android emulator pre low end pc

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13256
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

android emulator pre low end pc

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » Ut 12. Jan, 2021, 15:46

viete poradit program ktory je co najsetrnejsi k zdrojom, kedze sa jedna o stary core2 duo a 3GB ram. win7 ?

vdaka

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4948
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: android emulator pre low end pc

Príspevok od užívateľa molnart » Ut 12. Jan, 2021, 16:37

bluestacks som skusal par rokov dozadu, ale necakaj ze na tom spustis najnovsi asphalt. na co to chces pouzit?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Philips 272B7QPJEB
HP EliteBook 840 G6
HP Microserver Gen8 PVE + OMV + OPNsense

Užívateľov profilový obrázok
Vlko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1489
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 12:51
Bydlisko: Bratislava

Re: android emulator pre low end pc

Príspevok od užívateľa Vlko » Ut 12. Jan, 2021, 16:38

Ja používam MEmu, ale neviem či je najšetrnejsí. Dobré je ked CPU podporuje virtualizáciu.

https://www.memuplay.com/blog/system-requirements.html
Clash of Clans
Intel Core i5-10400F@4,1Ghz, Scythe Mugen 5 Rev. B, Asus PRIME Z490-P, Kingston HyperX 8GB DDR4 3200 MHz CL16 FURY, KFA2 GeForce RTX 2060 Super EX 8GB 2Ghz/15,8Ghz, SSD Samsung 860 EVO 250GB, HDD 500GB WDGB0500EAFYL + 320GB WDWD320BEKT, Samsung DVD-RW SH-S183A, A4tech Bloody V7 HoleLess, OCZ ZS Series 550W 80+ Bronze, Zalman Z3 Black, 32" Samsung LE32B551 RED

Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13256
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: android emulator pre low end pc

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » Ut 12. Jan, 2021, 17:18

molnart napísal:
Ut 12. Jan, 2021, 16:37
bluestacks som skusal par rokov dozadu, ale necakaj ze na tom spustis najnovsi asphalt. na co to chces pouzit?
ip kamerovy system s 3 kamerami

to sa tam potom musim prihlasit s normalnym anfdorid uctom do toho emulatora,ci to ma nejake vlastne prihlasovanie ?

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4948
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: android emulator pre low end pc

Príspevok od užívateľa molnart » Ut 12. Jan, 2021, 18:00

To si radsej zisti ako obraz z tych kamier dostat do normalneho softu, nie android emulator riesit kvoli tomu. Co su to za zazraky?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Philips 272B7QPJEB
HP EliteBook 840 G6
HP Microserver Gen8 PVE + OMV + OPNsense

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7795
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: android emulator pre low end pc

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 12. Jan, 2021, 20:13

kazdy emulator je z principu narocnejsi na PC zdroje, kedze musi emulovat iny OS a pracu v nom. A duplom na 10r+ vykopavke, akou je C2D.
To budu nejake hodie divne kamery, ked vyzaduju android a nejdu normalne pod windowsom, kde by to bolo najjednoduchsie a najefektivnejsie...
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4948
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: android emulator pre low end pc

Príspevok od užívateľa molnart » Ut 12. Jan, 2021, 20:22

predpokladam ze nieco z aliexpresu co posiela data na cinsky server a odtial to spristupnuje do mobilnej appky
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Philips 272B7QPJEB
HP EliteBook 840 G6
HP Microserver Gen8 PVE + OMV + OPNsense

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9668
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: android emulator pre low end pc

Príspevok od užívateľa HellAngel » Ut 12. Jan, 2021, 20:26

vidim to rovnako, ale tak nech to chalan skusi. Necudujem sa, ze sa kupuju stare kamery, ktore este funguju na PC este na starom IE8 prehliadaci. Urcite zavazila mimoriadne nizka cena za sadu aj s DVR
NB: Apple MacBookPro 2017

Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13256
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: android emulator pre low end pc

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » St 13. Jan, 2021, 11:01

aky chalan,aky aliexpress,ake nizke ceny? :D

vobec to nebolo lacne a uz som na to aj zohnal priamo soft..neviem preco to nemaju na strankach

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7795
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: android emulator pre low end pc

Príspevok od užívateľa shiro » St 13. Jan, 2021, 12:16

ked to nebolo lacne, tak by mala byt aj zodpovedajuca podpora. A nie zhananie tak zakladnej veci, ako soft pre windows, mimo webu vyrobcu.... ;)
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13256
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: android emulator pre low end pc

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » St 13. Jan, 2021, 14:58

zohnal som ho na stranke vyrobcu..predtym som pozeral len mobilny klient..my bad
bol by to uz pri montazi nainstaloval technik,akruat to riesil cele s otcom ,nebol som v tej dobe v lizskoti,a tak mu stacil len mobilny klient..
teraz som to musel pozhanat,instalovat,nastavit sam,aby som zas neplatil za "servis"

kazdopadne,na tom 2 jadrovom srote to ide strasne aj bez emulatora :D

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7795
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: android emulator pre low end pc

Príspevok od užívateľa shiro » St 13. Jan, 2021, 18:13

jedna vec su naroky na encoding videa a druha vec je rychlost uloziska.
mozno by mohla pomoct lacna grafika typu Geforce GT710, ktora by pomahala v hardwarovom encode do h264/h265, ak to soft ku kameram podporuje. Tym by odlahcila CPU
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4948
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: android emulator pre low end pc

Príspevok od užívateľa molnart » St 13. Jan, 2021, 21:56

podla mna encoding robia tie samotne kamerky, nie? snad uz nie sme v roku 2000 ze by posielali nejaky raw feed
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Philips 272B7QPJEB
HP EliteBook 840 G6
HP Microserver Gen8 PVE + OMV + OPNsense

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9668
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: android emulator pre low end pc

Príspevok od užívateľa HellAngel » St 13. Jan, 2021, 22:18

chcelo by to mozno vediet o ake tie kamery ide

samotne spracovanie obrazu by malo robit DVR/NVR, ak ho ma. Druha vec je, aky stream ma nastaveny pre online pozeranie. Ak ma nastavene vysoke rozlisenie a co najlepsi obraz, tak si viem predstavit, ze ten stary PC dostane celkom dobre zabrat
NB: Apple MacBookPro 2017

Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13256
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: android emulator pre low end pc

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » Št 14. Jan, 2021, 00:02

jop,znizil som kvalitu a uz to ide prijatelne..skace to okolo 50% cpu usage

ono tieto chujoviny by som neriesil,keby mi to ten technik dobre nastavil..dnes som s nim komunikoval a sam zistil,ze mi to po lokalnej sieti ani nejde spojit..tj dam Ipecku NVR do web browsera..vyhodi mi prihlasovacie okno ale dalej sa nedostanem,aj ked zadam spravne udaje,kebyze to ide,nepotebuejm posahany soft ktory to vie spojit cez cloud..co nie je moc efektivne,ale co uz..

mozme to uzatvorit :)

sorry ak som bol grumpy ;)

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"