Vsetko ohladne ICQ

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
lolo_man
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 146
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Topolcany

Vsetko ohladne ICQ

Príspevok od užívateľa lolo_man » So 28. Okt, 2006, 13:06

cawte . . . . mam taky big problem . . . na notasu mi nexce ist ICQ! ! ! proste dam cislo heslo a stale mi ukazuje len Transfering... a nic viac sa neudeje . . . da sa stym nieco robit???
diki moc za setky odpovede. ..
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Re: ICQ

Príspevok od užívateľa AjsTi » So 28. Okt, 2006, 13:19

lolo_man napísal:cawte . . . . mam taky big problem . . . na notasu mi nexce ist ICQ! ! ! proste dam cislo heslo a stale mi ukazuje len Transfering... a nic viac sa neudeje . . . da sa stym nieco robit???
diki moc za setky odpovede. ..
Co skusit ineho klienta ? Miranda , Trillian , QIP ?

Užívateľov profilový obrázok
lolo_man
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 146
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Topolcany

Príspevok od užívateľa lolo_man » So 28. Okt, 2006, 13:23

ale ja potrebujem surne to ICQ! ! ! !
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » So 28. Okt, 2006, 13:59

lolo_man napísal:ale ja potrebujem surne to ICQ! ! ! !
Snazim sa Ti len naznacit , ci neni chyba v klientovi. A icq je vseho vsudy najhorsie klient aky poznam.

Užívateľov profilový obrázok
RP
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2552
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00
Bydlisko: Kosice

Príspevok od užívateľa RP » So 28. Okt, 2006, 14:39

lolo_man napísal:ale ja potrebujem surne to ICQ! ! ! !
Asi nie celkom rozumies, z inych klientov (napr. Miranda) mozes tiez rozpravat s ludmi z icq siete a oni mozu rozpravat s Tebou.
A Tvoj problem ... nemas nahodou zapnuty firewaal ?

Užívateľov profilový obrázok
lolo_man
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 146
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Topolcany

Príspevok od užívateľa lolo_man » So 28. Okt, 2006, 22:28

lol ja viem co je klient! ale nexcem ho! a ktomu jakto ze mi ide 3 mesiace normalne a zrazu sa neda prihlasovat???
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » So 28. Okt, 2006, 22:35

lolo_man napísal:lol ja viem co je klient! ale nexcem ho! a ktomu jakto ze mi ide 3 mesiace normalne a zrazu sa neda prihlasovat???
lol zeby virus ? lolo aj tvoje icq je klient ! Co tak si pc prebnehnut antivirom a potom nejaky spyware adaware a podobne ? Nepoziva niekto tvoje cislo nahodou ?

Užívateľov profilový obrázok
bad_messiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 480
Dátum registrácie: So 03. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: PezinoK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bad_messiah » Ne 29. Okt, 2006, 11:34

btw - keby pouzival jeho cislo tak by sa dokazal prihlasit a zrusil by toho co bol pripojeny :wink:
CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"

Užívateľov profilový obrázok
kremso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 165
Dátum registrácie: Št 22. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: Trnava (19)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kremso » Ne 29. Okt, 2006, 13:59

Tuna je vysvetlenie:
http://blackhole.sk/node/1059
Leopold Kronecker: Boh vytvoril cele cisla, vsetko ostatne je vytvorom cloveka

Užívateľov profilový obrázok
galen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2355
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa galen » Po 30. Okt, 2006, 11:47

toto mi obcas robi ICQ 5.1 klient na notebooku
v mojom pirpade pomoze:
taskmanager - > kill icqLite.exe
pockat par sekund
prebehnut myskou po ikonke ICQ na liste ...
pockat par sekund ...

spustit znova ICQ a skusit sa prihlasit

niekedy sa chyti az na podruhe, ale vacsinou po prvom fragnuti

jo... a z tohto dovodu mam aj icq 2003Pro, to taketo haluze nerobi ...

a az ma to moc bude stvat, odignorujem vsetky hry v ICQ 5.1 a nahodim mirandu...

Užívateľov profilový obrázok
EightBall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 416
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (21)

Príspevok od užívateľa EightBall » Ut 31. Okt, 2006, 00:21

Tiez mam mensi problem s ICQ aj ked je to len taka blbosticka a moc nezapada do debaty...Ked si nastavim MY STATUS (vytvoreny) tak my sa my vzdy sam prestavy na ONLINE alebo NA.Stava sa to ked zapnem TV alebo hram niejaku hru...NEda sa niejak nastavit aby tam ten moj STATUS proste BOL stale :?
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H

Užívateľov profilový obrázok
lolo_man
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 146
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Topolcany

Príspevok od užívateľa lolo_man » So 04. Nov, 2006, 23:56

lool viry ani cervy ani podobne svinstvvo tam nemam . . . zase sa rozumiem do PC celkom dost ale nechapem jakto ze mi nexce stale ist to posrate ICQ
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2754
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Ne 05. Nov, 2006, 00:19

Problem je jednoduchy a netreba to nijako riesit. Mne ICQ nejde uz asi tyzden a u mna problem nie je, lebo na ine cislo sa prihlasim bez problema a s mojim cislom nie. Problem ma server ICQ, tak neostava nic ine iba cakat, kym tuto zavadu neodstrania. Mozes pouzit alternativu za ICQ ako Mirandu, atd. ...
Mam tu aj jednu celkom fajn upravenu verziu mirandy na tomto odkaze. :wink:
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
PCMahel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 173
Dátum registrácie: Pi 08. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PCMahel » Ne 05. Nov, 2006, 12:24

Presne tak aj mne neslo stare cislo a myslel som ze je problem u mna ale teraz vidim ze nie nove cislo mi islo 3dni v pohode a teraz ho nacit asi 5min :( Hruza mali by s tim nieco porobyt. :E
Moj PC
Obrázok zmazaný administrátorom: proti pravidlám

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5629
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Ne 05. Nov, 2006, 12:29

ja si naopak myslim, ze tam asi mate vira..konkretne toho, co teraz leti ICQ...odporucam stiahnut Avengera a do neho nacitat tento script: http://www.viry.cz/avenger/stration.txt
v poslednych dnoch to pomohlo uz vela ludom, ktory sa nevedeli prihlasit do ICQ...vyzera to, ze napada len original ICQ klienta..takze prevencia: prejst na ineho.
Plne príležitostný moderátor.

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"