norton

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
jatomas
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 29
Dátum registrácie: Ut 19. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trstená

norton

Príspevok od užívateľa jatomas » Ut 26. Júl, 2005, 16:12

Cawte vsetci. Potrebujem nieco spustit cez norton ale neviem co to je :? . Neviete mi helpnut? Dik.

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » St 27. Júl, 2005, 00:26

:lol: tak to mas super. a co to za norton? myslis akoze Norton Commander? tak to mas ako Windows/Total Commander ... ;)
A spustaju sa .EXE, .COM, .BAT subory :)

Alebo upresni oco ide...
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
Bikermotyl
VIP
VIP
Príspevky: 4992
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bikermotyl » St 27. Júl, 2005, 10:53

tazko sa odhaduje, co je to : potrebujem "NIEcO" spustit.
Ja to vidim na nejaky subor s pre Norton neznamou priponou, ktoremu nedokaze priradit program na spustenie, nakolko pozadovany program nie je nainstalovany. :? (napr. nejaky video subor.mov, ktoremu chyba QuickTimePlayer.)

Užívateľov profilový obrázok
jatomas
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 29
Dátum registrácie: Ut 19. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trstená

Príspevok od užívateľa jatomas » St 27. Júl, 2005, 18:52

No ja vobec neviem mam nieco nakopirovat, nieco prepisat v config.nt - to som urobil restartovat PC a potom spustit program z nortonu. :? Takze som z toho :cry:

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » St 27. Júl, 2005, 19:26

Takze este raz ....

Co je to za subor ?
Aku ma koncovku ? :lol:

Užívateľov profilový obrázok
jatomas
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 29
Dátum registrácie: Ut 19. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trstená

Príspevok od užívateľa jatomas » St 27. Júl, 2005, 21:19

Koncovku ma jeden .exe - ibaze to vobec nevyzera ako exe lebo sa neda spustit - nemam nan prehliadac. Ale exe by sa mal dat spustit nie? A potom .bat ale ten tiez nejde spustit.

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3757
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » St 27. Júl, 2005, 21:53

Ja absolutne nechapem o co tu ide :?
:idea: Co keby si sa zhlboka nadychol... a potom pekne pomaly a zrozumitelne napisal co je tvoj problem...

Užívateľov profilový obrázok
jatomas
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 29
Dátum registrácie: Ut 19. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trstená

Príspevok od užívateľa jatomas » Št 28. Júl, 2005, 18:45

Takze. Potrebujem jeden program- teda ocino do prace. Poslali mu mailom nejake data- vlastne tie subory. Nakopiroval som ich a idem s navodu. V subore config.nt dopiste ... potom nakopirujte dva subory na C:\ potom restartujte pocitac a program pojde. Po restartovani spustite program najlepsie z nortonu atd. Som z toho vymlety.

Užívateľov profilový obrázok
vuaras
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 161
Dátum registrácie: Pi 10. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Žilina, Bratislava

Príspevok od užívateľa vuaras » St 09. Nov, 2005, 16:16

no a to si akoze napisal zrozumitelne? No super. Takze, napis presne co su to za subory, presne nazvy, preco to potrebujes, presne, a co si prepisal v config.nt

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » St 09. Nov, 2005, 16:44

vuaras napísal:no a to si akoze napisal zrozumitelne? No super. Takze, napis presne co su to za subory, presne nazvy, preco to potrebujes, presne, a co si prepisal v config.nt
Myslis ze po styroch mesiacoch ma este stale ten problem :roll:

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"