Vsetko ohladne ICQ

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
misho
VIP
VIP
Príspevky: 977
Dátum registrácie: Št 16. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Neutra - Nitra
Kontaktovať užívateľa:

ss

Príspevok od užívateľa misho » So 11. Nov, 2006, 23:30

to je skvele, konecne mi ide icq, dufam ze to uz vydrzi. este raz diky jerry :)
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.

Užívateľov profilový obrázok
subz3ro
Príspevky: 349
Dátum registrácie: Št 28. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa subz3ro » Ne 12. Nov, 2006, 00:09

Neviem ci sa jedna prave o tento problem, ale kdesi som vygooglil ze sa moze jednat aj o usera, ktory pouziva &RQ klienta a ma sa zobrazit ako online v ICQ 5.1 contact liste. Vtedy ICQ 5.1 zamrzne aj pocas prevadzky.
U mna to bolo v pripade misha369 a Bikermotyla - len tak pre zaujimavost, co za klienta pouzivate, chlapci (z pretaktovania)? :lol:
Uz som na to nemal nervy a nainstaloval Mirandu.
There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't.

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Ne 12. Nov, 2006, 00:11

Zrejme narazas na problem s avatarmi , tie robili to ze doslova zamrzlo ICQ 5.1. Na Miranda fore je o tom dost kecane. Stale vravim Miranda a QIP rulez ;)
EDIT: Tu je riesenie na ten avatar.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » St 15. Nov, 2006, 23:22

Ako je mozn, ze ked sa ICQ zapina pri "overovanie" sa to vypne a svieti iba zty kvet a ICQ sa nezapne ? ICQ mi islo normalne, len dnes vecer mi prestalo nejak zobrazovat spravy a po restatre mi robi toto. Skusil som aj preinstalovat aj mirandu, no neide. PLS poradte.

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Št 16. Nov, 2006, 09:06

Zle heslo ? fw ? pripadne skusit iny server a port.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » Št 16. Nov, 2006, 15:51

Uz asi opravene. O pol hodiny nato sa to opravilo samo od seba...

Užívateľov profilový obrázok
Bikermotyl
VIP
VIP
Príspevky: 4992
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bikermotyl » Št 16. Nov, 2006, 16:36

subz3ro napísal:Neviem ci sa jedna prave o tento problem, ale kdesi som vygooglil ze sa moze jednat aj o usera, ktory pouziva &RQ klienta a ma sa zobrazit ako online v ICQ 5.1 contact liste. Vtedy ICQ 5.1 zamrzne aj pocas prevadzky.
U mna to bolo v pripade misha369 a Bikermotyla - len tak pre zaujimavost, co za klienta pouzivate, chlapci (z pretaktovania)? :lol:
Uz som na to nemal nervy a nainstaloval Mirandu.
Vygooglil si to zrejme zle, lebo ja idem cez ICQ 5.1 (a vzdy N/A) :)
Blblo to rovnako viacerym, ale presna pricina neznama. Vyriesil to Jerryho link + vymaz avataru.

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Po 27. Nov, 2006, 20:19

Takze mam problem,ze sa nemozem pripojit na ICQ, dam pripojit a nepripoji ma len ukazuje tu zltu kvetinku ,a skusal som uz snad vsetko reinstall nastavenia menit NO NEJDE :E .Skusal som aj cez QIP ties to nejde!A som pisal s FEAR-om z fora cez Skype ,a povedal ze ani jemu nejde ,a pozeram tak po fore a este som nevydel zeby niekto bol online.Vsetci su offline.Kto ma podobne alebo tie iste problemy nech napise.No ja sa domnievam ze mozno maju nieco zo serverom :?
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Po 27. Nov, 2006, 20:22

ani mne nejde, stale len "inicializing"
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » Po 27. Nov, 2006, 20:22

No nejde ani mne... dnes sa to stalo uz druhy krat... asi nieco so serverom kedze im nejde ani stranka.

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Po 27. Nov, 2006, 20:30

Uz to ide konecne! :o
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
Duroniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 321
Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Banská Bystrica èas
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Duroniak » Št 14. Dec, 2006, 20:06

Kua ja som si preinstaloval Win a ked som nainstaloval icq a zadal cislo a heslo tak len stale overuje co s tim je ? :(
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5704
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Št 14. Dec, 2006, 23:43

skusal si to, co poslal jerry?
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Duroniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 321
Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Banská Bystrica èas
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Duroniak » Pi 15. Dec, 2006, 21:52

no co poslal jerry funguje len ak uz bol niekto prihlaseny a ja ma new windows cize tu zlozku este nemam ani vytvorenu ta sa vytvori asi po prvom prihlaseni :(
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3403
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Ne 26. Aug, 2007, 16:02

Nechcelo sa mi zakladat nove vlakno tak to hodim sem:

Vzdy pri novej instalacii Win-u mi nezobrazuje fotky jednotlivych mien a ani moju, viem ze treba nahrat nejaky flash-player ,ale neviem aky (po case to uz ide, ked pri surfovani nataham potrebne flash-pl a neviem co vsetko este). Adobe Flash Player zobrazuje vsetky animacie v FF,IE a pod. ale ICQ mi nejde

Ktory player alebo co treba nainstalovat aby to frcalo ?

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"