Kolko virtualnej pamate?

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
petko182
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 202
Dátum registrácie: So 31. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Dolný Kubín - Bratislava

Kolko virtualnej pamate?

Príspevok od užívateľa petko182 » St 28. Jún, 2006, 17:33

Chcem sa opytat kolko mam nastavit vo Windowse virtualnej pamate ked mam 768 MB ram(512+256) pamate!
MB:ASUS P5Q PRO__ CPU:Intel E 5200__VGA:Ati 4870 X2__RAM:2*2 GB A-Data Vitesta extr. edition__HDD:WD 640 GB__PSU:Enermax Pro 82 625W__CASE:Antec 300__Mouse:Roccat Kone__Keyboard:Logitech wave

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » St 28. Jún, 2006, 17:46

vzdy rataj 2 - 2,5 nasobok toho ... teda nejakych 1500 MB ... aspon ja to tak robim ... ale ked mas nad 1 GB pamate, tak sa ti neoplati potom uz davat virtualnu, nechas automaticky ...

Užívateľov profilový obrázok
petko182
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 202
Dátum registrácie: So 31. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Dolný Kubín - Bratislava

Príspevok od užívateľa petko182 » St 28. Jún, 2006, 18:22

CrakeN napísal:vzdy rataj 2 - 2,5 nasobok toho ... teda nejakych 1500 MB ... aspon ja to tak robim ... ale ked mas nad 1 GB pamate, tak sa ti neoplati potom uz davat virtualnu, nechas automaticky ...

A keby ze ju uplne vypnem (alebo dam automaticky) bude to horsie( zhorsi sa vykon) ako ked tam dam tych 1500 ako si napisal ?
MB:ASUS P5Q PRO__ CPU:Intel E 5200__VGA:Ati 4870 X2__RAM:2*2 GB A-Data Vitesta extr. edition__HDD:WD 640 GB__PSU:Enermax Pro 82 625W__CASE:Antec 300__Mouse:Roccat Kone__Keyboard:Logitech wave

Užívateľov profilový obrázok
bmw_case
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1034
Dátum registrácie: Po 09. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava 5trzalca

Príspevok od užívateľa bmw_case » St 28. Jún, 2006, 18:25

CrakeN napísal:vzdy rataj 2 - 2,5 nasobok toho ... teda nejakych 1500 MB ... aspon ja to tak robim ... ale ked mas nad 1 GB pamate, tak sa ti neoplati potom uz davat virtualnu, nechas automaticky ...
???? bacha bo si mozes dost spomalit komp,tiez som uz dorobil kadeco... :red:

kukni sem: http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=6
PC1: TOSHIBA QOSMIO F50 10M (8400,4gbDDR2,9600GT 512MB DDR3,500GB,15,4",1440x900)
PC2:CPU: Core2Duo E6750 / Gemini II+2*120mm fan / MB: Gigabyte P35 DS4 / RAM: 2x1024MB Geil Ultra 800Mhz CL4 / GPU:NVIDIA QUADRO FX1500 /
HDD: WD 500GB AAKS / Mechanika: LG GSA-H30N,SATA / Audio: GEMINi sound woofer 7.1 / Case: Gigabyte Aurora3D / Zdroj: Enermax Infinity 720W

Repro:Logitech Z-5500 digital / Logitech MX Revolution / Logitech MOMO racing / Logitech Alto / Logitech LX7

Užívateľov profilový obrázok
petko182
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 202
Dátum registrácie: So 31. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Dolný Kubín - Bratislava

Príspevok od užívateľa petko182 » St 28. Jún, 2006, 21:14

bmw_case napísal:
CrakeN napísal:vzdy rataj 2 - 2,5 nasobok toho ... teda nejakych 1500 MB ... aspon ja to tak robim ... ale ked mas nad 1 GB pamate, tak sa ti neoplati potom uz davat virtualnu, nechas automaticky ...
???? bacha bo si mozes dost spomalit komp,tiez som uz dorobil kadeco... :red:

kukni sem: http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=6

Tak som pospekuloval a vsetko co sa dalo som upravil, len neviem ci sa to nejako urychlilo a len cakam kedy nastanu dake problemy... zatial ziadne chyby, dufam to aj tak ostane :))
MB:ASUS P5Q PRO__ CPU:Intel E 5200__VGA:Ati 4870 X2__RAM:2*2 GB A-Data Vitesta extr. edition__HDD:WD 640 GB__PSU:Enermax Pro 82 625W__CASE:Antec 300__Mouse:Roccat Kone__Keyboard:Logitech wave

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4546
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » Št 29. Jún, 2006, 07:26

...swap doporucujem nastavit na pevno nejaku rozumnu velkost. auto nie je velmi vhodne ;-)

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Patko19 » Št 29. Jún, 2006, 09:04

a najlepsie ak mas 2 fyzicky disk. nech sa nebiju o rychlost disku s winom

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Št 29. Jún, 2006, 19:23

Daj automaticky ja mam 512 MB ram a nzdy mi nastavi okolo 800MB
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"