Vsetko ohladne ICQ

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Ne 26. Aug, 2007, 21:57

treba nainstalovat adobe flash player priamo zo stranky adobe.com, ale je mi divne, ze ti to nejde. Ked nainstalujes icq, tak pri spustani to samo ten flash player ponukne, ale ze by to mali oni nieco extra o tom neviem ... Neviem kde mozes mat zradu ... :?
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3403
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Ne 26. Aug, 2007, 22:00

Hm, Adobe Flash mam, ale pri instalacii/spusteni ICQ mi ho neponuklo :?

Ono by to ani tak nevadilo, lenze mne viac ako mesiac Widle nevydrzia :red:

Fakt nechapem preco mi to nejde, a to iste robi po instalacke bratrancovi, ma tu istu verziu ICQ ako ja, este skusim inu ci nepomoze

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Ne 26. Aug, 2007, 22:17

Skusal si aj priamo so stranky adobe.com? Inak co sa potom s tym trapis, ked o mesiac to mas v suchu ... :lol:
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3403
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Pi 23. Nov, 2007, 13:27

Dalsi otravny problem. Na icq mi chodia ziadosti o prijatie do zoznamu kontaktov, 2x denne, kadejake rusky, cinania, vseliake nicky napr. ???? , WTF ? Vam to robi tiez ?

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5704
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Pi 23. Nov, 2007, 13:29

sem tam mi pride nejaka svetlana, ale hned ide do ignore listu :-)
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » Pi 23. Nov, 2007, 13:57

niekedy som mal tiez taky problem ale uz to prestalo... staci davat do ignore

Užívateľov profilový obrázok
mUrEeC
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 301
Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mUrEeC » Pi 23. Nov, 2007, 14:14

fobos napísal:Dalsi otravny problem. Na icq mi chodia ziadosti o prijatie do zoznamu kontaktov, 2x denne, kadejake rusky, cinania, vseliake nicky napr. ???? , WTF ? Vam to robi tiez ?
LOL mne furt pisu rusi, bielorusi, uz mi pisali 2 fini, a jeden sved.
omg chapes len tak daco robim a zrazu nejaky **Sweet**, alebo v azbuke daco napisane a pise ze hello..omg :D a vecina co pise tak pisu z mobilu alebo linuxu, to som vycmuchal :D a vzdy ked sa opytam ze odkial ma maju ze z icq search...ale s jednym som sa skamosil xD taky jeden rus a celkom haluz s nim :D minule som sa drhol na tom kolko je u nich hodin, kolko stupnov xD
Ale uz kazdy takyto co pise putuje do ignore :lol:
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional
SCHRANZ will NEVER DIE!!!

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3403
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Pi 23. Nov, 2007, 14:20

Ok, to som rad,ze to nerobi len mne, inak minule som dopisoval s jednou nemkou, aspon som si dobre precvicil moju nemcinu :lol:

Ale tieto ziadosti som spozoroval len teraz posledny mesiac, predtym no problemo

Užívateľov profilový obrázok
mUrEeC
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 301
Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mUrEeC » Pi 23. Nov, 2007, 21:16

mne uz dlhsie..planujem si spam bot nastavit tak ze sa ho to spyta nieco po slovensky a ak neodpovie moze spamovat niekoho ineho xD
Øîê takto sa vola ten manik s ktorym "si pisem"..je to jediny rus co mam v icq, ostatny uz idu do ignore :D
-som rad tiez ze to nerobi mne xD
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional
SCHRANZ will NEVER DIE!!!

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » Pi 23. Nov, 2007, 21:28

fobos napísal:Dalsi otravny problem. Na icq mi chodia ziadosti o prijatie do zoznamu kontaktov, 2x denne, kadejake rusky, cinania, vseliake nicky napr. ???? , WTF ? Vam to robi tiez ?
Pri ICQ je to casty problem. Ja pouzivam Mirandu. Tento problem nemam. Zrejme ten soft ICQ je nejaky deravy ze popusta aj to co nechceme. Pri Mirande je vyhoda vtom, ze zakladna verzia nema v sebe nic naviac. Je to len "holy" zaklad. Podla pluginov co sa do nej daju dat, si ju kazdy upravi ako chce.
Mne napr. podporuje ICQ, MSN, IRC aj TV program. (a smajlici sa hybu ako tu na pretaktovani) :wink:
Dobrou volbou je napr. aj QIP. Treba skusit.
CPU Athlon64 X4 (@3450Mhz), 2x 2Gb Adata DDR2 800/ Gigabyte MA790X-UD4 (AM2+) / HDD Samsung 1TB / Radeon 5770 + Accelero S1 /430W Seasonic. /DVDRW LG GSA H55N, /DVDRW Samsung S183L, Case Avance C001,12cm fan Noctua,Eizo FlexScan S1961

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3403
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Pi 23. Nov, 2007, 21:45

Dik robour za tip, idem skusit mirandu. Uz skutocne treba hladat alternativu lebo s ICQ je nielen ten problem , ktory som uviedol, ale cela stabilita tohto SW stoji za :shit: a je toho este omnoho viac

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Gudas » Pi 23. Nov, 2007, 21:51

Este len doplnim, Miranda a jej pluginy su sice trocha narocnejsie na cas kym si to nastavite ako sa vam paci, ale stoji to za to.
Podobne kontaktovanie neziaducich osob mam vyriesene pluginom ktory zada otazku na ktoru musi dotycny spravne odpovedat a az potom ma moze otravovat...
Nehovoriac o tom, ze svoju Mirandu si nosim vsade so sebou na USB kluci.
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » Pi 23. Nov, 2007, 23:12

Gudas napísal: Nehovoriac o tom, ze svoju Mirandu si nosim vsade so sebou na USB kluci.
ano to je velmi velka vyhoda. Neinstaluje sa len ju hocikde rozbalime. Ja ju tiez pouzivam na kluciku. Nastartujes sa z hocijakeho kompu kde momentalne potrebujes.
Pluginov je do nej 1000....
Skus si najprv pozriet fórum kde sa nou zaoberaju.
http://www.miranda.cz/forum/
CPU Athlon64 X4 (@3450Mhz), 2x 2Gb Adata DDR2 800/ Gigabyte MA790X-UD4 (AM2+) / HDD Samsung 1TB / Radeon 5770 + Accelero S1 /430W Seasonic. /DVDRW LG GSA H55N, /DVDRW Samsung S183L, Case Avance C001,12cm fan Noctua,Eizo FlexScan S1961

Užívateľov profilový obrázok
mUrEeC
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 301
Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mUrEeC » Pi 23. Nov, 2007, 23:55

juj tu seci sme na mirande..
ak chces s mirandou zacat..www.miranda-pack.com (najvydarenejsi pack, a ak si do neho das nejake pluginy tak nieje konkurencia)
..pluginy www.miranda-im.com
-zerie maaalo, ale maaalo RAMky (moja tych 11, ale mam skin taky blby, dost pluginou a tak)
To s tymi rusami sa stava aj mne, na mirande..lenze som lenivy a nechce sa mi nastavovat SpamBota xD
Prijmam tZers, pohyblive avatary..Ked budes hladat dost sa toho dozvies..ale je stym aj dost problemov, ja som napriklad jeden plugin uininfoex nahodil, a potom mi u nikoho nezobrazovalo status a tak..treba sa s tym zahrat v options...
toto je moj vzorec osveceny ICQ>QiP> Miranda IM :]
Podla mna QiP infinium uz len kopiruje.. :crazy:
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional
SCHRANZ will NEVER DIE!!!

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5704
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » So 24. Nov, 2007, 05:09

ak by chcel niekto experimentovat, tak ja pouzivam Miranda pack:
http://www.wpmp.vyrobce.cz/modules.php? ... opic&p=3#3
zabera v RAM asi 5MB, ale funkciami je nabita az az....
Plne príležitostný moderátor.

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"