Vsetko ohladne ICQ

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
mUrEeC
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 301
Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mUrEeC » So 24. Nov, 2007, 12:20

killswitch napísal:ak by chcel niekto experimentovat, tak ja pouzivam Miranda pack:
http://www.wpmp.vyrobce.cz/modules.php? ... opic&p=3#3
zabera v RAM asi 5MB, ale funkciami je nabita az az....
jj na tom som bol..ale mal dost much
-nesli mi posielat subory
-xstatus ostatnym vobec nezobrazovalo
-mooooc ale mooooc nevyuzitelnych funkcii (neviem ci to berete ako - ja som to bral ako +, pretoze napchat tam tolko veci, a nestabilita minimalna, to sa ceni)
-integrovana reklama na autora
-a tak..ten www.miranda-pack.com stoji ozaj za vyskusanie..
ale najlepsie je zatvorit sa v izbe s ujom googlom, a urobit si vlastny pack..
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional
SCHRANZ will NEVER DIE!!!

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » Ne 02. Dec, 2007, 14:47

Mam taky mensi problem. V poslednom case zacalo robit taku vez ze, ked dojde nova sprava tak ju neotvori a minimalizuje do listy ale len ostane blikat v dole pri ikone ICQ... vsetko v programe je nastavene dobre, zacalo to robit same od seba...

(ICQ5.1)

btw. rady typu: daj si Mirandu, QIP si nechajte pre staru mamu pri Vianocnom posedeni pod ligotajucim sa stomcekom.

Užívateľov profilový obrázok
Polys
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Št 22. Nov, 2007, 08:00
Kontaktovať užívateľa:

icq6 zvuk

Príspevok od užívateľa Polys » Po 03. Dec, 2007, 16:30

Zdar ja mam problem so zvukom v icq6. Vobec mi nejde zvuk nahodil som s5 5,1 a bolo to fajn. Tak som reinstaloval na 6ku a zas nic tak som reinstaloval 6ku cesku a zasa nic. Vsetky zvuky idu len to icq nie neako neviem co s tym. Inak v xtra ked si pridavam zvuky a dam ich prehrat este v xtra menu tak zvuk ide. Skuste napisat co si myslite dik moc

Užívateľov profilový obrázok
jojak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 253
Dátum registrácie: Št 11. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jojak » Ne 09. Dec, 2007, 15:02

Cawte,

- Mam taky problem nechce mi ukazovat fotku seba aj ostatnych
- ale inemu moju foto ukaze
- skusal som to aj preinstalovat a nic?
- nevite niekto ak tento problem vyriesit???
- predtym to vsetko slo
- mam ICQ 5.1
MB: MSI Z77A G45 CPU: i5 3570k@4.4GHz CPUcooler: Gelid Tranquillo RAM: 2x4GB Kingston hyperX 1600Mhz GPU: MSI 760 HAWK LE HDD: WD640AAKS + Barracuda 7200.12 1TB SDD Crucial m4 128GB Headphones: Alfa Tactic 3D Mouse: Logitech MX518 PSU: Corsair RM650 Case: Fractal Define R4 black

Užívateľov profilový obrázok
NEx_12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 615
Dátum registrácie: Ne 22. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Tornaľa

Príspevok od užívateľa NEx_12 » Ne 03. Feb, 2008, 18:14

Nejak som to prehliadol sry , takze k veci ... Prihlasim sa na ICQ resp. QIP a vyhodi mi tabulku ze "you are sending messages too fast....." atd , ze odpoji ma a ze o par minut sa mam skusit pripojit .. , nebolo by nic zvlastne , ale prave ked sa prihlasim ze ani jednu spravicku som neposlal .. proste nechapem . :?
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro|
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|

"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Ut 05. Feb, 2008, 22:31

Ide vam pripojit na ICQ? 21:26
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
Jarno
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 166
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa Jarno » Ut 05. Feb, 2008, 22:51

Bdurex napísal:Ide vam pripojit na ICQ? 21:26
Klienta ICQ nepouzivam uz roky...Teraz som na ICQ (Ale) cez moj osvedceny www.meebo.com alebo moju osvedcenu mirandu (ktoru iba rozpakujem odblokujem vo firewall a frci mi to a nemusim ani instalovat) (stiahol som ju z www.stahuj.cz) :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Riddick
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 665
Dátum registrácie: Pi 03. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: BA/KN

Príspevok od užívateľa Riddick » Po 25. Feb, 2008, 20:33

chalani potrebujem poradit.. kurzor v okne kam pisem spravu je na pravej strane, mam ICQ 6, nejako to ide prepnut len neviem ako.. poradte mi niekto prosim :cry:
ASUS Rampage IV Formula | INTEL i7 3930k | EKWB Predator 360 + EKWB Supremacy EVO Nickel | Corsair Vengeance 16GB 2133MHz RED | EVGA GTX 1080 Classified + EKWB EK-FC780 Classy | Samsung 840 EVO 250GB & 840 256GB & + WD Black 1TB + WD RED Pro 3TB | Corsair AX760 | CM QuickFire Rapid-Si + Logitech G502 + C-Tech Anthea XL | ASUS Xonar Essence STX + Cardas Hexlink Directional + SMSL sAp II Pro + HifiMAN HE-400 & Brainwavz Angled Earpads | Phanteks ENTHOO EVOLV ATX Tempered Glass
OnePlus 7 Pro 256GB Nebula Blue

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » St 27. Feb, 2008, 00:33

Ja ti poradim ... Mozno to bude zniet sprosto, ale odinstaluj a daj si ineho klienta. ICQ 6 je velmi neodladeny program ... Nemam k tomu co dodat.
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » St 27. Feb, 2008, 00:35

Ja by som skor poprosil o lepsie vysvetlenie problemu alebo foto... lebo z toho som vela nepochopil :)

Užívateľov profilový obrázok
Riddick
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 665
Dátum registrácie: Pi 03. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: BA/KN

Príspevok od užívateľa Riddick » Št 28. Feb, 2008, 01:23

takze text mi pise na druhej strane, dost je to onicom,pretoze ak zacnem davat bodky alebo smajlov tak je problem a vsetko hadze pred zacaty text. ineho klienta nechcem,kedze kazdy okolo mna ma icq a dost casto sa posielavaju subory.

Obrázok
ASUS Rampage IV Formula | INTEL i7 3930k | EKWB Predator 360 + EKWB Supremacy EVO Nickel | Corsair Vengeance 16GB 2133MHz RED | EVGA GTX 1080 Classified + EKWB EK-FC780 Classy | Samsung 840 EVO 250GB & 840 256GB & + WD Black 1TB + WD RED Pro 3TB | Corsair AX760 | CM QuickFire Rapid-Si + Logitech G502 + C-Tech Anthea XL | ASUS Xonar Essence STX + Cardas Hexlink Directional + SMSL sAp II Pro + HifiMAN HE-400 & Brainwavz Angled Earpads | Phanteks ENTHOO EVOLV ATX Tempered Glass
OnePlus 7 Pro 256GB Nebula Blue

Užívateľov profilový obrázok
srebalat
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2277
Dátum registrácie: Št 10. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Štrba (33)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa srebalat » Št 28. Feb, 2008, 20:32

mam taky problem, segra si kupila nb a odkedy som dokupil aj router, tak mi pada qip(segra tiez pada icq), ale net ide normalne. co s tym moze byt?
Desktop: Intel Core i5 7400 - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B150-HD3 nVidia GTX970 4Gb Crucial MX100 256GB + 2TB WD Green 12GB DDR3 1600MHz CL9 Seasonic S12 II 430W SilentiumPC Regnum RG4TF Frosty White TG LG 29UM58 Logitech Z-4e Logitech UltraX + Logitech G102 + SteelPad QCK mini
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 8 64gb + Iphone SE 64gb
TV: LG 55LB870V

Užívateľov profilový obrázok
burningsoul
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 463
Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Lucenec (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa burningsoul » Št 28. Feb, 2008, 21:14

2 riddick: skusal si ho odinstalovat a nainstalovat?
btw: ked ho odinstalujes, vymaz vsetko v zlozke documents and settings/tvoje meno/appliacation data/icq az potom nainstaluj
btw2: ostatny text vo worde a inde ide OK? skusal si zmenit font v icq?
powered by AMD & ATI

Užívateľov profilový obrázok
Riddick
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 665
Dátum registrácie: Pi 03. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: BA/KN

Príspevok od užívateľa Riddick » Pi 29. Feb, 2008, 03:20

toto som uz vsetko skusal.. stalo sa mi to aj v 5.1 ale tam to islo prepnut, skusal som odinstalovat a nainstalovat, mazat, jednoducho vsetko a nic..
ASUS Rampage IV Formula | INTEL i7 3930k | EKWB Predator 360 + EKWB Supremacy EVO Nickel | Corsair Vengeance 16GB 2133MHz RED | EVGA GTX 1080 Classified + EKWB EK-FC780 Classy | Samsung 840 EVO 250GB & 840 256GB & + WD Black 1TB + WD RED Pro 3TB | Corsair AX760 | CM QuickFire Rapid-Si + Logitech G502 + C-Tech Anthea XL | ASUS Xonar Essence STX + Cardas Hexlink Directional + SMSL sAp II Pro + HifiMAN HE-400 & Brainwavz Angled Earpads | Phanteks ENTHOO EVOLV ATX Tempered Glass
OnePlus 7 Pro 256GB Nebula Blue

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4600
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lezgy » Pi 29. Feb, 2008, 10:57

mam tu taku halusku
dam si icq 5.04
ale ked doinstaluje pyta aktualizaciu na vyssiu verziu
sranda ze aktualizovat che na rozne verzia raz je to 5.1 inokedy 5.0
niekedy musim aktualizovat aj na verzie o ktorych ani neviem ze existuju.... 5.63 5.89...

ale to by ani tak nevadilo
problem je ten ze MUSIM
inak ma neprihlasi
vie na to niekto nejaku fintu aby mi to hned neaktualizovalo?
skusal som instalovat s vypnutym pripojenim na net...
ale po pripojeni zacne samo aktualizovat...

hm?
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"