Kompresorove chladenie

Všetko o chladení dusíkom, kompresorovom chladení, peltiéroch a ďalších formách extrémneho chladenia...
Užívateľov profilový obrázok
BlueAce
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 194
Dátum registrácie: Št 25. Mar, 2004, 14:00
Bydlisko: Brezno/Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Kompresorove chladenie

Príspevok od užívateľa BlueAce » Po 17. Máj, 2004, 21:27

Stretol sa uz niekto s kompresorovym chladenim?

http://www.tomshardware.com/cpu/20040517/index.html
:?

Užívateľov profilový obrázok
BlueAce
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 194
Dátum registrácie: Št 25. Mar, 2004, 14:00
Bydlisko: Brezno/Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa BlueAce » Po 17. Máj, 2004, 21:56

Uz si spominam.Bol dlhsi. Nevedl som, ze je to to...

A nevies nahodou o slovenskej firme....Nieviem totiz, pod cim to mam hladat na Slovensku. :?

Užívateľov profilový obrázok
BlueAce
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 194
Dátum registrácie: Št 25. Mar, 2004, 14:00
Bydlisko: Brezno/Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa BlueAce » Po 17. Máj, 2004, 23:09

To ano...Ma to iba zaujimalo...Stoji to inak okolo 150 dolarov.

Užívateľov profilový obrázok
pipko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 24
Dátum registrácie: Pi 14. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pipko » Po 17. Máj, 2004, 23:20

Vazne sa to neoplati tu uz ide o dosahovanie smrtelnych hranic CPU a to by som doma nerobil aj keby som mal kompressor a tekuty dusik proste riziko ze sa nieco pokazi a moj rozpocet nie je neobmedzeny
Barton 2500+@2200mhz 11x200 1,78V este poriadne nehori Thermaltake SilentBoost; MSI KT6 Delta FISR; 512MB APACER 400Mhz CL3; Gygabyte R9200 64MB; Maxtor 30GB; Plextor CDRW 16*10*40; TOSHIBA DVD; PSU 300W; Case Logic 3 s modrym LCD; 21" EIZO F77 po GO

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 10712
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GABO » Ut 18. Máj, 2004, 02:28

2Peter: ak ho zakladal ten komu som mazal konto..zmizol cely prispevok... :evil: resp. teda cely thread.

Budem si to vsimat...ale len tak miznut by nemali... :(
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 8x4GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Gainward GTX1080 . Samsung 850 PRO 256GB + Super Flower Leadex 750W Gold . LG 30" + HP 24" . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 4x4GB G.Skill Ripjaws X 1333 . ASUS GTX 970 Strix . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . HP 23Xi . ASUS Xonar Essence STX + HD555

EK Vulture Red Flakes http://zostavy.tichepc.sk/sk/#reference ... red-flakes

Užívateľov profilový obrázok
BlueAce
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 194
Dátum registrácie: Št 25. Mar, 2004, 14:00
Bydlisko: Brezno/Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa BlueAce » Ut 18. Máj, 2004, 13:33

Mne ide o tie hranice....ja to tiez nechcem skusat na nejakych novinkach, aby som mal viac Hz ako je na trhu.... :)

Užívateľov profilový obrázok
pipko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 24
Dátum registrácie: Pi 14. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pipko » Ut 18. Máj, 2004, 16:44

ked chces trhat hranice tak potom to capni :D do chladnicky
Barton 2500+@2200mhz 11x200 1,78V este poriadne nehori Thermaltake SilentBoost; MSI KT6 Delta FISR; 512MB APACER 400Mhz CL3; Gygabyte R9200 64MB; Maxtor 30GB; Plextor CDRW 16*10*40; TOSHIBA DVD; PSU 300W; Case Logic 3 s modrym LCD; 21" EIZO F77 po GO

Užívateľov profilový obrázok
BlueAce
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 194
Dátum registrácie: Št 25. Mar, 2004, 14:00
Bydlisko: Brezno/Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa BlueAce » Ut 18. Máj, 2004, 17:05

A vies, ze ma to napadlo, neveril by si....ono sa to tam potom rosi....Musel by som z tadial odsat vzduch... :idea:

Užívateľov profilový obrázok
BlueAce
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 194
Dátum registrácie: Št 25. Mar, 2004, 14:00
Bydlisko: Brezno/Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa BlueAce » Ut 18. Máj, 2004, 18:36

Hm....no to ma nenapadlo.... :roll: :wink: :wink: :lol:

Užívateľov profilový obrázok
siki
Príspevky: 859
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa siki » Ut 18. Máj, 2004, 19:20

PC sa neoplati davat do chladnicky, chladnicka to nebude poriadne stihat a ked mas vodne chladenie tak tam bude kondenzovat vzduch a to je naprd...Niekde na OC4um-e som cital ako radiator dali do chladnicky a vysledky boli horsie ako keby to bolo na vzduchu
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|

Užívateľov profilový obrázok
Pe3sko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 52
Dátum registrácie: Ut 17. Jún, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava

Mrazenie

Príspevok od užívateľa Pe3sko » Pi 21. Máj, 2004, 10:00

Svojho casu sa extremnemu chladeniu venovala firma KrioTexh?. To bolo za eri K6-2 xxx. Neviem kde je dnes jej koniec ale nejake obrazky su napr. tu: http://scacchi.qnet.it/manuale/comp03.htm. Netvdim ze sa nedaju najst aj lepsie informacie. :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Pe3sko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 52
Dátum registrácie: Ut 17. Jún, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa Pe3sko » Pi 11. Jún, 2004, 12:39

http://market.foxpc.cz/
FOX nVentiv - tvrdia ze uchladia 150W na -40C°

Napísať odpoveď

Návrat na "Extrémne chladenie"