Orange DSL -Adobe Flash Player

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Orange DSL -Adobe Flash Player

Príspevok od užívateľa kramer » Št 09. Feb, 2012, 14:59

Zdravým mám problém že mi nejde nič čo sa spúšťa cez Adobe Flash Player na PC ani na Booku môže to blokovať provajder alebo antivírus? Na pc mam Win XP Pro 32bit a na Booku Win 7 Pro 64bit a ako antivírus používam Avas Home. Žena rada pozerá video archív na JOJke a teras to neide. Internet mam od Orange cez DSL.

Za odpovede ďakujem.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7092
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Adobe Flash Player

Príspevok od užívateľa shiro » Št 09. Feb, 2012, 19:26

pokial nejde iba joj, tak to neni ziaden problem. proste im to chciplo. az ti nepojde flash nikde (youtube, rozne reklamy a ine weby) potom az mas problem.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Adobe Flash Player

Príspevok od užívateľa kramer » Št 09. Feb, 2012, 23:01

No neide to nikde kde sa to tíka video archívu Markíza, JOJ a iné archívy a čo mňa štve ani Free Porno Web :D ale zato YouTube a MojeVideo idú. Prečo?
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13699
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Adobe Flash Player

Príspevok od užívateľa Snake » Št 09. Feb, 2012, 23:17

Preventívne opatrenie aby sa z teba nestal asociál :D
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Adobe Flash Player

Príspevok od užívateľa kramer » Pi 10. Feb, 2012, 01:14

No ale to si mi nepomohol. Potrebujem vedie či je chyba vo Svete alebo v Orange.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Adobe Flash Player

Príspevok od užívateľa kramer » Pi 10. Feb, 2012, 13:45

No skúsil som sa pripojiť na net inde a všetko išlo ako malo len doma neide nič nechápem. Ten Orange rozkopem na džús :furious:
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Adobe Flash Player

Príspevok od užívateľa kramer » Ne 12. Feb, 2012, 21:14

No dnes so zobral svoj router a book ku kamarátovi odskúšať či nieje problém s routrom. Po pripojeni na jeho linku a ponechami mojich prihlasovacich udajoch problém pretrvaval ale ked som sa prihlásil na jeho údaje tak všetko išlo ako malo. Naskitla sa mi jedná otázka: Môže T-com ovplyvňovať linku pre Orange užívateľov?
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6819
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: Adobe Flash Player

Príspevok od užívateľa CageJ » Po 13. Feb, 2012, 00:18

ano moze ale nesmie
pri akomkolkovek naznaku by bom asi v haj***...

EDIT : Mozes podat oficialnu staznost, pokial mas pocit blokovania.. napis, ze ako HTTP/HTTPS, P2P atd..

//upravene a presunute - newmi

LOCK a prosim pokracovat v teme o Orange DSL - newmi

Zamknuté

Návrat na "Siete"