BSplayer problem s prehravanim

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1948
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

BSplayer problem s prehravanim

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » St 27. Máj, 2015, 12:05

caute,mam takyto problem,ktory ma trapi uz nejaku dobu..

pustim si film,vacsinou blu-ray film,cize velky cez 10GB

tak po nejakej dobe,ked len pozeram,pretacam sipkami,tak sa mi zasekne program a ako keby nemal dostatok pamate ist dalej,zamza mi postupne cely windows az kym nevypnem bsplayer v task managery..

cim to moze byt? pripadne nejake riesenie? dakujem
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
pali987
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 135
Dátum registrácie: Po 12. Jan, 2009, 15:28
Bydlisko: Trebišov/Bratislava

Re: BSplayer problem s prehravanim

Príspevok od užívateľa pali987 » St 27. Máj, 2015, 13:15

Tiez mam ten isty problem. Robia mi to rozne verzie pri vacsine filmov na roznych PC. Pri viacnasobnom pretacani sa v cca 1 hodine film sekne a vsetko zamrzne. Je to nejaka chyba, ktoru uz dlhsiu dobu neodstranili... Riesenim je MPC-HC
CASE:Corsair 400C Carbide CPU: Core I5 4670K MB: Asrock z87 extreme 3 RAM: Kingstone Hyperx Savage ddr3 4x8gb SSD: Kingston SSDNow UV400 240GB PSU: Corsair HX850 OS: Windows 7 Ultimate 64 bit LCD: HP LP2275w

Užívateľov profilový obrázok
Famous
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1254
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2010, 20:24
Bydlisko: HC

Re: BSplayer problem s prehravanim

Príspevok od užívateľa Famous » St 27. Máj, 2015, 15:49

Rovnaky problem, serie sa to s akymkolvek velkym suborom a nielen pri pretacani ale aj len tak random, ked prehrava.
Na netbooku (atom N2700, 2GB RAM) to robi pomerne casto, na notebooku (i5-2410M, 8GB RAM) raz za cas a na desktope (i7-2600K, 8GB RAM) maximalne zriedkavo.

Nemyslim, ze to bude RAMkou, ale skor CPU, ze sa nejak poserie. Mne este cely win robi vtedy take finty, ze sa zobrazuju rozne ulomky okien na roznych miestach. Horko tazko sa preklikam cez taskmanager-a na proces bsplayer.exe, natvrdo ho ukoncim a vsetko, aj win sa da do poriadku. Spustim znova a zase fici bez problemov niekolko hodin/dni. Je to uplne random.

Na riesenie som este neprisiel.
CPU: R7-3700X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF GPU: MSI Gaming X Trio 2080
RAM: Kingston 2x8GB, 2400CL12 @ 3200CL16 SSD: Samsung 970 EVO, 500GB HDD: WD Red 3TB
PSU: EVGA G2 550 CASE: Fractal Meshify C

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1948
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: BSplayer problem s prehravanim

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » St 27. Máj, 2015, 16:01

ano ano ano,presne toto robi aj mne.. (nechcel som to len takto napisat ako ty :D ale robi mi presne to iste ako tebe!)
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
Famous
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1254
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2010, 20:24
Bydlisko: HC

Re: BSplayer problem s prehravanim

Príspevok od užívateľa Famous » Ne 09. Aug, 2015, 17:16

Hmm, nova verzia BS, Win10, a stale sa to serie....
Niekto nejaky napad?
CPU: R7-3700X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF GPU: MSI Gaming X Trio 2080
RAM: Kingston 2x8GB, 2400CL12 @ 3200CL16 SSD: Samsung 970 EVO, 500GB HDD: WD Red 3TB
PSU: EVGA G2 550 CASE: Fractal Meshify C

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1948
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: BSplayer problem s prehravanim

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Po 10. Aug, 2015, 16:11

..ja som si zvykol -.- fakt sa asi neda nic robit
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7012
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: BSplayer problem s prehravanim

Príspevok od užívateľa Leon » Po 10. Aug, 2015, 16:56

dám Vám radu nad zlato, odinštalujte si BSplayer, ktorý tu bol in tak za čias 98čiek a nainštalujte si https://potplayer.daum.net/

... ďaleko preďaleko sa na potplaer nič nechytá.

tu čeština http://www.robyer.cz/cestiny/pot-player/

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1948
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: BSplayer problem s prehravanim

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Po 10. Aug, 2015, 17:03

preco pouzivam BS:

- vyhovuje mi skin
- posuvanie po x sekundach pomocou sipiek
- auto download titulkov
- jednoduche nastavenie zobrazovacieho okna
- video okno bez okrajov
- vzdy na vrchu cez skratku

preco ma sere:

- pri pretacani sa skoro vzdy zasekne

..vyskusam ten tvoj,potom poviem nazor nan
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7012
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: BSplayer problem s prehravanim

Príspevok od užívateľa Leon » Po 10. Aug, 2015, 17:30

Než ale budeš písať nejaké dojmy, tak sa pohraj najprv s nastaveniami. Preto som tu dal aj tú češtinu.

ja to mám asi takto nejak so skinom keď to nieje vo fullscreene http://i.imgur.com/gfezaNX.png

... posúvanie sa dá nastaviť aj po sekundách,... potom môžeš pridelovať rôznym skratkám po koľko sekúnd sa majú posúvať, ak chceš pretáčať film aj po väčších úsekoch (napr ctrl + left/right po 30 sekundách, alt + left/right po minúte atď)

... skvelo sú vymyslené playlisty, zobrazujú sa hneď na boku a nezaberajú veľa miesta, môžeš vytvárať koľko chceš,... napr ako ja mám na všelijaké filmy, dalsí na dokumenty, seriály,... nemusím hľadať cez prieskumníka/total commandera ale idem rovno z toho.

.... potplayer dokáže zapamatať si, kde ste s pozeraním skončili, napr... ak mám vytvorených 5-6 playlistov a preskakujem filmami, že ma niečo nebaví a zapnem si niečo iné, tak sa potom k tomu predošlému môžem vrátiť,... to isté napr keď preklikávam seriály, fakt neocenitelná vecička.

... vynikajúca featurka: automatické pauzovanie videa pri minimalizácii

... možnosť nahrávania videa rovno z prehrávača

... možnosť customizovať si zobrazenia infa (veľkosť, font, zobrazenie dĺžky filmu, čas atď vo fullscreene),... napr na obrázku to mám v ľavo hore

... proste milion dalsích veci,... prehrával som na tom už aj 28 GB Hobbita v 32Mbps (klasické 1.9GB avi majú okolo 1500 Kbps) bitrate na Core2Duo s 4GB ram a ANI SEK,... ja keď som ho prvýkrát poriadne nastavil, už nikdy som nezapol ani VLC,..

Užívateľov profilový obrázok
Famous
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1254
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2010, 20:24
Bydlisko: HC

Re: BSplayer problem s prehravanim

Príspevok od užívateľa Famous » Po 10. Aug, 2015, 18:38

tak tak presne ako hovori Capri
Caprissone napísal:- video okno bez okrajov
- auto download titulkov
Kvoli tomuto pouzivam BS. Je to luxus, ked na obrazovke nezavadza okno s posuvanim, ale mas len cisto obraz bez hluposti okolo. Hlavne, ked to ma clovek len v rohu obrazovky a robi nieco ine. Ak by to zvladal ten potak, rovnako aj nejaky plugin na titulky, tak to by bolo skvele. Ale skusim ho a uvidim, ako ma oslovi. Diky za tip.
CPU: R7-3700X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF GPU: MSI Gaming X Trio 2080
RAM: Kingston 2x8GB, 2400CL12 @ 3200CL16 SSD: Samsung 970 EVO, 500GB HDD: WD Red 3TB
PSU: EVGA G2 550 CASE: Fractal Meshify C

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7012
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: BSplayer problem s prehravanim

Príspevok od užívateľa Leon » Po 10. Aug, 2015, 18:45

Tieto dve veci ja som v živote ani nikdy nevyužil,... viac si cením tie funkcie, čo som písal vyššie.

Pozerám, že v nastaveniach je aj funkcia "Hľadanie titulkov". Tak možno sa treba len pohrať a pôjde to.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7626
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: BSplayer problem s prehravanim

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 11. Aug, 2015, 14:16

A aj to stahuje uspesne titulky ktore sedia casovanim a jazykom? podla coho to detekuje jazyk?
Nikdy som nejako neveril tymto automatikam, vzdy taham titule z titulky.com a podobnych webov, na dany release.
A ze ma nejaky player ram okolo obrazu? No lol....vacsiu zbytocnost uz hejtovat snad ani nejde. Nechapem ako to dakomu moze vadit.

Ako tu uz bolo spomenute, skuste pouzivat mpc-hc, povedal by som ze precura aj potplayer, aj ked spolu superia a je to nerozhodne :-)

BS player snad uz od roku 2005 nieje to co byval kedysi v dobach win98 a zaciatkoch winxp. V dnesnej dobe ziadny player nema mat taketo detske choroby, ako BS player. A obzvlast v jeho pripade, ked sa vyvija viac ako 10r.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
Odar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4950
Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Bydlisko: PD / NR Slovensko

Re: BSplayer problem s prehravanim

Príspevok od užívateľa Odar » Ut 11. Aug, 2015, 14:29

Dobry Add-on na titulky ma Kodi.tv. Definujes si, aky jazyk titulkov ma preferovat a podla toho ti ponukne. Je to sikovne - nemusis sa s tym babrat cez browser.
- PC
Spoiler: ukázať
Seasonic Focus 80 Plus Gold modular 450W
Jonsbo C2 Black
Crucial Ballistix Sport LT 16GB 2400MHz CL16
WD Blue 3D NAND 500 GB M.2
Gigabyte AB350N-Gaming Wifi
Ryzen 5 2400G
Noctua NH-L12S + NF-P14 FLX
AOC Q3279VWF
-- HTPC
Spoiler: ukázať
Streacom ST-NANO150 HTPC PSU 150 Watt
Streacom ST-F7CS EVO
HyperX Fury 8GB 2133MHz DDR4 CL14
Samsung 850 EVO 500 GB SATA
MSI H110I PRO
i3-6100
Noctua NH-L9x65
WD My Cloud 3 TB

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7012
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: BSplayer problem s prehravanim

Príspevok od užívateľa Leon » Ut 11. Aug, 2015, 17:42

Práve som si pozrel ten mpc,... a nasmiech :D veď ten funkciami nesiaha na potplayer ani z desatiny.

Užívateľov profilový obrázok
Famous
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1254
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2010, 20:24
Bydlisko: HC

Re: BSplayer problem s prehravanim

Príspevok od užívateľa Famous » Ut 11. Aug, 2015, 18:58

Jazyk si nastavis, aky ti ma presne hladat, ja mam ENG, CZE, SLK. K filmom ti ich najde vacsinou plno, aj s konkretnou verziou, kto to ripol a tak, vies co myslim. Das stiahnut, ked nesedia, das druhe, tretie...atd, az pokial nebudu sediet. Vacsinou ale sadnu hned prve. A ak su posunute o sekundu, dve, tak jednoduchou klavesovou skratkou ich posunies, nemusis sa babrat so softom inym. (shift+sipky)
Mna strasne otravuje stahovat titulky rucne, ked player ti ich moze len tak smahom ruky vyhodit.
Konkretne na screene mam jednu cast zo serialu, nazov je S1E6, ale titulky mi presne vyhodilo aj napriek tomu, ze nazov suboru je len volovina.

Ram okolo obrazu som ja osobne "nehejtoval" len sa mi nepaci a kazi dojem.
Naposledy upravil/-a Famous v So 12. Sep, 2015, 22:59, upravené celkom 1 krát.
CPU: R7-3700X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF GPU: MSI Gaming X Trio 2080
RAM: Kingston 2x8GB, 2400CL12 @ 3200CL16 SSD: Samsung 970 EVO, 500GB HDD: WD Red 3TB
PSU: EVGA G2 550 CASE: Fractal Meshify C

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"