Windows Customizations

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5728
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows Customizations

Príspevok od užívateľa killswitch » So 07. Mar, 2009, 14:51

ked uz taliansky ;) :laugh:
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
cool_point
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 806
Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Bydlisko: Handlová/Prievidza (36)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows Customizations

Príspevok od užívateľa cool_point » So 07. Mar, 2009, 18:03

Tak... noo,... vies... neovládam to dobre... :red:
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64

Užívateľov profilový obrázok
K0S3K
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 82
Dátum registrácie: Po 10. Mar, 2008, 14:00
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows Customizations

Príspevok od užívateľa K0S3K » Po 09. Mar, 2009, 22:57

ja by som sa chcel opytat ze ako nahodim animovane gif alebo nejaky podobny obrazok/animaciu na plochu aby to slo, pretoze ked dam len gifko na plochu tak mi ho sice zobrazi ale nehybe sa. (mam xp pro sp3)

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15684
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Windows Customizations

Príspevok od užívateľa faugusztin » Po 09. Mar, 2009, 23:15

Nijak. Active Desktop bol iba vo Win9x a mozno este NT 4.

Užívateľov profilový obrázok
K0S3K
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 82
Dátum registrácie: Po 10. Mar, 2008, 14:00
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows Customizations

Príspevok od užívateľa K0S3K » Po 09. Mar, 2009, 23:20

faugusztin napísal:Nijak. Active Desktop bol iba vo Win9x a mozno este NT 4.
a nejaky plugin alebo program co by nieco podobne umoznil?

Užívateľov profilový obrázok
OverlordSK
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: Ne 23. Aug, 2009, 14:47

Re: Windows Customizations

Príspevok od užívateľa OverlordSK » Ut 25. Aug, 2009, 17:23

Skus :)


Užívateľov profilový obrázok
commodore64
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 598
Dátum registrácie: Ut 15. Sep, 2009, 19:05
Bydlisko: Cinobaňa (okolie LC)
Kontaktovať užívateľa:

Display Fusion

Príspevok od užívateľa commodore64 » Št 14. Okt, 2010, 12:16

Zije este toto vlakno?

Ak ano, nasiel som super soft, ak chcete mat 2 monitory, pricom na kazdom ine pozadie. Vysvetlim, na co mi to vlastne je. Mam PC napojeny cez HDMI na LCD, z ktoreho mam napojeny zvuk na audio system. A chcem pocuvat hudbu na tom audiu, pustim hudbu do LCD a ten zase do audio systemu. No ale LCD musi byt zapnuty a mne vadi, ze tam svieti pozadie. Tak som si nastavil na LCD cierne pozadie, aby to nepapalo zbytocne energiu. Normalne to neslo, treba na to programik ako napr. Display Fusion http://www.displayfusion.com/

Pomocou neho dokazete manazovat viacero ploch (myslim, ze aj viac ako 2), nastavovat nezavisle rozlisenia atd atd.
Spoiler: ukázať
PC: Case: LanCool Dragonlord K-62 Doska: GIGABYTE Z170-Gaming K3 Proc: Intel Core i5-6600K @ 4,2GHz RAM: Kingston 32GB DDR4 2133MHz CL14 HyperX Fury Black GPU: GTX1060 6GB PSU: Seasonic Focus 650W modular Cooling: Noctua NH-U12P SE2 + Noctua NF-S12B + YateLoon 14cm + Scythé Kaze Master Black Ace LCD: Eizo FlexScan 2431W + Samsung S32D850 Disky: Samsung 860 EVO 500GB + Toshiba 500GB nVME + WD Black 640GB + Samsung 2000GB Keyboard: MS Sidewinder X4 Mys: Razer Imperator + Razer DA + Logitech MX Master 2S Zvuk: Sennheiser HD 212Pro System: W10 x64 PDA: Samsung Galaxy S10e Most important: Adobe CC

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7504
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows Customizations

Príspevok od užívateľa shiro » Št 14. Okt, 2010, 15:21

K0S3K napísal:ja by som sa chcel opytat ze ako nahodim animovane gif alebo nejaky podobny obrazok/animaciu na plochu aby to slo, pretoze ked dam len gifko na plochu tak mi ho sice zobrazi ale nehybe sa. (mam xp pro sp3)
naco je to dobre? mas rad procak, ktory je vytazeny na 50% a viac? okrem toho je to zbytocne, kto chce mat na obrazovke hybajuci sa grc v 256 farbach?
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15684
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Display Fusion

Príspevok od užívateľa faugusztin » Št 14. Okt, 2010, 19:56

commodore64 napísal:Normalne to neslo, treba na to programik ako napr. Display Fusion http://www.displayfusion.com/
Jop, DisplayFusion je super vecicka, hlavne moznost zapnut task bar aj na dalsich oknach. DisplayFusion je druha aplikacia po Total Commanderi, ktoru som si normalne zakupil.

Užívateľov profilový obrázok
commodore64
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 598
Dátum registrácie: Ut 15. Sep, 2009, 19:05
Bydlisko: Cinobaňa (okolie LC)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows Customizations

Príspevok od užívateľa commodore64 » Št 21. Okt, 2010, 22:58

:-D Zabudol som dodat, ze v tejto dobe, ktora zacina (viac-monitorove riesenia Hydravision atd.), to zacina byt velmi uzitocny nastroj.
Spoiler: ukázať
PC: Case: LanCool Dragonlord K-62 Doska: GIGABYTE Z170-Gaming K3 Proc: Intel Core i5-6600K @ 4,2GHz RAM: Kingston 32GB DDR4 2133MHz CL14 HyperX Fury Black GPU: GTX1060 6GB PSU: Seasonic Focus 650W modular Cooling: Noctua NH-U12P SE2 + Noctua NF-S12B + YateLoon 14cm + Scythé Kaze Master Black Ace LCD: Eizo FlexScan 2431W + Samsung S32D850 Disky: Samsung 860 EVO 500GB + Toshiba 500GB nVME + WD Black 640GB + Samsung 2000GB Keyboard: MS Sidewinder X4 Mys: Razer Imperator + Razer DA + Logitech MX Master 2S Zvuk: Sennheiser HD 212Pro System: W10 x64 PDA: Samsung Galaxy S10e Most important: Adobe CC

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12994
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Windows Customizations

Príspevok od užívateľa Per » Ut 23. Aug, 2011, 22:23

vzdy ked som skusal nieco co by menilo vzhlad winu tak spomalilo start windowsu..cize u mna zostava rychlos pred nejakymi cackami typu rainmaker,stardock atd..
jedine co mi zrychlilo pracu a spustanie je namiesto ikon na plochu davat ikony do submenu v taskbare
Obrázok

Uploaded with ImageShack.us

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"