Prehravac videa s podporou titulkov, nastavenim fontu a size

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6717
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely

Prehravac videa s podporou titulkov, nastavenim fontu a size

Príspevok od používateľa ujo Andydúla »

Potreboval by som poradit nejaky dobry prehravac videa, ale aby v nom bolo mozne nastavit font titulkov "Central European" kvoli korektnej diakritike a velkost fontu.
BS Player je super, ale na mojej grafickej karte Riva 128 (4MB) nefunguje.
VLC nevie nastavit velkost ani CE font...
KM Player vwlkost vie, ale font tiez nie...
Poznate nieco pouzitelne? :(
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,7 GHz @ 1.36v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Thermal Grizzly Kryonaut + Noctua NF-F12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: EVGA GeForce GTX 980 4GB SC ACX2.0 + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM + Gelid Solutions Extreme GC1 + RAM: Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@800 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@800 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM
Používateľov profilový obrázok
Q-Axis
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 623
Dátum registrácie: Ne 18. Sep, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Zvolen

Príspevok od používateľa Q-Axis »

jeden z najlepsich: MV2Player
i5-3570
16GB RAM
SSD + veľa veľa HDD
zobrazovadlo nVidia
pozeradlo Asus PA246
Používateľov profilový obrázok
MaxMan
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 1815
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Liptovský Mikuláš

Príspevok od používateľa MaxMan »

Skus mplayer. Stiahni k nemu kodeky, pripadne GUI a ides. A hlavne si stiahni ffdshow - slape aj na slabsich strojoch :)
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
Používateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6717
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely

Príspevok od používateľa ujo Andydúla »

Q-Axis: Velmi pekne Ti Dakujem! Super prehravac a ma vsetko, co som potreboval! Funguje bezvadne a plynulo aj na tejto archaickej karte (za ktoru som zaplatil pred rokmi 6500,-SK - je to moj prvy akcelerator, aj Quake 3 na nej ide plynulo hrat) :)
Naposledy upravil/-a ujo Andydúla v So 06. Okt, 2007, 17:51, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,7 GHz @ 1.36v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Thermal Grizzly Kryonaut + Noctua NF-F12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: EVGA GeForce GTX 980 4GB SC ACX2.0 + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM + Gelid Solutions Extreme GC1 + RAM: Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@800 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@800 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM
Používateľov profilový obrázok
killswitch
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5789
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: BA-Okolie

Príspevok od používateľa killswitch »

teraz som si neni isty a neviem najst instalacku, ale pokial ma pamat neklame, tak ZoomPlayer by to mal splnat.

EDIT: tak odpoved prisla neskoro. ako vidim, tak si si uz vybral a si spokojny.
Plne príležitostný moderátor.
Používateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6717
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely

Príspevok od používateľa ujo Andydúla »

MaxMan: Toto zasa az tak slaby stroj nieje, Athlon64 3200+ a 512 MB RAM... len ta grafika, inu nemam...
Skusal som MPlayer Classic, ten ma ale problem so spustenim titulkov.

killswitch: Dakujem, vyskusam aj tento! :)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,7 GHz @ 1.36v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Thermal Grizzly Kryonaut + Noctua NF-F12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: EVGA GeForce GTX 980 4GB SC ACX2.0 + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM + Gelid Solutions Extreme GC1 + RAM: Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@800 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@800 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM
Používateľov profilový obrázok
MaxMan
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 1815
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Liptovský Mikuláš

Príspevok od používateľa MaxMan »

andydul napísal:MaxMan: Toto zasa az tak slaby stroj nieje, Athlon64 3200+ a 512 MB RAM... len ta grafika, inu nemam...
Skusal som MPlayer Classic, ten ma ale problem so spustenim titulkov.

killswitch: Dakujem, vyskusam aj tento! :)
Nemyslel som MPlayer Classic, ale MPlayer z www.mplayerhq.hu
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
Používateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3765
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: BKK, Thailand / BA, Slovakia

Príspevok od používateľa kOsTi »

ja pouzivam MPC (media player classic) + codepack all in 1
iwhy
VIP
VIP
Príspevky: 763
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2003, 08:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Príspevok od používateľa iwhy »

Ja pouzivam skvely Gom Player
Je to nieco co som osobne dlho hladal, samostatne kodeky nepodporuje je uz dodavany s nimi a zatial mi spustil kazde video.

Co sa vychytavok tyka obsahuje dialog ktory realtime vie menit velkost a umiestnenie titulkov a ich casovu synchronizaciu (daju sa posuvat po 0.5s dopredu aj dozadu), nastavenia farieb... nacita vsetky subory v zlozke do playlistu ktore maju rovnaky vzor nazvu (napr. serialy), ma velmi vkusny zaklady skin atd. atd.[/list]
Používateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6717
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely

Príspevok od používateľa ujo Andydúla »

Dikes chlopi, vsetky uvedene vyskusam a vyberiem si ten best. :) :wink:
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,7 GHz @ 1.36v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Thermal Grizzly Kryonaut + Noctua NF-F12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: EVGA GeForce GTX 980 4GB SC ACX2.0 + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM + Gelid Solutions Extreme GC1 + RAM: Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@800 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@800 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM
Používateľov profilový obrázok
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7920
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Reputácia: 9
Bydlisko: Banska Bystrica

Príspevok od používateľa shiro »

andydul napísal:MaxMan:
Skusal som MPlayer Classic, ten ma ale problem so spustenim titulkov.
Media player classic ziadny problem s titulkami nema, a da sa tam nastavit vsetko co pozadujes.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Návrat na "Programy a problémy s nimi"