AKO sa dostat do Dosu???

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 318
Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40

AKO sa dostat do Dosu???

Príspevok od užívateľa AdsBot [Google] » Po 02. Aug, 2004, 18:22

Mam windovs XP ale neviem sa dostat do dosu!!!MAM SPRAVENU
STARTOVACIU DISKETU ALE KED TAM DAM ZOBRAZI SA
PRIKAZOVI RIADOK A:/ CO TAM MAM VLASTNE NAPISAT ABY SOM SA DOSTAL DO DOSU??
AKO SA MAM DOSTAT DO NUDZOVEHO REZIMU ??? /F?/

AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 318
Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40

Príspevok od užívateľa AdsBot [Google] » Po 02. Aug, 2004, 19:45

CO TO NIKTO NEVIEEEEEEEEI :x !!!!!!!!

AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 318
Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40

Príspevok od užívateľa AdsBot [Google] » Po 02. Aug, 2004, 21:08

no to je dos vies?asi tak

Užívateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 901
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00
Bydlisko: Martin

hm

Príspevok od užívateľa andynko » Ut 03. Aug, 2004, 12:08

kamo, ty zle skoncis... ten pc lutujem.

Užívateľov profilový obrázok
Arius
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 189
Dátum registrácie: St 26. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: BA 5trzalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Arius » Ut 03. Aug, 2004, 22:00

eh no ale fakt ked dakto nerozozna dos... radim na PC neklikat okre IE a par odkazov na nainstalovane hry prip daky ofice nic ine..

Užívateľov profilový obrázok
pjongy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 395
Dátum registrácie: So 22. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pjongy » Ut 03. Aug, 2004, 22:30

on si asi mysli, ze pokial to nieje na modrom pozadi, dos to nieje. :lol:
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC

Užívateľov profilový obrázok
Arius
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 189
Dátum registrácie: St 26. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: BA 5trzalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Arius » St 04. Aug, 2004, 12:55

ale sak neni problem ma dos alebo skor prikazovu ridku lebo to by stacit malo na modrom pozadi.. no nie???

Zamknuté

Návrat na "Programy a problémy s nimi"