Vsetko ohladne ICQ

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vsetko ohladne ICQ

Príspevok od užívateľa STENLY » Po 11. Okt, 2010, 16:30

mne dnes nanútilo ICQ prevzatie verzie 7.2 :rolleyes:
"ak sa chcete prihlásiť, musíte updejtovať"
:x
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vsetko ohladne ICQ

Príspevok od užívateľa k0rben » Po 11. Okt, 2010, 17:10

Asi prechadzam na mirandu, a rovno zhanam plugin na nieco takze ze do jedneho chat okna mi da viacerych ludi ako v qip 2005-ke

Obrázok

a este mi nejdu menit fonty ani farba pisma v chat okne.. vsetko mam sedou a pismo je dost male + neukazuje mi nicky.
Obrázok

ps: ako velmi to vytazuje ta miranda/miranda + pluginy?
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5730
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vsetko ohladne ICQ

Príspevok od užívateľa killswitch » Po 11. Okt, 2010, 19:25

miranda si ziada dost nastavovani a babrania, preto odporucam rovno stiahnut nejaky pack a uz len dostelovat podla predstav. mne sa osvedcil tento: http://www.miranda-pack.com/
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13042
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Vsetko ohladne ICQ

Príspevok od užívateľa Per » Ne 21. Nov, 2010, 15:53

ICQ 7 ohromne zmeny,vlastne len jedna a to ta,ze ked zacnem pisat pomocou usb ciselnej klavesnice..tak mi to automaicky zacne vpisovat do icq search..proste si chcem napisat v exceli napr cislo ale neda sa..vidno ze icq sa posuva spravnym smerom :furious:

Užívateľov profilový obrázok
hacker666
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 13
Dátum registrácie: So 14. Okt, 2006, 02:00

Re: Vsetko ohladne ICQ

Príspevok od užívateľa hacker666 » St 01. Dec, 2010, 11:03

nevie niekto z akych dovodov nefunguje PIDGIN? nejde prihlasit. za akekolvek info diki...

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Vsetko ohladne ICQ

Príspevok od užívateľa valistar » St 01. Dec, 2010, 12:35

netusim, tiez som presiel na trillian vcera lebo to blblo... :)
ale to nebude pidginom ale ICQ protokolom ako stale..

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5730
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vsetko ohladne ICQ

Príspevok od užívateľa killswitch » St 01. Dec, 2010, 12:40

niekde som tu na fore cital riesenie, len neviem to najst. myslim, ze to malo nieco spolocne s sifrovanim SSL. skus ho vypnut.
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Vsetko ohladne ICQ

Príspevok od užívateľa valistar » St 01. Dec, 2010, 13:02

nene, ono to pomohlo to vtedy som ja riesil ale teraz znovu zacal pidgin blbnut vcera..

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11603
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Vsetko ohladne ICQ

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 26. Okt, 2011, 01:29

ICQ (login) server down? alebo to len mne nejde? :)
s pozdravom, crux.

->slavo<-
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Ne 07. Dec, 2008, 20:30
Bydlisko: Bratislava ,Petržalka

Re: Vsetko ohladne ICQ

Príspevok od užívateľa ->slavo<- » Po 31. Okt, 2011, 15:41

Prosim ako mam dat doprdele ten ICQ search napisem si odkaz do mozily a hend mi to hlada v ICQ search , odinstaloval som to v ovladacom panely a odstranit programy , V mozile plugin icq search nemam , v registroch som tiez nic nenasiela fakt som v koncoch už , ani odinnštalovanie ICQ nepomohlo prosim pomozte mi niekto .
Spoiler: ukázať
:)CPU:AMD Phenom II X4 955 Black Edition (3.2GHz)+Coolink Corator DS:)MB:MSI 790FX-GD70:)RAM:G.Skill RAM 2x4096MB DDR3 1600 9-9-9-24+G.Skill RAM 2x2048MB DDR3 1333 7-7-7-21 Ripjaws Series:)VGA:GIGABYTE N670OC-2GD :)HDD:SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ 2x:)Zdroj:Fortron 600W+Noctua NF-P12-1300:)Sound:Creative 5+1 Inspire p5800 + Sennheiser Hd555:)OS:Windows Ultimate 64bit:)LCD:Samsung P2450 Full HD (24):)Case:CoolerMaster Centurion 5 II+140mm 1200rpm Front ,Noctua NF-S12B-FLX back:)

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7366
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vsetko ohladne ICQ

Príspevok od užívateľa LordKJ » Po 31. Okt, 2011, 15:44

about:config
search ICQ
najst si na googli co mas zmenit :D

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13042
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Vsetko ohladne ICQ

Príspevok od užívateľa Per » Po 31. Okt, 2011, 15:47

toto som aj ja riesil,uprava search enginu cez about:config mi nepomohla,teda cez vyhladavaci riadok to ide google,ale ked je stranka google.sk..tak cez nu pouzije icq search..bordel

->slavo<-
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Ne 07. Dec, 2008, 20:30
Bydlisko: Bratislava ,Petržalka

Re: Vsetko ohladne ICQ

Príspevok od užívateľa ->slavo<- » Po 31. Okt, 2011, 15:53

Takže čo sa stym da robit? nič? :D
Spoiler: ukázať
:)CPU:AMD Phenom II X4 955 Black Edition (3.2GHz)+Coolink Corator DS:)MB:MSI 790FX-GD70:)RAM:G.Skill RAM 2x4096MB DDR3 1600 9-9-9-24+G.Skill RAM 2x2048MB DDR3 1333 7-7-7-21 Ripjaws Series:)VGA:GIGABYTE N670OC-2GD :)HDD:SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ 2x:)Zdroj:Fortron 600W+Noctua NF-P12-1300:)Sound:Creative 5+1 Inspire p5800 + Sennheiser Hd555:)OS:Windows Ultimate 64bit:)LCD:Samsung P2450 Full HD (24):)Case:CoolerMaster Centurion 5 II+140mm 1200rpm Front ,Noctua NF-S12B-FLX back:)

->slavo<-
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Ne 07. Dec, 2008, 20:30
Bydlisko: Bratislava ,Petržalka

Re: Vsetko ohladne ICQ

Príspevok od užívateľa ->slavo<- » Po 09. Júl, 2012, 11:09

Spoiler: ukázať
:)CPU:AMD Phenom II X4 955 Black Edition (3.2GHz)+Coolink Corator DS:)MB:MSI 790FX-GD70:)RAM:G.Skill RAM 2x4096MB DDR3 1600 9-9-9-24+G.Skill RAM 2x2048MB DDR3 1333 7-7-7-21 Ripjaws Series:)VGA:GIGABYTE N670OC-2GD :)HDD:SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ 2x:)Zdroj:Fortron 600W+Noctua NF-P12-1300:)Sound:Creative 5+1 Inspire p5800 + Sennheiser Hd555:)OS:Windows Ultimate 64bit:)LCD:Samsung P2450 Full HD (24):)Case:CoolerMaster Centurion 5 II+140mm 1200rpm Front ,Noctua NF-S12B-FLX back:)

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"