neni daky program na navrhovanie rozmiestnenia nabytku?

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
cubo
Ban
Ban
Príspevky: 20
Dátum registrácie: Ne 08. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

neni daky program na navrhovanie rozmiestnenia nabytku?

Príspevok od užívateľa cubo » Ut 28. Feb, 2006, 19:24

caute. Nepoznate nejaky softik na navrhovanie rozmiestnenia nabytku? (okrem ceruzky a papiera-:)) Dik za kazdu radu.
Athlon 64 3200; Chladi? Thermaltake pasív Asus A8N SLI;zdroj Thermaltake 500W,DDR RAM 400MHz 1024;MSI 6600GT TD128E ;DVDRW Toshiba SD-R5112 , DVDRW Pioner DVR 108;Maxtor Sata 200GB 2x;

Užívateľov profilový obrázok
c0cCyX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 307
Dátum registrácie: Ne 17. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava - Ružinov
Kontaktovať užívateľa:

Re

Príspevok od užívateľa c0cCyX » Ut 28. Feb, 2006, 19:30

Najlepsi z cad-ovych programov je Autocad ale na tieto uceli sa ti moze hodit Room Arranger link. Ale obidva softy su shareware (takze tak :wink: )
<CPU> P4 2000@2410 Mhz (box) L2 512 FSB 533 . <MB> Abit SA7 (645DX)+ PSU Fortron 350W-350PNF . <SOUND> SB Audigy
<RAM> DDR 1 GB Apacer 2,5-3-3-7 . <GPU> MSI G4 Ti 4200 250/513@290/580 (Primecooler - VGAHG2 AL)
<HDD> 80 GB WD + 40 GB Maxtor 7200 r.p.m, DVD-RW LG 4160B (A306) + TEAC CD-532E-B (1.0A) . <CRT> 19" Dell P990 Trinitron (1280x960)

Užívateľov profilový obrázok
cubo
Ban
Ban
Príspevky: 20
Dátum registrácie: Ne 08. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa cubo » Ut 28. Feb, 2006, 19:54

Dakujem. Uvitam aj ine typy.
Athlon 64 3200; Chladi? Thermaltake pasív Asus A8N SLI;zdroj Thermaltake 500W,DDR RAM 400MHz 1024;MSI 6600GT TD128E ;DVDRW Toshiba SD-R5112 , DVDRW Pioner DVR 108;Maxtor Sata 200GB 2x;

Užívateľov profilový obrázok
c0cCyX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 307
Dátum registrácie: Ne 17. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava - Ružinov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa c0cCyX » Ut 28. Feb, 2006, 20:16

cubo napísal:skor som myslel nieco take, ze nemusim kreslit kazdu stolicku ,skrinku, ale ze ten soft uz to ma v sebe. A len upravujem rozmeri a ukladam.
Room Arranger je program, ktory vam pomoze zariadit miestnost a usporiadat veci v nej. Nabytkom posuvate tak, aby vsetko pekne vyslo do miestnosti. Pomocou tohto programu naaranzujete celu miestnost tak, aby ste mali vsetky veci po ruke a celok posobil dobrym dojmom. Room Arranger vam umozni vsetko nasimulovat bez potreby kreslenia na stvorcekovy papier alebo opakovane prenasat predmety tam a spat. Hlavne moznosti programu su: zadavanie presnych rozmerov objektov ...
moze byt 8)
<CPU> P4 2000@2410 Mhz (box) L2 512 FSB 533 . <MB> Abit SA7 (645DX)+ PSU Fortron 350W-350PNF . <SOUND> SB Audigy
<RAM> DDR 1 GB Apacer 2,5-3-3-7 . <GPU> MSI G4 Ti 4200 250/513@290/580 (Primecooler - VGAHG2 AL)
<HDD> 80 GB WD + 40 GB Maxtor 7200 r.p.m, DVD-RW LG 4160B (A306) + TEAC CD-532E-B (1.0A) . <CRT> 19" Dell P990 Trinitron (1280x960)

Užívateľov profilový obrázok
neverican
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: St 26. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Neverice
Kontaktovať užívateľa:

Floor Plane

Príspevok od užívateľa neverican » Ut 28. Feb, 2006, 22:11

Ak ma ramka neklame tak v tescu som videl nieco take ako hladas s tym ze to bolo aj na navrh celych budov a volalo sa to asi Floor Plan(e) 3D ale isto neviem. Takze pozri neaky link na nete...
Ak môžem tak pomôžem.

Užívateľov profilový obrázok
kozenooo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 216
Dátum registrácie: St 19. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Pezinok - Muškát
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kozenooo » St 01. Mar, 2006, 01:33

nieco podobne sa da robit aj v ArCone, je tam kopa nabytku a celkom fajne textury, len sa s tym treba trocha pohrat
Notebook:
Lenovo ThinkPad T61 Core 2 Duo T9300, 4GB RAM, 160GB 7200 HDD, Nvidia Quadro NVS 140M 128MB, bluetooth, 15,4" 1680x1050 display, 9-cell battery

Užívateľov profilový obrázok
reno
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 96
Dátum registrácie: Ne 27. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa reno » St 01. Mar, 2006, 16:22

Ak sa nemylim kedysi som mal Arcon tak sa asi volal. Bol dost dobry. Skus si to niekde pozriet.
CPU Intel Core 2 Duo E 8400( 475x8 - 3,8 GHz ), chladiè Thermalright SI-120, Doska Gigabyte X38 DS5, RAM 2x1G Corsair Dominator ( 5-4-4-12 ), VGA N Vidia Gigabyte 8800GT, HDD WD Raptor, HDD Hitachi 160GB S-ATA, , DVD RW Samsung 203D, DVD RW NEC 4550,skrinka Thermalthake Tsunami, zdroj Akasa460W, repro Creative Inspire T 3000 2.1, myš Logitech MX 518,podložka Razer eXactMat, klavesnica Logitech,Monitor Eizo S 1911

Užívateľov profilový obrázok
omega
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 10
Dátum registrácie: So 14. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: DS

Príspevok od užívateľa omega » Ne 12. Mar, 2006, 12:06

c0cCyX napísal:
cubo napísal:skor som myslel nieco take, ze nemusim kreslit kazdu stolicku ,skrinku, ale ze ten soft uz to ma v sebe. A len upravujem rozmeri a ukladam.
Room Arranger je program, ktory vam pomoze zariadit miestnost a usporiadat veci v nej. Nabytkom posuvate tak, aby vsetko pekne vyslo do miestnosti. Pomocou tohto programu naaranzujete celu miestnost tak, aby ste mali vsetky veci po ruke a celok posobil dobrym dojmom. Room Arranger vam umozni vsetko nasimulovat bez potreby kreslenia na stvorcekovy papier alebo opakovane prenasat predmety tam a spat. Hlavne moznosti programu su: zadavanie presnych rozmerov objektov ...
moze byt 8)
Velmi dobry je 3DHome Interier

Užívateľov profilový obrázok
Axisko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 39
Dátum registrácie: Ut 24. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Nové Mesto nad Váhom
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Axisko » Po 20. Mar, 2006, 21:29

reno - Arcon je primarne robenny na kuchyne :)
neverican - ano,je to Floor Plan 3D .. To je da best na taketo srandicky,ako bonus je tam aj projektovanie celej stavby :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"