utorrent

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
jancin99
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 101
Dátum registrácie: So 23. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Krásno nad Kysucou

utorrent

Príspevok od užívateľa jancin99 » Pi 22. Jún, 2007, 15:09

neviete mi poradit ked dam otestovat pripojenie tak mi nahodi stranku s errror
co mam robit?

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3456
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: utorrent

Príspevok od užívateľa foboss » Pi 22. Jún, 2007, 15:15

jancin99 napísal:neviete mi poradit ked dam otestovat pripojenie tak mi nahodi stranku s errror
co mam robit?
Pripojenie si vyber v rolovaciom okienku podla toho aku rychlost mas garantovanu od Providera :wink:
- pripadne si stiahni novsiu verziu uTorrent (mne 1.6.1 otestuje pripojenie)

jancin99
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 101
Dátum registrácie: So 23. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Krásno nad Kysucou

Príspevok od užívateľa jancin99 » Pi 22. Jún, 2007, 15:32

este je tam problem s IP tak neviem

jancin99
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 101
Dátum registrácie: So 23. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Krásno nad Kysucou

Príspevok od užívateľa jancin99 » Pi 22. Jún, 2007, 15:34

pardon cele som to zle napisal je to ked dam otestovat NAT prepojenie tak mi napise error

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3456
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Pi 22. Jún, 2007, 15:38

jancin99 napísal:pardon cele som to zle napisal je to ked dam otestovat NAT prepojenie tak mi napise error
NAT nejde ani mne, tiez Error ...

Užívateľov profilový obrázok
scarinko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3256
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa scarinko » Pi 22. Jún, 2007, 15:57

to je testovanie portu ktory zadavate
a ked zadate nejaky co nemate volny resp nemate verejnu IP tak vyhodi chybu lebo skusa prechadzat cez ten port
cize testuje priechodnost dat

ked vyhodi error ste bud pasivi alebo nemate spravny port

Užívateľov profilový obrázok
Zuzu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 375
Dátum registrácie: Št 08. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava 5

Príspevok od užívateľa Zuzu » Pi 22. Jún, 2007, 20:05

Jancin99 aky Firewall pouzivas?

jancin99
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 101
Dátum registrácie: So 23. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Krásno nad Kysucou

Príspevok od užívateľa jancin99 » So 23. Jún, 2007, 12:35

Zuzu napísal:Jancin99 aky Firewall pouzivas?
pouzivam Windows firewall

Užívateľov profilový obrázok
Wampa
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 44
Dátum registrácie: St 20. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Bánovce nad Bebravou

Príspevok od užívateľa Wampa » Ut 26. Jún, 2007, 13:05

jancin99 napísal:
Zuzu napísal:Jancin99 aky Firewall pouzivas?
pouzivam Windows firewall
Si pripojeny cez router ci ake mas pripojenie ??

jancin99
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 101
Dátum registrácie: So 23. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Krásno nad Kysucou

Príspevok od užívateľa jancin99 » Št 28. Jún, 2007, 12:51

uz som zistil ako to je
problem je router neviem ako je nastaveny a ani ho nemozem nastavit pretoze som cez siet a router nie je u mna doma

takze z toho nic nebude nenastavym port tak nebude nic
proste neviem

Užívateľov profilový obrázok
janci11
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1078
Dátum registrácie: Št 24. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Partizánske

Príspevok od užívateľa janci11 » Št 28. Jún, 2007, 16:14

robi to aj mne a podla mna to bude tym ze si pasiv :wink:
CPU: AMD Ryzen R5 3600 CPU Cooler: SilentiumPC Fortis 3 MB: Asus Strix X370-F Gaming RAM: Corsair VENGEANCE® RGB 2x8GB @ 3800MHz CL16 GPU: Asus Strix GTX1070 8GB SSD: Adata XPG SX8200Pro NVMe 512GB + Crucial MX500 1TB+500GB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: NZXT S340 Elite White

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Patko19 » Št 28. Jún, 2007, 21:00

zisti si aky to mas router a skus sa spytat majitela ci ti neda meno a heslo a nastav si podla stranky
http://www.portforward.com/english/rout ... rindex.htm
router a bude ti akceptovat porty a utorrent ti pojde ako hodinky.

jancin99
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 101
Dátum registrácie: So 23. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Krásno nad Kysucou

Príspevok od užívateľa jancin99 » Pi 29. Jún, 2007, 09:23

dik za rady

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"