Firefox - nové verzie, funkcie a build-y

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1950
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y

Príspevok od užívateľa Eddward » St 15. Nov, 2017, 01:25

skus about:config
najdi browser.newtabpage.activity-stream.enabled; a prepni na false

to vrati about:newtab staru podobu... funkcnost ale nie je zarucena
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | Nvidia GeForce X | Toshiba DT 2TB
Samsung 850 EVO 500GB | Super Flower 650W GOLD 90+ | W10 x64 Pro v1709 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6567
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y

Príspevok od užívateľa shiro » St 15. Nov, 2017, 11:42

patro16 napísal:
Ut 14. Nov, 2017, 20:43
jediny doplnok ktory zostal kompatibilny je ubloc origin ostatne su prec/nekompatibilne,
adblock funguje v pohode, takisto aj PDFmage (na ukladanie stranok ako pdf)
patro16 napísal:
Ut 14. Nov, 2017, 20:43
aj ked najviac ma stve ze nemozem najst jednoduchu nahradu za rychle spustenie (povodne som pouzival customize about:newtab) a v "novom" rychlom spusteni alias "top stranky" je tych okien zalostne malo - to by mohli v nejakom buducom update vylepsit.
pocet okien si vies zvysit cez nastavenia hned pri tych oknach.

Rychlost mi pride lepsia, aj ked google maps v satelitnom zobrazeni su stale +- rovnako lenive - vobec sa to rychlostou nechyta na Edge. Neviem co s tym ma FF za problem.
Zalozky ale dojebabrali ultimatne...uplne ze super napad to zadrbat do ikonky na paneli->zalozky->az tu vidite stary dobry zoznam zaloziek. Ten, kto to takto vymyslel si zasluzi automaticky minimalne facku. Taisto aj prevzate subory. Zahrabane na rovnakej urovni.
Nastastie sa tieto veci daju vytiahnut nazad na panel, kde byvali. Ale naco to robit, to nemohli nechat normalne, ako to bolo doteraz? Zbytocna praca naviac.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6988
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y

Príspevok od užívateľa LordKJ » St 15. Nov, 2017, 11:57

ta vis jako tebe to chyba a ja som netusil, ze sa nieco zmenilo
ale tak ja stale bezim na nightly :D
[......]

Užívateľov profilový obrázok
patro16
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1374
Dátum registrácie: Ne 12. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín<okolie

Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y

Príspevok od užívateľa patro16 » St 15. Nov, 2017, 15:09

shiro

je to mozne ale adblock nepouzivam uz pekne dlho, som spokojnym uzivatelom ublock presiel som nan pretoze s nim boli starsie ver. ff rychlejsie.

k tym oknam, kde si to viem konkretne nastavit? viac ako dva riadky a 12 okien tam nenastavim...
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7-4790K@4,5Ghz+Cooler: Scythe Mugen 4 PCGH Edition+AC MX2+Noctua NF-F12 PWM
MB: MSI Z97 PC Mate
RAM: Kingston HyperX Fury Black 1866Mhz CL10 16GB kit
GPU: Gainward GTX 1060 6GB + NF-P12 PWM
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Seagate SV35 1TB 64MB cache+Cooler: SCYTHE SQD-1000 QUIET DRIVE
DVD: Lite-On iHAS124 (xbox 360 XGD3 ready)
PSU: Enermax Platimax 500W
Case: Corsair Vengeance C70 Military Green
+outtake: Noctua NF-A15 PWM + NF-S12A PWM, intake: 2x Noctua NF-S12A PWM
Monitor: HP ZDisplay Z27i
Periferie: Microsoft Sidewinder X4 SK, A4tech XL-750BK
Printer: HP LaserJet 1018
NB: ACER TravelMate 5760G
Mobile: Samsung Galaxy A3 White
Car: M3 2007 Black

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6567
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y

Príspevok od užívateľa shiro » St 15. Nov, 2017, 19:16

soundcloud downloader, icloud, mega....vsetky tieto doplnky mi idu.
ohladom toho nastavenia takto uz neviem, viac ako dva riadky som neskusal :-) ak potrebujes viac, tak ano nemusi stacit
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
patro16
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1374
Dátum registrácie: Ne 12. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín<okolie

Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y

Príspevok od užívateľa patro16 » St 15. Nov, 2017, 19:20

no ved toto, ja potrebujem aspon 20 ;)

a ako tak pozeram niektori vyvojari uz vypustili von upravene doplnky (resp. ich nove verzie) co vcera este nesli napr. video download helper + converter.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7-4790K@4,5Ghz+Cooler: Scythe Mugen 4 PCGH Edition+AC MX2+Noctua NF-F12 PWM
MB: MSI Z97 PC Mate
RAM: Kingston HyperX Fury Black 1866Mhz CL10 16GB kit
GPU: Gainward GTX 1060 6GB + NF-P12 PWM
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Seagate SV35 1TB 64MB cache+Cooler: SCYTHE SQD-1000 QUIET DRIVE
DVD: Lite-On iHAS124 (xbox 360 XGD3 ready)
PSU: Enermax Platimax 500W
Case: Corsair Vengeance C70 Military Green
+outtake: Noctua NF-A15 PWM + NF-S12A PWM, intake: 2x Noctua NF-S12A PWM
Monitor: HP ZDisplay Z27i
Periferie: Microsoft Sidewinder X4 SK, A4tech XL-750BK
Printer: HP LaserJet 1018
NB: ACER TravelMate 5760G
Mobile: Samsung Galaxy A3 White
Car: M3 2007 Black

Užívateľov profilový obrázok
d0N0
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 31
Dátum registrácie: Ne 15. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Humenné (/Košice)

Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y

Príspevok od užívateľa d0N0 » Št 16. Nov, 2017, 10:14

shiro napísal:
St 15. Nov, 2017, 11:42
...
zalozky? vsak zalozky vyriesili prave podla mojej chuti, doteraz to bolo pre mna nepouzitelne

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12064
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y

Príspevok od užívateľa Per » Št 16. Nov, 2017, 11:06

zalozky nepouzitelne boli ? ved si si ich mohol dat vedla url baru v adresaroch..nic lepsie nema ziadny browser

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6567
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y

Príspevok od užívateľa shiro » Št 16. Nov, 2017, 11:18

d0N0 napísal:
Št 16. Nov, 2017, 10:14
zalozky? vsak zalozky vyriesili prave podla mojej chuti, doteraz to bolo pre mna nepouzitelne
povazujes za normalne sa k nim preklikavat cez dve urovne menu? toto ma byt dostupne co najlepsie, nie zahrabane.
Nedava mi vobec zmysel, preco s tym vobec nieco robili. Stacilo to nechat tak, ako to byvalo doteraz - ikona v paneli, po kliknuti na nu rovno vybehne vysuvne menu, kde ich mas.

Ano, da sa to vratit do povodneho stavu, co som aj pisal, ze som to spravil, cize vyriesene...ale naco to robit, naco to vobec takto spravili?
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3800
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y

Príspevok od užívateľa molnart » Št 16. Nov, 2017, 11:31

ty pouzivas firefox jednym sposobom, niekto inym. ja som bookmark menu snad v zivote nevyuzil, lebo pouzivam bookmark toolbar. mozilla ma k dispozicii staticky kto ako casto klika na niektore funkcie a predpokladam ze to sluzi ako podklad pre taketo rozhodnutia.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6567
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y

Príspevok od užívateľa shiro » Št 16. Nov, 2017, 12:12

Ano, tiez nechapem, naco je tam ten bookmark bar, ktory len zerie cast obrazovky a tym padom zmensuje plochu pre zobrazenie stranok.
Ale ako pises, niekomu to vyhovuje :-)
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12064
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y

Príspevok od užívateľa Per » Št 16. Nov, 2017, 12:14

naco bookmark menu,ked mozes adresare z bookmark menu popretahovat myskou do url baru a bookmark menu zavriet..

toto mi najviac chyba v chrome

Užívateľov profilový obrázok
d0N0
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 31
Dátum registrácie: Ne 15. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Humenné (/Košice)

Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y

Príspevok od užívateľa d0N0 » Št 16. Nov, 2017, 13:54

ten bublinoidny prehlad zaloziek mi nepasoval, mne sa pri zalozkach vzdy zdal byt pohodlnejsi ten sidebar, ktory sa dal zapnut kliknutim na ikonu v paneli, co vsak niekedy v minulosti odstranili...aby som tam tu ikonu dostal, musel som v minulych verziach instalovat doplnok...ked som uz tam tu ikonku mal, tak som sa potreboval zbavit ikony pre ten bublinoidny prehlad zaloziek, co vsak neslo len tak, kedze boli s pridanim zalozky ako spolocny komponent...po ich ostraneni som ako nahradu na pridanie zalozky cez doplnok doplnil hviezdicku do url baru...fajn, lenze co sa tyka vzhladu, tak to posobilo trochu rusivo (doplnene ikonky mali nizsie rozlisenie atd.)...teraz je to uz podla mojich predstav bez doplnkov

Užívateľov profilový obrázok
red98
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 357
Dátum registrácie: Ne 19. Júl, 2009, 22:50

Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y

Príspevok od užívateľa red98 » So 25. Nov, 2017, 21:12

https://www.cnews.cz/cnews-fm-szili-jsm ... a-podcast/

Tip na dobry doplnok na stahovanie videa a doplnok na blokovanie vyskakovacich okien na firefox 57 ???
Intel Core i5 7400T * Noctua NH-U12P SE2 * MSI Z270 SLI * 2 x 4GB Crucial DDR4 2400 Mhz * Asus GF GT 640 Pasiv* Crucial MX300 275 GB * ASUS Xonar DX * WD RED 1TB * Samsung SH-S 223L * Super Flower 650 W Gold * Nanoxia Deep Silence 3 * 3x Noiseblocker M12-S1 * HP LP2475w * Logitech Z623 * Win 10 Pro 64

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3800
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y

Príspevok od užívateľa molnart » So 25. Nov, 2017, 21:29

mam videodownload helper aj video downloader professional, ale ani jedno z nich nie je ono. downloader helper bol super pri verziach <57, teraz casto videa nevie stiahnut alebo len cast
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"