Vsetko ohladne ICQ

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13856
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vsetko ohlade ICQ

Príspevok od užívateľa Snake » Št 17. Júl, 2008, 10:03

QIP ? :)
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vsetko ohlade ICQ

Príspevok od užívateľa Xenon » Pi 18. Júl, 2008, 18:45

Caute. Mam ICQ 6. A nieco som rychlo pisal - nieco som tukol na klavesnici v oblasti preveho ALTU a zrazu som pisal odprava. Aj som preinstaloval ICQ a nic. Tan kurzor na pisanie je vpravo a pisem ako arabi. pomozte mi s tym prosim. Dakujem.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
burningsoul
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 463
Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Lucenec (18)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vsetko ohlade ICQ

Príspevok od užívateľa burningsoul » So 19. Júl, 2008, 22:19

Riddick napísal:hello.. no vyriesil som ten svoj problem , takze ak by sa nahodou nedopatrenim stalo,ze si prepne pisanie z lavej strany na pravu po stlaceni praveho ctrl+shift, napravi to stlacenim laveho ctrl+shift.. nahoda je blbec :lol: :wink:
už sa to tu riešilo, stačilo troška hľadať...
powered by AMD & ATI

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5706
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vsetko ohlade ICQ

Príspevok od užívateľa killswitch » So 23. Aug, 2008, 19:20

nepozna niekto moznost ako dostat do ignoru v mirande kazdy nick zacinajuci urcitymi pismenami?
ide o to, ze ma bombarduje nejaky spam a pokazde pouziva nick "ok1223456789", pri com sa cisla menia.
teraz to davam do ignoru po jednom, ale zacina ma to stvat.

Obrázok
Plne príležitostný moderátor.

LittleMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1112
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: NR - okolie, Brno
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vsetko ohlade ICQ

Príspevok od užívateľa LittleMan » So 23. Aug, 2008, 23:06

v qip existuje take tlacitko(anti-spam/anti-flood protection), ktore nevyriesi tento problem tak ako si to predstavujes, ale prestane to ...

problem ale je, ze mozno si ta nebudu moct ani ostatni ludia pridat, resp. nezobrazi sa ti, ak si ta pridaju (nie som si isty, neskusal som to)
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)

Užívateľov profilový obrázok
Reinok
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1566
Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Senec

Re: Vsetko ohlade ICQ

Príspevok od užívateľa Reinok » Št 11. Sep, 2008, 19:54

zdravíčko mám problém, pri inštalácií ICQ 6 mi vypíše Error to init niečo (Code3) dokončí inštaláciu a pri kliknutí na ikonku mi ukáže to isté mám QIP, a ICQ5.1 nainštalované, bude problém v tom? A pri prvej inštalácií som mal otvrený prehliadač, tam nemôže byť problém...?
PC: ASUS P7P55 LX --- Intel i5 750 2,6Ghz --- 8GB DDR3 Kingston --- AMD 5770 VaporX 1GB --- SSD 120GB SAMSUNG 850 PRO + 500GB 2,5" Seagate + 320GB 2,5" Seagate --- Corsair HX450 --- Thermaltake Tsunami Dream --- 22" Samsung T220

NB
: Acer Aspire One 756 1007Ckk --- Intel Celeron DC 1,5Ghz --- 4GB DDR3 Kingston RAM --- 120GB Samsung 840 PRO --- 11,6"

Užívateľov profilový obrázok
Mato
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 559
Dátum registrácie: Št 14. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vsetko ohlade ICQ

Príspevok od užívateľa Mato » Po 22. Sep, 2008, 21:25

potreboval by som pomoc neviem ci ste sa s tym stretli niekto ale mam problem so zvukom odkedy je nova 6kova verzia tak mi nejdu zvuky skusal som uz setko mozne preinstalovavat a pod ale nic aj som skusal stiahnut original icq zvuky ale tiez nic
ma niekto nejake riesenie dik za rady
Intel Core i5 7500 | AsRock Z270 Killer SLI | 16 GB DDR4 CORSAIR | ASUS STRIX GTX 1050 TI OC | Adaptec 7805Q | SAMSUNG 840 PRO 256GB |
Samsung 970 PRO NVMe M.2 512GB + WD101KRYZ | Fractal Design R4 | Seasonic Prime 850W Titanium | Logitech G900 & G840 XL |
32" Philips 4K LCD | AIRCooling CPU - BOX :P | 5x Noctua NF-A14 PWM + Fractal Design 140mm |

Užívateľov profilový obrázok
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2251
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Sobrance (23)

Re: Vsetko ohlade ICQ

Príspevok od užívateľa NemesiS » Pi 03. Okt, 2008, 08:58

ináč všimli ste si že nejde icq?
normáln ma prihlasuje a zrazu OOPs! something went wrong. :E
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vsetko ohlade ICQ

Príspevok od užívateľa MBG » Pi 03. Okt, 2008, 18:16

Používam QiP, sestra ICQ 6.0 a nič podobné sme si nevšimli...

Agent0019
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 232
Dátum registrácie: Po 01. Jan, 2007, 02:00
Bydlisko: Stupava

Re: Vsetko ohlade ICQ

Príspevok od užívateľa Agent0019 » Št 09. Okt, 2008, 15:47

napichol som sa na net cez router asus-520gc a teraz nemozem posielat subory cez icq, preco??
Spoiler: ukázať
MB: ASUS P5Q PRO CPU: Intel Core 2 duo E8400 3,00Ghz@3,71Ghz FAN: AC Freezer 7 PRO RAM: 4x1GB DDRAM2 Cosiar 800Mhz VGA: ASUS EAH6850 790Mhz 1GB HDD: samsung 640GB OS: WIN 7 PROFFESIONAL SP1

Užívateľov profilový obrázok
Fester182
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1640
Dátum registrácie: Po 05. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Topoľčany
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vsetko ohlade ICQ

Príspevok od užívateľa Fester182 » Št 09. Okt, 2008, 21:40

Od dneska cca od 16tej hodiny mi nejde prihlasit na icq napise mi ze zle heslo, nestretli ste sa dakto s problemom ? Neviem ci sa dakto nudil a zmenil mi heslo alebo je chyba dakde na stanici icq. Skusal som aj qip icq a aj icq na icq go .
dakujem.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vsetko ohlade ICQ

Príspevok od užívateľa MBG » Št 09. Okt, 2008, 21:57

Mám dokonca rovnakého providera ako ty, a nezaznamenal som problém s prihlásením, len to dáko často padalo (ale zase sa napojilo)...

Užívateľov profilový obrázok
Screaming_Eagle
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 45
Dátum registrácie: Ne 07. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vsetko ohlade ICQ

Príspevok od užívateľa Screaming_Eagle » So 11. Okt, 2008, 03:22

Fester182 napísal:Od dneska cca od 16tej hodiny mi nejde prihlasit na icq napise mi ze zle heslo, nestretli ste sa dakto s problemom ? Neviem ci sa dakto nudil a zmenil mi heslo alebo je chyba dakde na stanici icq. Skusal som aj qip icq a aj icq na icq go .
dakujem.
Mam ten isty problem. Taktiez od stvrtku. A skusal som viacero alternativ (meebo,tjat aj cez wap na mobile) a nic. Dokonca den predtym mi vypadol aj jeden kontakt z contactlistu.
Where there is a will, there is a way

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5182
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice, Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vsetko ohlade ICQ

Príspevok od užívateľa jararak » Ne 12. Okt, 2008, 23:32

cely problem s tym prihlasenim je ze banda ruskych hackerov capla z icq databazu a zacali menit hesla a emaily, som jeden zo "stastlivcov" ktory im podlahli, taaaze kto ma nejaky napad alebo nejaky free tool brute-force hladanie hesla, kludne nech sa prihlasi.
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Užívateľov profilový obrázok
Screaming_Eagle
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 45
Dátum registrácie: Ne 07. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vsetko ohlade ICQ

Príspevok od užívateľa Screaming_Eagle » Po 13. Okt, 2008, 01:10

Hacknut to este raz a zmenit si to na povodne? ;) Ciastocna naplast na problem je moznost vytiahnut si kontakty z ICQ skrz MS Access. Ale co sa tyka accountu, tak asi je ... :bye:
Where there is a will, there is a way

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"