outlook.com

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12060
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

outlook.com

Príspevok od užívateľa Per » Po 07. Apr, 2014, 23:29

netusite,preco mam posunuty cas mailov o -2hod ?

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3800
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: outlook.com

Príspevok od užívateľa molnart » Po 07. Apr, 2014, 23:38

zle nastavene casove pasmo ?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6556
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: outlook.com

Príspevok od užívateľa Papek » Ut 09. Sep, 2014, 00:22

Mam taku otazocku ohladom kontaktov (people) a outlook.com. Z nejakeho zahadneho dovodu mam vsetky outlook kontakty 2x. Netusim preco, proste mam ku kazdemu kontaktu 2x outlook kontakt, ak ma kontakt skype, fb alebo iny nalinkovany profil, tak je len raz. Neexistuje nejaka moznost, ako tieto duplicity spojit alebo vymazat? Pripadne aspon zobrazit kontakty na outlook.com v nejakej tabulke, aby som videl detaily kontaktov naraz a nemusel klikat na kazdy jeden? Dost to otravuje, ked si idem pridat informaciu ku outlook kontaktu a 2x mi tam ponuka "upravit Hotmail" ... vid obrazky.

http://tinypic.com/r/10pvxv7/8
http://i59.tinypic.com/169gjf8.png
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6556
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: outlook.com

Príspevok od užívateľa Papek » Ut 09. Sep, 2014, 09:30

Tak si odpoviem sam :)

Pridal som si v Outlook 2010 svoje Live konto, kde mam kontakty + doinstaloval Outlook Connnector. V Outlooku sa daju kontakty zoradit po riadkoch, upravovat a mazat. Sice robota vyse hodiny, ale mam v tom poriadok. Potom staci spustit synchronizaciu v Outlooku, aby sa to natiahlo do live.com a nasledne v telefone bud pockat na automaticku synchronizaciu, alebo v nastaveniach spustit synchronizaciu Live konta rucne.
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12060
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: outlook.com

Príspevok od užívateľa Per » Ut 09. Sep, 2014, 11:24

Ohladom kontaktov,hlavne FB..V outlook.com mam ludi aj z FB .V telefone ale,ak si vypnem synchronizaciu v blbej fb apke,statim v hube ludia aj FB kontkaky,co nemaju telefon..
Ked dam synchronizovat,tak sa nic neudeje..v outlook.com kontkaty su,ale vo fone nie
Cize musim mat zapnutu fb app,co by az tak nevadilo,keby ta nemala problem so synchronizaciou v 2G

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12926
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: outlook.com

Príspevok od užívateľa Snake » Ut 09. Sep, 2014, 19:36

Ano, to je normálne
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3800
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: outlook.com

Príspevok od užívateľa molnart » Št 26. Apr, 2018, 19:56

ked niekto pouzivate outlook.com, nemate problem s tym ze by vam nechodili maily? v poslednej dobe vela riesim ze niekto mi nieco poslal ale mne to neprislo (nie, nebolo to v spame). dokonca mi nejaky cas nechodil mail z websupportackej domeny ktory som si poslal sam, pisal som do websupportu a oni mi poslali log ze mail od nich odisiel a v outlooku nic.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1786
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: outlook.com

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Pi 27. Apr, 2018, 08:51

ano, byva to problem, tiez som to riesil z websupportovej domeny ale aj z inych, problem je tusim v SPF zazname odosielatela, Outlook je na to dost striktny
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X220 + Samsung SM841 128GB SSD + Hitachi 1.5TB HDD + Win10 Insider

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3800
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: outlook.com

Príspevok od užívateľa molnart » Pi 27. Apr, 2018, 09:36

da sa to nejako riesit? posledne mesiace mi takto uz neprislo niekolko dolezitych veci ktore som potom nahanal a kazdy ma ma za debila ze aky pouzivam mail
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1786
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: outlook.com

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Pi 27. Apr, 2018, 11:20

no ja som to vyriesil jednoducho .. prestal som pouzivat outlook a pouzivam vlastnu domenu ak sa da, aj ked pre velmi serioznu komunikaciu ostavam na outlooku (banky viacmenej - tie to maju nastavene vzdy korektne).

ja som to volakedy riesil lebo potvrdenia registracie, platnost clenstva a ine veci nechodili vyslovene len par ludom, co mali outlook mail, tak som zistil, ze ono sa aj vracia odozva, ze nas server nesplna poziadavky na bezpecne emaily tak som podla ich pokynov nastavil server (nejake txt zaznamy) a bol nejaky cas pokoj, potom to zas zacalo blbnut :D ty ale s tym nespravis nic, pretoze chyba je na strane odosielatela (resp. Outlook je prilis priebercivy a nevezme hocico)

Kód: Vybrať všetko

host mx1.hotmail.com[65.55.92.184] said: 550
SC-002 (SNT004-MC4F47) Unfortunately, messages from 37.9.172.133 weren't
sent. Please contact your Internet service provider since part of their
network is on our block list. You can also refer your provider to
http://mail.live.com/mail/troubleshooting.aspx#errors. (in reply to MAIL
FROM command)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X220 + Samsung SM841 128GB SSD + Hitachi 1.5TB HDD + Win10 Insider

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3800
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: outlook.com

Príspevok od užívateľa molnart » Pi 27. Apr, 2018, 12:04

lenze mne mail neprisiel ani z gmailu (asi to nebol webovy gmail ale nejaka mobilny klient). outlook som zacal pouzivat presne pre to aby mi tam chodili dolezite veci (na yahoo a gmail mi chodi kopa reklamy a spamu) ale ked mi nechodia zmluvy ktore mam do urciteho casu pripomienokovat apod. tak je mi to na dve veci...
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6987
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: outlook.com

Príspevok od užívateľa LordKJ » Pi 27. Apr, 2018, 12:11

prestal som pouzivat outlook a pouzivam vlastnu domenu ak sa da, aj ked pre velmi serioznu komunikaciu ostavam na outlooku (banky viacmenej - tie to maju nastavene vzdy korektne).
toto som nejak nepochopil
[......]

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1786
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: outlook.com

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Pi 27. Apr, 2018, 12:26

ano molnart, takto som to mal vyriesene aj ja .. a prave pre problemy s dorucenim z mojej strany k inym ludom (ktori viem, ze vedia co je smtp a tak..) tak ja to radsej ani neriskujem :D outlook mail mam vyslovene pre banky a nikde inde

@LordKJ .. no vies, domena ktoru mam a na ktorej mam aj mail nie je prave seriozneho charakteru :D
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X220 + Samsung SM841 128GB SSD + Hitachi 1.5TB HDD + Win10 Insider

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6987
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: outlook.com

Príspevok od užívateľa LordKJ » Pi 27. Apr, 2018, 12:28

jaj tak ked sa bavime o hentej domenke tak to ano :D
[......]

Napísať odpoveď

Návrat na "Programy a problémy s nimi"