Strana 1 z 1

Corsair iCue

Napísané: So 23. Jún, 2018, 15:12
od užívateľa gammaray
Je tu niekto kto tento SW pouziva pre nastavenie efektov podsvietenia zariadeni od Corsair? Potrebujem s tym pomoct. Funguje to fakt divne. Najlepsie pokec cez ICQ, Skype a pod.

Re: Corsair iCue

Napísané: So 23. Jún, 2018, 21:04
od užívateľa dexterav
všetci čo majú corsair
jako viem to nastavaviť ale vysvetliť to neviem :rofl: :red:
lebo je to fakt totálna sračka :facepalm:
inak ak máš len klávesnicu neviem či nebude lepší len CUE :-)
nebude sa ti tam pliesť aj monitoring

Re: Corsair iCue

Napísané: So 23. Jún, 2018, 21:11
od užívateľa gammaray
Zajtra poobede-večer by sme mohli hodiť rec k tomu cez skype, icq, google talk, fb? Dnes som sa dobre nad tým rozculil