pozrite si moj case mod

Všetko o zdrojoch, skrinkách a ich modifikovaní, o projektoch a modifikáciách všeobecne...
AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 318
Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40

pozrite si moj case mod

Príspevok od užívateľa AdsBot [Google] » So 03. Apr, 2004, 20:59

jedneho vecera som sa pozeral na moju masinu, a povedal som si, nieco s nim musim urobit... a tak som si trochu zamodoval... kuknite na to:

http://www.spoti.szm.sk/moj_kejs.htm

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11031
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GABO » Ne 04. Apr, 2004, 01:22

Na zaciatok celkom fajn - ale:

Obrazky nejdu zvacsit...nevidim aky je poriadok v kabloch, ci je vnutro "plechove"...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 318
Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40

Príspevok od užívateľa AdsBot [Google] » Po 05. Apr, 2004, 20:19

No hej s tyma kablama musim nieco urobit, musim na to niekedy najst cas. Na ventilatore nemam kryt preto, lebo mi to este neprisiel... :( A obrazky su male aby sa dali rychlo stiahnut... KeD chcete tak mi napiste mail a poslem vam obrazok v 1984x1488 (1-2MB) to asi bude stacit na prezeranie detailov...

AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 318
Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40

Príspevok od užívateľa AdsBot [Google] » Št 08. Apr, 2004, 22:09

no v tom mas pravdu... :roll:

ako je s tym flexom... :?:
treba rozoberat konektory, alebo nieco take... :?:
ak ano, ako na to...? :idea:

AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 318
Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40

Príspevok od užívateľa AdsBot [Google] » Pi 09. Apr, 2004, 17:15

no, tak sa dajme do toho...
8)

a_WerOOn
VIP
VIP
Príspevky: 210
Dátum registrácie: Po 22. Sep, 2003, 08:00
Bydlisko: Jihlavsko
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa a_WerOOn » Ne 18. Apr, 2004, 09:13

PeterM napísal:No neviem, niesom velmi priaznivec svietiacich pocitacov ... :?

Neviem preco si ludia myslia, ze Mod = okno + vela svetiel :P

Mas jedine stastie, ze to nieje pestrofarebne, to by si bol u mna odpisany. :evil:

Dve pripomienky:
:idea: Na bocnom ventilatore nemas mriezku - nehovorim, ze tam musis mat zrovna laserom vyrezavany nezmysel, ale aspon obycajna drotena by nezaskodila (este si zrejme nestrcil bosu nohu do beziaceho ventilatora 8O ).
:idea: Urob nieco s tymi kablami. Ak mas na skrini okno, tak musis mat vnutri poriadok, inac je to o nicom.

Ale neber to v zlom. Ja som z inej skoly. Ja modujem len funkcne veci. Nezaujima ma, aby to bolo vidno, ale aby to lepsie fugovalo. Pocitac mam preto, aby som ho pouzival, nie aby som ho ukazoval. :wink:
a co rikas na tento MOD.. ?? :lol: :lol: :wink:

http://www.volny.cz/beranzbynek/final/

| NTB - Acer ASPIRE +1652 LMi
| CANON A510 | Nokia N70+512 MB

a_WerOOn
VIP
VIP
Príspevky: 210
Dátum registrácie: Po 22. Sep, 2003, 08:00
Bydlisko: Jihlavsko
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa a_WerOOn » Ne 18. Apr, 2004, 11:48

takze.. :twisted: :twisted:

ten potencial je schvalne.. Wodnik je v planu.. :wink:

horni mechanika byla v barve hned druhej den po foceni..fotak byl kamose..

zrcadlo... jen tak z p..dele

hacky jsou naschval..

chytatko se mi libi..

vetraky.. jsou regulovane a ten vetsi jede jen na malo otacek a ten mensi zkoro vubec nic.. je fakt ze to mohlo byt oba do bila..

| NTB - Acer ASPIRE +1652 LMi
| CANON A510 | Nokia N70+512 MB

AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 318
Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40

Príspevok od užívateľa AdsBot [Google] » Ut 20. Apr, 2004, 20:28

je tooo... pekne!
paci sa mi to

asi prerobim komp do satnika... :D :D

co to mas za audiosupravu...?
ja mam creative inspire 6700 (6.1)
vsimol som si tvoj woofer, je podobny mojmu preto sa pitam

neviem sa zaregistrovat... :( :( :( :x
pise registrace docasne pozastaveny... :x :x :x

Užívateľov profilový obrázok
Entita
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 15
Dátum registrácie: Ut 20. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Entita » Ut 20. Apr, 2004, 21:57

PeterM napísal:(este si zrejme nestrcil bosu nohu do beziaceho ventilatora 8O ).
8O Tebe sa to uz podarilo :?: :lol:
Phenom X4 9850BE:|:Noctua NH-U12P:|:M3N-HT Deluxe/HDMI:|:Corsair HX520:|:SAMSUNG 640GB,F1:|:2GB Twinx Dominator DDRII 1066 CORSAIR:|:LCD Samsung 226BW

Napísať odpoveď

Návrat na "Zdroje, skrinky ich modifikácie a projekty"