fotenie obrazovky

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
FBerente
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Št 31. Jan, 2008, 14:00

fotenie obrazovky

Príspevok od užívateľa FBerente » Ut 12. Feb, 2008, 08:25

poltreboval by som surne nejaky program na fotenie obrazovky v XP ak by ste mi vedely pomoct bolo by to fajn a nejaky odkaz na download by som tiez neodmietol
zatial dakujem :D

Muhyng
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 875
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Poprad

Príspevok od užívateľa Muhyng » Ut 12. Feb, 2008, 10:08

tlacitko Printscreen + Malovanie vo windows :)

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Gudas » Ut 12. Feb, 2008, 10:11

No ja pouzivam vyhradne WinSnap.
Jednoduche ovladanie, vela moznosti (napr. screenshoty aj zaoblenych okien, automaticke ukladanie, screenshoty roznych casti okien, atD. atD.), aj v slovencine (prekladal som ja :D )
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

Užívateľov profilový obrázok
Cvacho
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 685
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2004, 14:00
Bydlisko: Pieštany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Cvacho » Ut 12. Feb, 2008, 11:31

napr. HyperSnap
CPU:Intel Core 2 Duo E7200 @ 3,04GHz, ,COOLER:Noctua NH-U12 + Papst 4412F/2GLL, MB:Gigabyte EP35-DS4, RAM:2 x Apacer Gold 2GB 800MHz, GPU:Gainward nVIDIA 8800GT 512MB Golden Sample, HDD:Samsung Spinpoint F1 640GB S-ATA, DVD-RW:NEC AD-7203S, PSU:Fortron 350-60 THN, SOUND: SoundBlaster Live! Player 5.1Digital, LCD:Samsung 740B, CASE:Lian-Li PC-7B Plus, KEYBOARD:Genius KB-109e, MOUSE:Logitech MX518, MOUSEPAD:SteelPad QcK,REPRO:Creative Labs Inspire P580

Užívateľov profilový obrázok
Mrokar
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 6
Dátum registrácie: So 01. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa Mrokar » Po 25. Feb, 2008, 12:19

Viacero programov na pracu s obrazkami taketo veci ponuka....

ACDSee to malo a XnView mam pocit ze tie:-)

Ale aj tak je najlepsi PrintScreen a potom si to upravis v MS Paint ako chces....

:-)

Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Ut 25. Mar, 2008, 20:24

zdravim ja pouzivam SnagIT a je to taktiez velmi dobry program a keby nieco tak screeny Ti napr. v hrach robi dobre fraps
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
ess
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 80
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Plymouth

Príspevok od užívateľa ess » Ut 25. Mar, 2008, 21:44

ja osobne pouzivam tlacitko "Print Screen" . . . odfotena obrazovka sa ti ulozi do pamate, potom uz len staci otvorit nejaky paintshop alebo co, a dat "Vlozit"
Epox 8RDA3G *** Athlon 2400 xp+ @2110 MHz *** 512 MB RAM 2.5-3-3-6 *** MSI NX6800GT 256MB @ 425/1170 arcticICE cooler *** 40 + 80 GB WD PATA HDD

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7639
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa gammaray » Ut 25. Mar, 2008, 22:19

Myslim ze vacsina pouziva Printscreen a vlozit do Malovania :D
stlacenim Printscreen odfotis cely obraz
stlacenim Printscreen + Alt odfotis len aktivne okno.
Mne to staci bohato :)
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
blackbox
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 401
Dátum registrácie: Št 27. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: London

??

Príspevok od užívateľa blackbox » St 09. Apr, 2008, 21:38

prosim Vas, kam sa ukladaju fotky po pouziti print screen? lebo je keD to tlacitka stlacim, tak buD to neodfoti alebo neviem kam to ulozi. treba nieco specialne na to aby to odfotilo obrazovku? :?

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » St 09. Apr, 2008, 21:46

Po stlaceni PrintScreen sa ti ziadna fotka neulozi...nahra sa len do schranky alebo medzipamate ci ako to nazvat...nasledne si staci otvori trebars Skicar a Ctrl+V, vualaaa obrazok je tam...

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"