Strana 1 z 21

Vsetko ohladne ICQ

Napísané: So 28. Okt, 2006, 13:06
od užívateľa lolo_man
cawte . . . . mam taky big problem . . . na notasu mi nexce ist ICQ! ! ! proste dam cislo heslo a stale mi ukazuje len Transfering... a nic viac sa neudeje . . . da sa stym nieco robit???
diki moc za setky odpovede. ..

Re: ICQ

Napísané: So 28. Okt, 2006, 13:19
od užívateľa AjsTi
lolo_man napísal:cawte . . . . mam taky big problem . . . na notasu mi nexce ist ICQ! ! ! proste dam cislo heslo a stale mi ukazuje len Transfering... a nic viac sa neudeje . . . da sa stym nieco robit???
diki moc za setky odpovede. ..
Co skusit ineho klienta ? Miranda , Trillian , QIP ?

Napísané: So 28. Okt, 2006, 13:23
od užívateľa lolo_man
ale ja potrebujem surne to ICQ! ! ! !

Napísané: So 28. Okt, 2006, 13:59
od užívateľa AjsTi
lolo_man napísal:ale ja potrebujem surne to ICQ! ! ! !
Snazim sa Ti len naznacit , ci neni chyba v klientovi. A icq je vseho vsudy najhorsie klient aky poznam.

Napísané: So 28. Okt, 2006, 14:39
od užívateľa RP
lolo_man napísal:ale ja potrebujem surne to ICQ! ! ! !
Asi nie celkom rozumies, z inych klientov (napr. Miranda) mozes tiez rozpravat s ludmi z icq siete a oni mozu rozpravat s Tebou.
A Tvoj problem ... nemas nahodou zapnuty firewaal ?

Napísané: So 28. Okt, 2006, 22:28
od užívateľa lolo_man
lol ja viem co je klient! ale nexcem ho! a ktomu jakto ze mi ide 3 mesiace normalne a zrazu sa neda prihlasovat???

Napísané: So 28. Okt, 2006, 22:35
od užívateľa AjsTi
lolo_man napísal:lol ja viem co je klient! ale nexcem ho! a ktomu jakto ze mi ide 3 mesiace normalne a zrazu sa neda prihlasovat???
lol zeby virus ? lolo aj tvoje icq je klient ! Co tak si pc prebnehnut antivirom a potom nejaky spyware adaware a podobne ? Nepoziva niekto tvoje cislo nahodou ?

Napísané: Ne 29. Okt, 2006, 11:34
od užívateľa bad_messiah
btw - keby pouzival jeho cislo tak by sa dokazal prihlasit a zrusil by toho co bol pripojeny :wink:

Napísané: Ne 29. Okt, 2006, 13:59
od užívateľa kremso
Tuna je vysvetlenie:
http://blackhole.sk/node/1059

Napísané: Po 30. Okt, 2006, 11:47
od užívateľa galen
toto mi obcas robi ICQ 5.1 klient na notebooku
v mojom pirpade pomoze:
taskmanager - > kill icqLite.exe
pockat par sekund
prebehnut myskou po ikonke ICQ na liste ...
pockat par sekund ...

spustit znova ICQ a skusit sa prihlasit

niekedy sa chyti az na podruhe, ale vacsinou po prvom fragnuti

jo... a z tohto dovodu mam aj icq 2003Pro, to taketo haluze nerobi ...

a az ma to moc bude stvat, odignorujem vsetky hry v ICQ 5.1 a nahodim mirandu...

Napísané: Ut 31. Okt, 2006, 00:21
od užívateľa EightBall
Tiez mam mensi problem s ICQ aj ked je to len taka blbosticka a moc nezapada do debaty...Ked si nastavim MY STATUS (vytvoreny) tak my sa my vzdy sam prestavy na ONLINE alebo NA.Stava sa to ked zapnem TV alebo hram niejaku hru...NEda sa niejak nastavit aby tam ten moj STATUS proste BOL stale :?

Napísané: So 04. Nov, 2006, 23:56
od užívateľa lolo_man
lool viry ani cervy ani podobne svinstvvo tam nemam . . . zase sa rozumiem do PC celkom dost ale nechapem jakto ze mi nexce stale ist to posrate ICQ

Napísané: Ne 05. Nov, 2006, 00:19
od užívateľa Jerry
Problem je jednoduchy a netreba to nijako riesit. Mne ICQ nejde uz asi tyzden a u mna problem nie je, lebo na ine cislo sa prihlasim bez problema a s mojim cislom nie. Problem ma server ICQ, tak neostava nic ine iba cakat, kym tuto zavadu neodstrania. Mozes pouzit alternativu za ICQ ako Mirandu, atd. ...
Mam tu aj jednu celkom fajn upravenu verziu mirandy na tomto odkaze. :wink:

Napísané: Ne 05. Nov, 2006, 12:24
od užívateľa PCMahel
Presne tak aj mne neslo stare cislo a myslel som ze je problem u mna ale teraz vidim ze nie nove cislo mi islo 3dni v pohode a teraz ho nacit asi 5min :( Hruza mali by s tim nieco porobyt. :E

Napísané: Ne 05. Nov, 2006, 12:29
od užívateľa killswitch
ja si naopak myslim, ze tam asi mate vira..konkretne toho, co teraz leti ICQ...odporucam stiahnut Avengera a do neho nacitat tento script: http://www.viry.cz/avenger/stration.txt
v poslednych dnoch to pomohlo uz vela ludom, ktory sa nevedeli prihlasit do ICQ...vyzera to, ze napada len original ICQ klienta..takze prevencia: prejst na ineho.