Google Chrome

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
yamahaR6
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 110
Dátum registrácie: Ut 13. Okt, 2009, 11:58

Google Chrome

Príspevok od užívateľa yamahaR6 » Ut 16. Okt, 2012, 10:15

Zdravim pani,
mam problem v tomto prehliadaci a to zobrazovanie textu.
Je to odvtedy co som raz tukol na nejake pismo na tejto stranke http://www.google.com/webfonts

Text mi zobrazuje takto http://postimage.org/image/t8xwinv1b/ ( napr ten nadpis NOEL nieje cely ) tak isto sa to zobrazuje aj v menu.

Vyzerat to ma takto http://templates.gravitysign.com/Noel/

chrome som uz aj odinstaloval, nainstaloval novy a stale sa to zobrazuje tak naprt. V mozile je to normalne.

Budem vdacny za kazdu radu ja uz neviem co stym mam robit.
Ď.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 750 3,5GHz / Scythe katana 3
MB: Msi P55-CD53-odpalena, nova- ASUS P7P55D-E
OP: Kingston LC9 box 4GB kit 1333MHz DDR3
GPU: Ati Sapphire HD 5850
PSU: CoolerMaster Silent Pro 500W
HDD: Seagate Barracuda 1T
CASE: Antec Three Hundred
OS: Windows 7 Home Premium 64bit
LCD: Samsung P2450H

Užívateľov profilový obrázok
Return
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 779
Dátum registrácie: Pi 24. Sep, 2010, 18:01
Bydlisko: okr. Lučenec

Re: google CHROME

Príspevok od užívateľa Return » Ut 16. Okt, 2012, 11:04

nastavenia > rozsirene nastavenia > webovy obsah tam mas pismo
Rest in Pieces
Spoiler: ukázať
CPU: AMD Athlon II x3 455 3.3 @ 3.6Ghz
Cooler: Scythe Ninja Plus rev. B
MB: MSI 870 - C45
RAM: 2 x 2GB Kingston 1333Mhz
GPU: Sapphire HD5770 850/1200 @ 960/1350Mhz
PSU: Fortron Saga II 500W + Enermax TBS 120mm
HDD: Samsung F3 DT 500GB + WD AAKS 320GB
LCD: Samsung SyncMaster 943BW 19"
Mouse: SideWinder
Audio: Xonar DS / AKG K512 / Creative A320 (na filmy)
NetBook: Asus 1015P (10,1", Atom N450, 2GB DDR2, 250GB HDD, W7 HP)

yamahaR6
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 110
Dátum registrácie: Ut 13. Okt, 2009, 11:58

Re: google CHROME

Príspevok od užívateľa yamahaR6 » Ut 16. Okt, 2012, 11:51

To uz som skusal, mam nastavene arial, skusal som aj ine a kodovanie UTF-8 :/
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 750 3,5GHz / Scythe katana 3
MB: Msi P55-CD53-odpalena, nova- ASUS P7P55D-E
OP: Kingston LC9 box 4GB kit 1333MHz DDR3
GPU: Ati Sapphire HD 5850
PSU: CoolerMaster Silent Pro 500W
HDD: Seagate Barracuda 1T
CASE: Antec Three Hundred
OS: Windows 7 Home Premium 64bit
LCD: Samsung P2450H

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12572
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: google CHROME

Príspevok od užívateľa Per » St 21. Nov, 2012, 23:29

Mam par otazok ohladom chromu

1.ako vypnem hw akceleraciu a vyhladzovanie pisma ?
2.ako kolieskom otvorim odkaz/zalozku na popredi (teraz to otvara na pozadi )
3.ako vyhladam do noveho tabu ?
4.ako zamknem tab ?
5.existuje doplnok podobny firefox "tab mix plus" ?

dafaq is this ?
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2063
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: google CHROME

Príspevok od užívateľa Eddward » Št 22. Nov, 2012, 00:10

toto v task manageri to mas proste chrome procesy
chrome totiz nepouziva jeden proces ako firefox.exe, ale na kazdu jednu kartu/plugin ma vycleneny zvlast proces, takze ked tam otvoris 100 kariet, budes tam mat minimalne 100x chrome.exe
niekomu sa potom zda ze chrome zerie aj menej pamäte, ale to je pekny omyl, po zratani vsetkych procesov je to nenazrany softver, daleko viac ako FF, na druhej strane treba uznat ze je vdaka tomu sandboxu o nieco sviznejsi (nie v zmysle rychlejsi) ako napr. firefox
na ostane otazky nevim odpoved, nepouzivam chrome :)
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12572
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: google CHROME

Príspevok od užívateľa Per » Št 22. Nov, 2012, 01:08

ta to je bordel..uz nacisto..normalny prehliadac sa nenajde ?
ff ma jedinu chybu ktoru riesim uz polroka, ani cista instalacia nepomaha..ten problem je primitovny..FB chat zvuk je cely dopraskany az z toho dupkom vlasy stavaju...na inych browsroch to ide normalne

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2063
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: google CHROME

Príspevok od užívateľa Eddward » Št 22. Nov, 2012, 08:45

nevim nevim, ja mam zvuk normalny
toto ze len preinstalujes celkom aj tak nestaci, ked si len to urobil... nieco musis mat zle v profile zrejme, skus spravit novy (stary si mozes zalohovat)
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12572
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: google CHROME

Príspevok od užívateľa Per » Št 22. Nov, 2012, 08:49

ale ja som pomazal vseko co sa dalo z disku po odinstalacii ff

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12572
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: google CHROME

Príspevok od užívateľa Per » Št 22. Nov, 2012, 21:21

skusal som aj novy profil vytvorit,ale rovnaky problem

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2063
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: google CHROME

Príspevok od užívateľa Eddward » Št 22. Nov, 2012, 22:20

nevim, tak si ten zvuk na FB vypni a hotovo :D
alebo skus preinstalovat ovladace zvuku... netusim kde mas chybu, ale aj ked to robi len vo FF tak sa mi nezda zeby to bola chyba samotneho prehliadaca a aj to len na jednej stranke
pripadne este popozeraj nastavenia zvuku/zariadenia vo windowse, skus ine zariadenia ked sa da
ked si skusal novy profil tak asi nic, ale aj tak skus cez about:support pouzit tlacidlo Obnovit Firefox (v 18tke to tam je)
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12572
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: google CHROME

Príspevok od užívateľa Per » Št 22. Nov, 2012, 22:57

rozhodol som sa deaktivovat fb..asi najrozumnejsie co mozem urobit

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12572
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: google CHROME

Príspevok od užívateľa Per » Št 13. Dec, 2012, 23:22

Ohladom chrome vs ine prehliadace. Frajerka ma notebook..dost srot. s amd apu c60 (1Ghz) 2Gb Ram a firefox plus 5 doplnokov tam beha ovela rychlejsie ako chrome. Na chrome sa sekaju flash videa ,stranka sa seka,pomaly sa sa nacitava. Aj ja sam som si na mojom pc vsimol ze google zerie takmer dvojnasobok ram ako ff s 15 doplnkami

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5694
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: google CHROME

Príspevok od užívateľa killswitch » Pi 14. Dec, 2012, 11:35

zdravicko. neviete niekto odporucit do chrome nejaky slovensko-anglicky slovnik? idealne addon aby som ho mal hore v extensions. dik
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12572
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: google CHROME

Príspevok od užívateľa Per » Pi 14. Dec, 2012, 11:58


Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5694
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: google CHROME

Príspevok od užívateľa killswitch » Pi 14. Dec, 2012, 12:17

to je nejaky translator, ktory ani poriadne nefunguje. ja by som potreboval slovnik.

nieco taketo https://addons.mozilla.org/en-us/firefo ... serprofile
Obrázok
Plne príležitostný moderátor.

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"