ASUS EAH6950 2GB

Recenzie produktov od našich čitateľov...
Užívateľov profilový obrázok
jurk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 230
Dátum registrácie: St 10. Dec, 2008, 19:15
Bydlisko: Varín
Kontaktovať užívateľa:

Re: ASUS EAH6950 2GB

Príspevok od užívateľa jurk » So 10. Sep, 2011, 00:56

ked si pozrieš recenziu tam som to chladenie rozoberal, na automatike v zaťaži ti fany na viac ako 15% nepôjdu a teplota je v poho. Tak nieje čo riešiť. Ine to už je ked kartu trošku pretaktuješ...

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11252
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: ASUS EAH6950 2GB

Príspevok od užívateľa Per » So 10. Sep, 2011, 01:02

jurk napísal:Jo, fany sa v zaťaži moc netočia, ani ich nepočuť, ale teploty su v poho. (do 60°C)
Nie, v AB to nejde nastaviť, teda neviem o tom, všetko to maš v Asus Smart Doctor a nemusiš nič hladať ani rozbehavať.
Mučo Mačo napísal:po restarte softu znizuje napatie
ako to mysliš? Ja som s nim nemal žiadny problem.
napriklad,nastavim napatie 1,137..ak je zaskrtnuta v programe volba "use clock setting after reboot" tak pridalsom starte doktora bude V 1,131..pri daslom 1,125..tam sa to zastavi...ked tu volbu nezaciarknem,tak to nerobi a je to ok

Prisel si na to,co znamenaju hodnoty pri nastavovani fanov v RBE ? ta druha moznost kde priradujes percenta k teplote mi je jasna..len ten zbytok,ktory je vlastne recommanded,mi jasny nie je

http://img16.imageshack.us/img16/9118/rbe4670acsu4.png
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2775
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: ASUS EAH6950 2GB

Príspevok od užívateľa yesper » So 10. Sep, 2011, 12:05

Je to podobne ako u nVidie, hladaj Automatic speed
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 56&t=65624

Užívateľov profilový obrázok
jurk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 230
Dátum registrácie: St 10. Dec, 2008, 19:15
Bydlisko: Varín
Kontaktovať užívateľa:

Re: ASUS EAH6950 2GB

Príspevok od užívateľa jurk » So 10. Sep, 2011, 14:27

Mučo Mačo
na nastavenie rychlosti fanov sa vykašli. Tie sa budu chovať stale rovnako. V rec. som to pisal. Podla mna je to strata času. Jedine čo sa v biose podla mna oplati upraviť je unlock. Čo znamenaju tie nastavenia som hladal, skušal som aj rôzne nastavenia kt. boli uverejnene v rôznych forach a aj tak to išlo rovnako. Teda kym nebola teplota karty vyžšia ako 60°C.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11252
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: ASUS EAH6950 2GB

Príspevok od užívateľa Per » So 10. Sep, 2011, 20:26

fany sa daju perfektne regulovat cez afterburner.ale to uz je dalsi soft na vyse..proste na hlavu..a ten smartdoctor :facepalm:
kazdy druhy boot my to hodi default napatie..ja uz fakt neviem co stym..asi natvrdo zmenim napatie v biose a hotovo..
(recku som cital,aj to ze to tam zmienujes ze to nefachci..)
/
zacinam mat nervy na asus..smartdoctor je uplne k hovnu a co je horsie,nedari sa mi zdvihnut frekvenice cez bios..mam funkcny bios,upravim tam len 810 na 900..flashnem a bsod..jedine co sa mi podarilo je unlock
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
jurk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 230
Dátum registrácie: St 10. Dec, 2008, 19:15
Bydlisko: Varín
Kontaktovať užívateľa:

Re: ASUS EAH6950 2GB

Príspevok od užívateľa jurk » Ne 11. Sep, 2011, 09:59

jurk napísal:edine čo sa v biose podla mna oplati upraviť je unlock.
Všetko ostatne cez SD. Treba ho len dobre nastaviť. Ked upustiš od toho biosu tak je to v pohode. Ja sa asusu moc nečudujem, že nejde ten bios upraviť. To by si potom už naozaj každy urobil z tej karty plnohodnotnu 6970tku a kto by im potom kupoval orig. 6970tku? Hlavne že sa da unlocknuť. ;) A zbytok SD.

Zbytok už doriešime cez mail..

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11252
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: ASUS EAH6950 2GB

Príspevok od užívateľa Per » Ne 11. Sep, 2011, 11:16

mas pravdu,inak ten bios nejde vseobecne na 6950/6970 menit
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Napísať odpoveď

Návrat na "Recenzie čitateľov"