Windows Customizations

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
pakito
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 130
Dátum registrácie: Ne 30. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Banská Bystrica - Podlavice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pakito » St 22. Nov, 2006, 23:40

tak skusal som litestep a mozem potvrdit ze je to len pre skusenejsich a pre tych ktory maju cas sa zabavat manualnym editovanim, ale pri starte win sa to vlieklo a ani potom to nebolo ono, parkrat mi to zmrzlo,
co sa mi este nepacilo bol restart pri kazdej zmene temy

este som skusil Style XP... ale neviem uz presne cely nazov, no iba som nakukol a neoslovilo ma to

posledny ktory som vyskusal a zatial pri nom aj ostal je AstonShell, ktory mi zatial vyhovuje co sa tika vyberu tem a rychlosti, mozem odporucit, nenarocny na editovanie
Sloboda znamená zodpovednosť

Užívateľov profilový obrázok
habr100
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 117
Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa habr100 » Št 23. Nov, 2006, 11:33

pakito napísal:tak skusal som litestep a mozem potvrdit ze je to len pre skusenejsich a pre tych ktory maju cas sa zabavat manualnym editovanim, ale pri starte win sa to vlieklo a ani potom to nebolo ono, parkrat mi to zmrzlo,
co sa mi este nepacilo bol restart pri kazdej zmene temy

este som skusil Style XP... ale neviem uz presne cely nazov, no iba som nakukol a neoslovilo ma to

posledny ktory som vyskusal a zatial pri nom aj ostal je AstonShell, ktory mi zatial vyhovuje co sa tika vyberu tem a rychlosti, mozem odporucit, nenarocny na editovanie
veruze suhlas, aston shell je jednoznacne asi najlepsia volba...

Užívateľov profilový obrázok
Brandy1402
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 29
Dátum registrácie: Pi 08. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Snina Okolie

Príspevok od užívateľa Brandy1402 » Št 07. Dec, 2006, 18:18

Inac ked sa vam nepaci vas terajsii vzhlad windowsu tak sa mrknite na tento link http://www.softpedia.com/get/System/OS- ... Pack.shtml je tam vista transformation.Pekne vam zmeni vzhlad na taky jak keby ste maly windows vista. Ja som to vyskusal a celkom pekne to vyzera.Vyskusajte!!! :P

BaM
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 690
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Praha (34)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa BaM » Po 08. Jan, 2007, 12:40

Ahoj, nevie niekto ako odstranim ak sa vobec da, pripadne zmenim zvucku pri starte a ukonceni windovsu ? Vdaka
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG

BaM
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 690
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Praha (34)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa BaM » Ut 09. Jan, 2007, 00:55

Brandy1402 napísal:Inac ked sa vam nepaci vas terajsii vzhlad windowsu tak sa mrknite na tento link http://www.softpedia.com/get/System/OS- ... Pack.shtml je tam vista transformation.Pekne vam zmeni vzhlad na taky jak keby ste maly windows vista. Ja som to vyskusal a celkom pekne to vyzera.Vyskusajte!!! :P
Takze som to skusil celkom sranda (len predlzuje to start a vypinanie WINu a zerie ramku

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG

Užívateľov profilový obrázok
kantor
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 75
Dátum registrácie: Št 15. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra (31)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kantor » Ne 02. Sep, 2007, 11:03

TU:
http://www.crystalxp.net/bricopack/en.htm
su tie transformation packy 4. Vsetky skusane na cistu instalaciu a najmenej zere sys. prostriedky Crystal XP.
A je vcelku slusivy.
Ale aj tak som sa vratil k Style XP.

EDIT: Akurat mam problem ze pri 99% tem a ostatnych veci z themexp.org mi NOD zaplavi obrazovku cervenymi oknami. :cry:
Intel Celeron D 2,8@3,4Ghz, ABIT GD8 Pro, 512MB Kingmax CL4, 80GB/8MB Seagate, Inno3D GeForce 7600GS 256DDR2 400/666@510/860, Samsung SH-S182D, LC Power 6420 Black Silent

Užívateľov profilový obrázok
joeiik
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 74
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Leeds(UK)@Kosice@Ruzomberok
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa joeiik » Ne 30. Sep, 2007, 09:35

skusal som LiteStep a najprv nic a ked som dar restart, tak mi nenabehol ani explorer ani start s celou tray listou :( :( :( neviem co dalej, cem svoje stare woknaaaaa :cry:
Sempron64 2800+[1600@2250]BOX ¤ MB MSI K8N NEO FSR ¤ DDRAM[400@450 2,5-3-3-5*1T] 2x512MB Kingston dual channel kit ¤ Saphire ATI Radeon 1950GT[500x1200@600-1500] ¤ Creative SB5.1 Live! ¤ HDD 250GB WD ¤ Feel 400W zdroj ¤ Lt MX518, MS IME 3.0 + Steelpad4D

Užívateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6339
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely

Príspevok od užívateľa ujo Andydúla » Ne 25. Nov, 2007, 22:48

Lul... to je co za novinku, ze je Total Commander zadarmo? VeD vas vtipky a smiech prejdu :!: Plna verzia zadarmo nieje.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,7 GHz @ 1.36v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Prolimatech PK-1 Thermal Compound + Noctua NF-P12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: Sapphire Radeon Vapor-X R9 280X 3GB OC + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM RAM: Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@550 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@550 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM

Lithil
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2319
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senica

Príspevok od užívateľa Lithil » Ne 09. Mar, 2008, 11:02

neviete ako slape system pod PACK VISTA INSPIRATE ? lebo chcem to skusit dat a aby sa neobjavili problemy nejake... dik
Peace, love, empathy.

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Gudas » Ne 09. Mar, 2008, 13:10

Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows Customizations

Príspevok od užívateľa Bdurex » Pi 28. Nov, 2008, 16:39

chcem si nahodit na XP totoooo http://themes.astonshell.com/themes/ima ... 0p13mm.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; je to z tadeto http://themes.astonshell.com/page2.html ... =10&sort=0" onclick="window.open(this.href);return false; ...lenze ako to nahodit? :hysterical: Im sorry ale nvm fakt ako :good: ThX za pomoc...
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
habr100
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 117
Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Windows Customizations

Príspevok od užívateľa habr100 » Pi 12. Dec, 2008, 11:10

Bdurex napísal:chcem si nahodit na XP totoooo http://themes.astonshell.com/themes/ima ... 0p13mm.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; je to z tadeto http://themes.astonshell.com/page2.html ... =10&sort=0" onclick="window.open(this.href);return false; ...lenze ako to nahodit? :hysterical: Im sorry ale nvm fakt ako :good: ThX za pomoc...
no asi tym ze si nainstalujes aston shell stadeto http://www.astonshell.com/files/Aston.exe ale pozor toto mas zatial iba na 30 dni skusobnu verziu...

Užívateľov profilový obrázok
El Nino
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: Po 16. Jún, 2008, 16:36

Re: Windows Customizations

Príspevok od užívateľa El Nino » So 13. Dec, 2008, 15:24

J apouzivam na skinovanie windowsu PC tools a som s nim pokojny !!! nieje nan sice az tolko skinov ako na window blinds ale dasa tam tiez vybrat pekne skiny a da sa tam aj menit spustacia obrazovka windows a vselico ine,

Pouzival som aj window blinds ale mi to robilo dost velke hovadiny!!!
Mb: ASRock 775I945GZ S775 , CPU: Intel Core2 Duo E4300 2,11Ghz, Zdroj: Enermax 350W, RAM : A-Data 2x2Gb 800Mhz, VGA: nVidia GeForce 8600GT 512mb, HDD: WD 250Gb, OS: Windows Vista Ultimate 64bit, LCD: Acer AL1916W 19"

Blondy221
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Pi 28. Nov, 2008, 22:50
Bydlisko: Pcoline(Vedla Snini,,Vichod)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows Customizations

Príspevok od užívateľa Blondy221 » Ne 14. Dec, 2008, 13:09

Ahojte :D

Pri instalovany Updatu XP SP3 my vyskocila tato chyba Impossible aggiornare i field di Windows XP , La lingue del sistema correntemente installato e diversa da quella dellaggiornamento

Nivite niekto co by to mohlo byt??

Užívateľov profilový obrázok
cool_point
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 806
Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Bydlisko: Handlová/Prievidza (36)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows Customizations

Príspevok od užívateľa cool_point » So 07. Mar, 2009, 00:00

Žeby si inštaloval iný jazyk SP3 ako máš windows? :rolleyes: Konkrétne španielsky? :rolleyes:
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"