IE vs MOZILA vs OPERA

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
alienn
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 123
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2005, 20:00

IE vs MOZILA vs OPERA

Príspevok od užívateľa alienn » Ut 01. Mar, 2005, 12:36

co podla vas je najlepsie :lol: [/quote]
AMD barton 2500+@ 208*11 1.800V Thermatlake pipe101+thermaltake silent cat 9cm / MSI K7N2 delta / Leadtek 6600GT / 512mb Apacer 400MHz / Maxtor 250GB / DVD-RW NEC 3520A /

Užívateľov profilový obrázok
misoka
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 125
Dátum registrácie: Pi 24. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

.....

Príspevok od užívateľa misoka » Ut 01. Mar, 2005, 12:44

Prave riesim rovnaku dilemu , tak som si nainstaloval mozillu , operu a mam , tak ako skoro kazdy ie :) , mam to uz asi takto tyzden , niektore stranky sa mi korektne zobrazuju len a len v IE , cize som nuteny ho pouzivat, ale inac pouzivam operu , lebo je o vela rychlejsia ako mozilla a ie ...... takze tak
-=INTEL P4 2,8 @ 3,8 HT, VCC=1,725 V , ABIT IC7-G,Kingston 2*512 DDR 400 @ 435(2.5,7,3,3)=- Vodne chladenie(Home made),MSI 6600GT -==- Zdroj Enermax CG485W-==-HDD 2*200GB Seagate SATA RAID0+1*200GB Seagate SATA-==-DVD-=+RW Pioneer 108;Plextor 40*12*40==-SOUND GENIUS HOME THEATER SW5.1=--SMC BLUETOOTH ADAPTER=--Pinnacle PCTV Pro=-

CANON 400D + SIGMA 10-20mm + CANON 28-135mm IS

Užívateľov profilový obrázok
Pe3sko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 52
Dátum registrácie: Ut 17. Jún, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa Pe3sko » Ut 01. Mar, 2005, 14:01

MAXTHON je postaveny na IE jadre. :wink:

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4546
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » Ut 01. Mar, 2005, 14:56

ja - opera - the fastest browser on earth :D :wink:

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2687
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » Ut 01. Mar, 2005, 16:48

Pouzivam Mozillu Firefox 1.0 . Nie je az taky rychly ako opera ,ale ma vynikajuco vyriesene zalozky a je prehladny. Zobrazuje mi vsetko , treba len doinstalovat pluginy na Javu a Flash player .
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"

Užívateľov profilový obrázok
Secret
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 177
Dátum registrácie: Pi 25. Feb, 2005, 20:00
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Secret » Ut 01. Mar, 2005, 22:23

robour napísal:Pouzivam Mozillu Firefox 1.0 . Nie je az taky rychly ako opera ,ale ma vynikajuco vyriesene zalozky a je prehladny. Zobrazuje mi vsetko , treba len doinstalovat pluginy na Javu a Flash player .
JJ suhlasim s tymto clovekom, sice som este nevyskusal operu ale zatial proti nej nic nemam...oproti IE je mozilla o 300% lepsia!
Zatial mi zobrazila vsetko az na par Javascriptov ktore ale boli validne len pre IE...co uz!
Treba poskusat vsetko a uvidite co je pre vas lepsie :wink:

Užívateľov profilový obrázok
VodnikIN
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 581
Dátum registrácie: Št 03. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Blawa ne
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa VodnikIN » Ut 01. Mar, 2005, 22:38

Ja pouzivam moju favorite OPERU, starsie verzie mali problem s otvaranim niektorych stranok ale teraz som sa az na windows update :wink: som sa s problemom otvorenia nejakej stranky nestretol...
A uz si neviem ani predstavit prehliadac bez automatickeho otvarania prednastavenych stranok pri spusteni :D
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net

Užívateľov profilový obrázok
alienn
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 123
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa alienn » Št 03. Mar, 2005, 11:36

ja mam OPERU 7.54 a jediny problem bol z otvorenym emailu na szm ale inak vsetko bez problemu
AMD barton 2500+@ 208*11 1.800V Thermatlake pipe101+thermaltake silent cat 9cm / MSI K7N2 delta / Leadtek 6600GT / 512mb Apacer 400MHz / Maxtor 250GB / DVD-RW NEC 3520A /

Tom4
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 200
Dátum registrácie: Št 14. Okt, 2004, 14:00

Príspevok od užívateľa Tom4 » Št 03. Mar, 2005, 21:39

Internet Explorer + Zone Alarm + Privacy advisor...no problemo...
http://www.lockon.webzdarma.cz
MSI K8 Neo4Ultra PlatinumAMD Athlon 64 3200 s9391024MB Kingston 566Mhz
Gainward Nvidia 7800GT 512MBFortron 400WRealtek AC/97
Saitek X-52SeaGate Barracuda 240GB SATA NCQMaxtor 160GB SATAThermaltake WaterCooling CPU/VGA

Užívateľov profilový obrázok
s10
VIP
VIP
Príspevky: 333
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Michalovce

Príspevok od užívateľa s10 » Št 03. Mar, 2005, 22:02

Secret napísal:
robour napísal:Pouzivam Mozillu Firefox 1.0 . Nie je az taky rychly ako opera ,ale ma vynikajuco vyriesene zalozky a je prehladny. Zobrazuje mi vsetko , treba len doinstalovat pluginy na Javu a Flash player .
JJ suhlasim s tymto clovekom, sice som este nevyskusal operu ale zatial proti nej nic nemam...oproti IE je mozilla o 300% lepsia!
Zatial mi zobrazila vsetko az na par Javascriptov ktore ale boli validne len pre IE...co uz!
Treba poskusat vsetko a uvidite co je pre vas lepsie :wink:
jj presne tie zalozky su fakt skvele aj rychlost ujde

Užívateľov profilový obrázok
Arius
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 189
Dátum registrácie: St 26. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: BA 5trzalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Arius » Št 03. Mar, 2005, 22:36

ednoznacne opera!!! tuzobne ocakavam 7.60 final..
[Sempron 2400+@2000MHz 200x10 | AC Copper Lite | MoBo EPoX 8KRAI | RAM Apacer 2x512 400MHz cl2.5 | GK Gigabyte ATi 9800pro@423/375 | Zalman VF700-Cu | HDD Hitachi PATA 120GB 7200rpm | DVDRW LiteON SOHW 1693S ]

Užívateľov profilový obrázok
velijura
Príspevky: 1600
Dátum registrácie: Po 26. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA (XXVIII)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa velijura » Št 03. Mar, 2005, 22:58

Trochu vybocim z vaseho radu...

...u mna jednoznacne vedie FF a keD sa nahodou nieco neda spustit, tak startujem IE...

...Operu som skusal a akosi sa mi nepacila, tak som ju rychlo zmazal...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R

iwhy
VIP
VIP
Príspevky: 763
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa iwhy » Št 03. Mar, 2005, 23:21

Pre mna jednoznacne - Firefox. Uz od cias beta verzii Mozilli to bol moj lovely browser. Ziadne nabalene kraviny ktore nikdy nevyuzijem. Firefox ma vsetko co k pohodlnemu bruzdaniu potrebujem.

Pouzivajte Firefox inak Vam exploduje hlava!
(Citat mojho oblubeneho webdesignera)

Užívateľov profilový obrázok
Secret
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 177
Dátum registrácie: Pi 25. Feb, 2005, 20:00
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Secret » Št 03. Mar, 2005, 23:23

ja to tiez tak robim...ale mam otazku na tych co pouzivali operu aj firefox, ake su plusy a minusy pri tychto prehliadacoch??

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » Pi 04. Mar, 2005, 10:03

Firefox rulezz, obcas este pouzijem explorer.
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"