Strana 1 z 1

Suchý ľad- info

Napísané: Po 23. Jún, 2008, 21:02
od užívateľa Reinok
Mal by som pár otázok, ak už je tu téma tak napíšem tam ale hľadal som a nenašiel...možno som slepý (určite) tak to zamknite a pôjdem tam....

Ale mám otázku, určite sa tu nájde niekto kto už chladil suchým ľadom, chcem tým chladiť CPU pri určitom časovom taktovaní CPU, od 4GHz vyššie....

ide mi o to neviete kde lacno zohnať dostatočné množstvo suchého ľadu, a ako píšem za good cenu, ono to má aj samo o sebe cenu dou ale či náhodou nemáte niekto kontakt odkiaľ to berete...normálne vážne to myslím...potreboval by som to niekedy v prvých dvoch týždňoch prázdnin, neviem ešte presne...ale v tom čase by to malo byť...A ešte otázka v čom je najelpšie to prepravovať?

Re: Suchý ľad- info

Napísané: Po 23. Jún, 2008, 22:25
od užívateľa Lkuzman
Skús osloviť A2C ;-)

Re: Suchý ľad- info

Napísané: Po 23. Jún, 2008, 22:37
od užívateľa r1z1ko
hej hej, normálne im zavolaj alebo sa s nimi spoj a povedz im hneď na čo to potrebuješ a dohodnúť sa dá vždy.

Re: Suchý ľad- info

Napísané: Ut 24. Jún, 2008, 08:30
od užívateľa lopo1
skus sa spytat aj palee-ho tme robi s DICE ;)

Re: Suchý ľad- info

Napísané: Ut 24. Jún, 2008, 10:13
od užívateľa palee
ja som bral od Lindegas ... cena 45/kg + 250 za malý box, bez dph... box je malý na 12 kg alebo veľký na 24 kg, ak sa dobre pamätám... a potom už len väčšie... a možeš brať bloky alebo pelety... normálne im zavolaj na to číslo, čo majú na stránkach... aj ja som tak robil a dali mi číslo na manažéra pre príslušnú oblasť a s ním som bol v kuse v kontakte... potrebuješ poslať objednávku, atd., mne s tým velmi pomohol, takže by nemal byt problém...

btw, kuk sem a sem

alebo skús firmu Messer, tiež dodávajú dice... ;)

Re: Suchý ľad- info

Napísané: Ut 24. Jún, 2008, 10:38
od užívateľa A2C
jj ako Palee vraví firma Messer tu na západe viac dostupná ako firma Lindegas ale skús obe a uvidíš ;)

Re: Suchý ľad- info

Napísané: Ut 24. Jún, 2008, 15:39
od užívateľa Reinok
Jak vidím tak tu to znáte, bo chcel by som dať svoj Celeron D 351 na viacej ako 4Ghz...ale nechcem vytáčať fany na vysoké otáčky, chcem skúsiť suchý ľad, len neviem čo to sám zvládnem...mal som to robiť s kamošom ale ten nejko asi nebude mať čas...a zrejme narazím na ešte jeden problém...Vcore, to sa mi totiž nedá meniť...:( takže keď to padne končím...preto som aj hľadal či niekto nieje v okolí kto by mal záujem o niečo takéto s tým že by som dal všetko okrem dosky...nechem tomu dávať veľa...len skúsiť čo dá...a zrejme bude ešte aj RAM problém max 667Mhz...fúha nič moc ale budem sa nudiť cez prázdniny a mám chuť taktovať...nešiel by niekto do toho??? Môj Celer dal zatiaľ 4,050Ghz....na ACF7PRO....a chem by som nataktovať aj VGA 8600GT ZOTAC Zone Edition len to je pasív preto ten suchý ľad, nech ju aspoň ovieva FAN s chladom zo suchého ľadu...

Ak by niekto BOL ochotný a heplom by mi resp. mal nejaký nápad tak prosím píšte, môžme sa dohodnúť aj na QIPe,ICQ, bo som žeravý do Overclocku!!!! :furious2: ale na druhú stranu mať teploty :cool: v ,,suchu"

Re: Suchý ľad- info

Napísané: Ut 30. Sep, 2008, 10:53
od užívateľa Tomasjerry
Tak ako si dopadol ? Nekondenzovala ti voda?

Re: Suchý ľad- info

Napísané: Ut 30. Sep, 2008, 19:44
od užívateľa Reinok
Nie nič sa nekonalo, OC ma prešiel grafika hádzala artefakty to ma trošku vyplašilo na novú nemám...a už to nieje také ,,žeravé" ako bývalo...max mi dal Celer 4,190Mhz na AC na 30% otáčok mal max 53°C...čo je v poho...

Re: Suchý ľad- info

Napísané: Ut 12. Máj, 2009, 09:37
od užívateľa spencer
a jak to že si dal celerona na taký vysoký takt ? mne keď som ho dal na 3.7 GHz tak mi operačný systém ani nespustilo :? a počkaj ty asi nemáš originálny takt 2.5 GHz či ?

Re: Suchý ľad- info

Napísané: St 13. Máj, 2009, 20:23
od užívateľa Reinok
default mám 3,2 a dal som ho na 4,190....stačí ? :D

Re: Suchý ľad- info

Napísané: Št 14. Máj, 2009, 07:59
od užívateľa spencer
dobre dobre :) podobne jak ja :)