Aky soft na strih videa ? Format MPEG

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2687
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Aky soft na strih videa ? Format MPEG

Príspevok od užívateľa robour » St 04. Jan, 2006, 17:55

Potreboval by som poradit. Cez TV kartu som si nahral jeden zaznam vo formate Mpeg 2.
Potreboval by som to rozdelit na viac casti. Nechcem to konvertovat do ineho formatu. Skratka len posekat na mensie kusky. Skusal som to cez VirtualDub ale pise ze mi chyba plugin na Mpeg. (neviem ako ho tam dat).
Cez VirtualDub-mod ktory ten plugin ma to zas pise hlasky ze to nevie urobit.
Ine softy (Nero vision napr.) neumoznuju len jednoduchy strih chcu to konvertorovat.
PoraDte ci nie je nejaka jednoducha alternativa kde by to bolo mozne.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"

Užívateľov profilový obrázok
ellinor
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 118
Dátum registrácie: Št 29. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava/Trnava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ellinor » St 04. Jan, 2006, 18:21

...ak chces len na delenie na viac casti, tak ja pouzivam AVI-MPEG-ASF-WMV Splitter a som viac nez spokojny... :wink:

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2687
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » Št 05. Jan, 2006, 00:28

Tak som sa stym AVI-MPEG-ASF-WMV Splittrom pobavil. Ozaj pekny programik. Ale aj tak mi to nefacha :( . Prejde cast video , potom audio a keD to ma dat ako hotovy produkt niekde na disk tak skonci s hlaskou Failed... skoda asi ten mpeg subor nie je celkom OK. :( Nejake napady ?
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"

Užívateľov profilový obrázok
cubo
Ban
Ban
Príspevky: 20
Dátum registrácie: Ne 08. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa cubo » Ut 28. Feb, 2006, 20:01

Skus tento *** odkaz zmazany ***

EDIT by subz3ro: NO WAREZ znamena aj ziadne odkazy na WAREZ stranky... :x
Athlon 64 3200; Chladi? Thermaltake pasív Asus A8N SLI;zdroj Thermaltake 500W,DDR RAM 400MHz 1024;MSI 6600GT TD128E ;DVDRW Toshiba SD-R5112 , DVDRW Pioner DVR 108;Maxtor Sata 200GB 2x;

Užívateľov profilový obrázok
c0cCyX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 307
Dátum registrácie: Ne 17. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava - Ružinov
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aky soft na strih videa ? Format MPEG

Príspevok od užívateľa c0cCyX » Ut 28. Feb, 2006, 20:34

robour napísal:... vo formate Mpeg 2.
Potreboval by som to rozdelit na viac casti...
PoraDte ci nie je nejaka jednoducha alternativa kde by to bolo mozne.
Adobe Premiere Pro 2.0 8) (iba si uz nepamatam ci na 100 % idu otvorit uz rovno mpeg-cka :red:) Ale je to naozaj kvalitny soft skoda ze si to ale nepamatam aby to bolo 100% - tak ale vyskusaj,za vyskusanie nic nedas :wink:
<CPU> P4 2000@2410 Mhz (box) L2 512 FSB 533 . <MB> Abit SA7 (645DX)+ PSU Fortron 350W-350PNF . <SOUND> SB Audigy
<RAM> DDR 1 GB Apacer 2,5-3-3-7 . <GPU> MSI G4 Ti 4200 250/513@290/580 (Primecooler - VGAHG2 AL)
<HDD> 80 GB WD + 40 GB Maxtor 7200 r.p.m, DVD-RW LG 4160B (A306) + TEAC CD-532E-B (1.0A) . <CRT> 19" Dell P990 Trinitron (1280x960)

Užívateľov profilový obrázok
adrian
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 121
Dátum registrácie: St 22. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Tešedíkovo

Príspevok od užívateľa adrian » Po 13. Mar, 2006, 10:28

ja takisto nahravam z tv do mpeg2. ja to editujem vo virtualdub-mpeg2. je to verzia virtualdubu pre pracu s mpeg2-ami. mozes si to stiahnut napr. z www.tvfreak.cz alebo ti to mozem poslat aj mailom, ak chces.
Core2duo E8400, AC Freezer 7 Pro, Gigabyte EP35-DS3, 2x1GB DDR2 1066MHz CL5 (5-5-5-15) Kingston HyperX , HDD 750GB Samsung, Gigabyte HD2600XT, SB Audigy, Pinnacle PCTV 300i, ASUS DVD-RW, 19" LG LCD

Užívateľov profilový obrázok
subz3ro
Príspevky: 349
Dátum registrácie: Št 28. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aky soft na strih videa ? Format MPEG

Príspevok od užívateľa subz3ro » Po 13. Mar, 2006, 15:30

robour napísal:...
Skusal som to cez VirtualDub ale pise ze mi chyba plugin na Mpeg. (neviem ako ho tam dat).
...
http://fcchandler.home.comcast.net/stab ... -MPEG2.zip
There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't.

Užívateľov profilový obrázok
VladoC
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 55
Dátum registrácie: Ut 14. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Zvolen

Príspevok od užívateľa VladoC » Št 16. Mar, 2006, 21:11

subz3ro
Chcel som vyskusat VirtualDub-MPEG2.zip a spracovat v nom filmovy subor v MPEG-2 formate. Pouzil som filter na odstranenie sumu a odstrihol som koniec. Nakoniec som tento subor chcel ulozit, ale tento program mi to vnucuje ulozit len vo formate AVI, co ja nechcem. (To iste robi i VirtualDubMod).
V com je chyba?

Ja osobne striham subory MPEG-2 v UleadVideoStudio7SE, ktory som dostal k TV karte WinFast 2000XP Expert.

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2687
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » Št 16. Mar, 2006, 21:34

Ja mam tiez podobne problemy, aj keD virtualDub je ozaj celkom dobry softik. Chcem sa spytat ci ten UleadVideoStudio7SE dokaze ulozit subor 1:1 . Teda co mam na vstupe (format /datovy tok) tak to same aj na vystupnom subore len postrihane samozrejme.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"

Užívateľov profilový obrázok
subz3ro
Príspevky: 349
Dátum registrácie: Št 28. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa subz3ro » Št 16. Mar, 2006, 21:53

VladoC, robour
Vystup z VirtualDub bude vzdy a len vzdy AVI subor. Kompresny codec je samozrejme volitelny (okrem Direct Stream Copy) tak pre Video ako aj pre Audio... ale to zrejme viete.
Kazdopadne tato 'MPEG2' modifikovana verzia dokaze iba DEKOMPRESIU a nie KOMPRESIU v MPEG-2.
Pokial chcete vstup aj vystup v MPEG-2, ako aj moznost filtrovania, strihania a pod., najlepsi je (podla mojho nazoru) program TMPGEnc resp. TMPGEnc Express.
(je to komercny program takze tentokrat to je bez URL) :wink:
There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't.

diablik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 622
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa diablik » Št 16. Mar, 2006, 22:05

skus KINO
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...

I like Tux.

Užívateľov profilový obrázok
VladoC
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 55
Dátum registrácie: Ut 14. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Zvolen

Príspevok od užívateľa VladoC » Pi 17. Mar, 2006, 13:35

robour
UleadVideoStudio7SE ja pouzivam na tvorbu vlastnych DVD s tym, ze vysledny produkt ukladam na HDD. Na HDD preto, lebo mam taku skusenost, ze obcas program ukaze, ze DVD film sa zmesti na DVD medium (4,7 GB) a po hodine prace mi program oznami, ze sa nezmesti.
Tento program uklada na HDD este jeden subor v MPEG-2 (convert....), ktory bude uz bez reklam, ale v celku.
Program dodrzi format obrazu a datovy tok.
XP-SP3; Intel P4A 1,8 GHz; 1 GB RAM; Hansol 920D; Maxtor 6Y060L0 (60 GB); FORTRON/SOURCE ATX-350GTF; ASUS DRW-1604P; WiFi; +MB,+GK-bazár

Užívateľov profilový obrázok
kemper18
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 89
Dátum registrácie: Ne 26. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Trstená, Bratislava- petržalka

Príspevok od užívateľa kemper18 » Ne 09. Apr, 2006, 18:20

A aky soft by ste doporucili na strihanie hudby? Diki

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Payne » Ne 09. Apr, 2006, 20:02

Celkom v poho je open source Audacity...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Užívateľov profilový obrázok
_Bergo_
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 239
Dátum registrácie: Ne 11. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Michalovce
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _Bergo_ » Pi 14. Apr, 2006, 15:20

Adobe Premiere Elements 2 alebo Adobe Premiere 7 a vyssie alebo Pinnacle Studio 9 a vyssie ,vo vsetkom som strihlal a reze to maximalne 8)
MY PC - AMD Opteron 144 1800@2468 Mhz, DFI LanParty UT NF4-Ultra, Western Digital 160Gb 8MB cache, Kingston 2 X 512Mb DUAL DDR CL 2.5, 400W zdroj, LG GSA-4167B, Sapphire ATI X800GTO,AC Silencer 64 Ultra TC L

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"