Dva OS

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Dva OS

Príspevok od užívateľa Rusty » Pi 05. Aug, 2005, 16:53

Zdravim seckych

Chem si nahodit k terajsim XP-ckam aj Vistu. Nainstalovat to nieje problem, ale akym sposobom sa da potom ta Vista odinstalovat ? Je na to daky program ? Podla moznosti tak, aby sa nic nestalo s XP-ckami.

Dik :)

Užívateľov profilový obrázok
zavo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 340
Dátum registrácie: Pi 23. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA , LM

Príspevok od užívateľa zavo » Pi 05. Aug, 2005, 16:56

No ak instalujes dva OS tak ich instalujes na dve rozne diskove particie nie ? Potom tu jednu jednoducho sformatujes a system by mal fakcit dalej bez problemov.

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » Pi 05. Aug, 2005, 17:12

Da sa urcite aj tak, ale tam kde ho chcem dat mam dolezite veci nahadzane, a preto je formatovanie dost neprakticke ... Musel by som kopu veci nanovo instalovat a tak, preto som sa pytal ci sa to da aj nejako bez formatovania ... i ked aj to je riesenie mno ...

Užívateľov profilový obrázok
MaxMan
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 1784
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MaxMan » Pi 05. Aug, 2005, 17:30

Tak si kukni co mas na tej particii za adresare. A ked budes chciet zrusit tu Vistu z disku, jednoducho vymazes vsetko okrem tych tvojich adresarov. Jednoduche :wink:
Ani srnky netušia čo som mal/mám...

Užívateľov profilový obrázok
reno
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 96
Dátum registrácie: Ne 27. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa reno » Pi 05. Aug, 2005, 21:05

Zavo ti poradil dobre potom to vyformatujes a budes mat pokoj. Da sa to spravit aj tak ze si ten cely WIn zalozis napr. programom Acronis, ktory to dokaze a este ti to skomprimuje na malu hodnotu. Ja to pouzivam stale. KeD treba Win preinstalovat vyformatujem a za 5 min. natiahnem novy taky ako som si zalozil so vsetkymi programami.
CPU Intel Core 2 Duo E 8400( 475x8 - 3,8 GHz ), chladiè Thermalright SI-120, Doska Gigabyte X38 DS5, RAM 2x1G Corsair Dominator ( 5-4-4-12 ), VGA N Vidia Gigabyte 8800GT, HDD WD Raptor, HDD Hitachi 160GB S-ATA, , DVD RW Samsung 203D, DVD RW NEC 4550,skrinka Thermalthake Tsunami, zdroj Akasa460W, repro Creative Inspire T 3000 2.1, myš Logitech MX 518,podložka Razer eXactMat, klavesnica Logitech,Monitor Eizo S 1911

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » Pi 05. Aug, 2005, 21:08

k dik za rady

Užívateľov profilový obrázok
Marko5211
Ban
Ban
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Št 14. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Rim.Sobota

Príspevok od užívateľa Marko5211 » Ne 07. Aug, 2005, 16:07

hej rasty nerob to lebo no vies co je boot.ini ak nie tak pa pa...XP
MSI KT6Vs chipsetom KT600,256+512MB 400Mhz Ram,Tv tuner Manli,Ge force FX5500 339/492,E-box case,350 watt zdroj,AMD Atholon XP2500+ 2000Mhz,CD-R,DVD-RW MSI,Modre podsvietenie...

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » Ne 07. Aug, 2005, 16:47

Marko5211 napísal:hej rasty nerob to lebo no vies co je boot.ini ak nie tak pa pa...XP
Co si tym chcel povedat ?
Btw uz mam nahodenu aj vistu aj XP a je to v poho

Užívateľov profilový obrázok
Marko5211
Ban
Ban
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Št 14. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Rim.Sobota

Príspevok od užívateľa Marko5211 » Ne 07. Aug, 2005, 16:49

no hej ale ked budes davat vistu het bez toho aby si upravil boot.ini tak uz ti OS nenabehne...
MSI KT6Vs chipsetom KT600,256+512MB 400Mhz Ram,Tv tuner Manli,Ge force FX5500 339/492,E-box case,350 watt zdroj,AMD Atholon XP2500+ 2000Mhz,CD-R,DVD-RW MSI,Modre podsvietenie...

Užívateľov profilový obrázok
Bikermotyl
VIP
VIP
Príspevky: 4992
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bikermotyl » Ne 07. Aug, 2005, 22:17

Marko5211 napísal:no hej ale ked budes davat vistu het bez toho aby si upravil boot.ini tak uz ti OS nenabehne...
...ale nabehne. A bez problemov.

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » Ne 07. Aug, 2005, 22:22

Bikermotyl napísal:...ale nabehne. A bez problemov.
Dik moc ... Si ma teraz potesil, mas s tym osobne skusenosti ?

Užívateľov profilový obrázok
Bikermotyl
VIP
VIP
Príspevky: 4992
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bikermotyl » Ne 07. Aug, 2005, 22:36

Mam.
Ako vidno z podpisu mam dva OS na jednom HDD. Uz som rusil WINx64 dva krat bez formatovania (len som zmazal adresare prislusnych Winov) a vsetko vpoho. XPcka to ani nepostrehli. :)
Nie je to sice Vista, ale musi to fungovat rovnako. Preco by nemalo?

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » Ne 07. Aug, 2005, 23:09

A ked si uz mal tie 64 bit tak sa ta opitam daco OT :D
Idu tam aj 32 bit aplikacie ?

Užívateľov profilový obrázok
Bikermotyl
VIP
VIP
Príspevky: 4992
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bikermotyl » Po 08. Aug, 2005, 16:55

Rusty napísal:A ked si uz mal tie 64 bit tak sa ta opitam daco OT :D
Idu tam aj 32 bit aplikacie ?
Nie uplne vsetky, ale idu.
Tu mas odkaz na kompatibilitu najpouzivanejsich 32bit programov na 64bit WINoch.

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » Po 08. Aug, 2005, 17:29

scool:

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"