Titulky/Dabing do filmu

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
kemper18
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 89
Dátum registrácie: Ne 26. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Trstená, Bratislava- petržalka

Titulky/Dabing do filmu

Príspevok od užívateľa kemper18 » Ne 13. Aug, 2006, 09:53

Mam taky problem, mam niekolko filmov ale nejdu mi do nich titulky neviete cim by to mohlo byt? Myslel som ci nie tym ze mam anglicky windows, ale ktovie. Popripade neviete kde sa da / ci sa da stiahnut/nahrat dabing do filmu? Diki

Užívateľov profilový obrázok
pindiq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 291
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice,Staré mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pindiq » Ne 13. Aug, 2006, 12:00

cez aky program to pustas?
1.ked cez windows media player-nastav aby titulky zobrazovalo ak su dostupne,potom premenuj titulky presne ta ako sa vola film vo formate xxxxxx.sub a uloz ich do zlozky k filmu
2.v bs playeri je to ovela lepsie vyriesene,mozes nastavit aj casovu korekciu a titulky si vyhladas v pc
Lenovo ThinkPad Edge E520 (i5 2430M,4GB RAM,HD6630m,500GB HDD)

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Payne » Ne 13. Aug, 2006, 12:42

Presne, ked nejdu titulky, tak ich treba premenovat na ten isty nazov, ako ma film s priponou sub alebo srt...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Užívateľov profilový obrázok
kemper18
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 89
Dátum registrácie: Ne 26. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Trstená, Bratislava- petržalka

Príspevok od užívateľa kemper18 » Ne 13. Aug, 2006, 13:20

Cez Windows media player. Popripade kde sa da stiahnut bs player, alebo ako sa presne vola? Diki
Inac to v tom WMP mi mozte popisat ako pre lajka lebo je to vsetko po anglicky. Dik

Užívateľov profilový obrázok
kemper18
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 89
Dátum registrácie: Ne 26. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Trstená, Bratislava- petržalka

Príspevok od užívateľa kemper18 » Ne 13. Aug, 2006, 13:23

OK, bs mam uz len tam to zistit

Užívateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2025
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa LoPiO » Ne 13. Aug, 2006, 13:28

Pravym tlacitkom na program a otvori sa menu ;) a tam load subtitles ;)
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland

Užívateľov profilový obrázok
kemper18
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 89
Dátum registrácie: Ne 26. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Trstená, Bratislava- petržalka

Príspevok od užívateľa kemper18 » Ne 13. Aug, 2006, 13:28

OK, uz mam bs a uz to ide. Dik
PS. Mozte LOCK a zmazat
Zatial sa majte

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5704
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Ne 13. Aug, 2006, 14:54

chcem len upozornit, ze v poslednych verziach BSPlayera je nejaky malware...
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Ne 13. Aug, 2006, 17:19

killswitch napísal:chcem len upozornit, ze v poslednych verziach BSPlayera je nejaky malware...
Shit a Bs player je taky dobry...ale nevadi mam rad light 4.a je super
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"