosshair VIII Dark Hero, Ryzen 9 5900X + EK-Quantum Velocity, F4-3800C14Q-32GTZN, RTX 3090 + EK-Quantum Vector, Caselabs SMA-8, Optane 900P, SN850, 970Pro, 960 Pro, 2x850Pro, Corsair AX1600i, HW Labs 2x480 + 360mm, Aquaero 6XT, 12x NF-A12x25, 2x B14-PS BE, HEATKILLER® Tube 200 D5, Bitspower.
UP3216Q, Vortex Race 3, G903 Hero, G440, C980, Adam A7X, Aune S6, MMX300 v2
DS918+, IronWolf Pro 10TB, RT2600ac, 2x MR2200ac.
Používateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13292
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Reputácia: 0
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

mas tam dark mode nejake..v tom by som hladal pricinu
13.6.2008 - 4.2.2020
Používateľov profilový obrázok
LeaR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 669
Dátum registrácie: Pi 09. Sep, 2011, 19:31
Reputácia: 14
Bydlisko: BA

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa LeaR »

Pisal som ze mi to robi skoro na vsetkych weboch. Tampermonkey plugin mam zapnuty iba na toto forum ale robi mi to napr aj na FB.

/tak predsa len mas pravdu. odinstaloval som tampermonkey a uz to nerobi na ziadnom webe. A to bol ten plugin aktivovany iba pre pretaktovanie.sk. :facepalm:
MB: MSI Z370 PC PRO CPU: Intel Core i5-8600K 4,5GHz CPU FAN: be quiet! Dark Rock 3 RAM: Corsair Vengeance Black 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz XMP GPU: MSI GTX 1060 GAMING X 6GB HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB + Western Digital 2.5" Elements 1TB SSD: Samsung 860 EVO 500GB PSU: EVGA SuperNova G2 550W CASE: NZXT Source 340 MONITOR: Dell P2417H Professional 24'' OC 67Hz MOUSE: Logitech G403 Prodigy MOUSEPAD: Steelseries QcK + KEYBOARD: Cooler Master Storm Quickfire XT Mechanical (Blue) HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud OS: Windows 10 PRO 64bit PHONE: Samsung Galaxy S10 128GB NTB: Lenovo Thinkpad L390 13,3"

Návrat na "Programy a problémy s nimi"