Ukaz svoju case / Fotogaleria Case

Všetko o zdrojoch, skrinkách a ich modifikovaní, o projektoch a modifikáciách všeobecne...
Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 19513
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ukaz svoju case / Fotogaleria Case

Príspevok od užívateľa dexterav » Št 27. Apr, 2017, 11:44

Spusta dosiek ten slot automaticky prepne na rezim 8x aj ked nič nemáš v 1. slote
Aj preto tam ludia nedavaju gk
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@4,9GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200, EVGA 1080Ti FE 2075/12100, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, SUV 400 240, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, EIZO 3237, Inspiron 7559 + FiiO10 + SoundMagic E50,Xperia X Compact, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 4989
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Ukaz svoju case / Fotogaleria Case

Príspevok od užívateľa Fullesh » Št 27. Apr, 2017, 11:54

spusta mainstream dosiek ma 2. slot fyzicky len x8 aj preto tam ludia nedavaju gk.
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i5 6600K @ 4,5GHz 1,26V |CPU's Cooler| EK Supremacy MX
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2666MHz HyperX Fury |GPU| nVidia EVGA GTX1080 FTW AC3.0
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| EVGA Supernova 550G2 |Case| Fractal Define Nano S
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1689
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Ukaz svoju case / Fotogaleria Case

Príspevok od užívateľa Pein » Št 27. Apr, 2017, 11:56

Aha takže aj keby to bol x16 tak sa to neoplatí lebo to vplyv mať na teploty nebude ?

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4317
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: KE

Re: Ukaz svoju case / Fotogaleria Case

Príspevok od užívateľa stiv » Št 27. Apr, 2017, 11:59

No možno budú ešte vyššie popravde.

A bude to vyzerať nie veľmi príjemne + orežeš linky. Čiže...

Užívateľov profilový obrázok
eSsay
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1923
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Bydlisko: Košice

Re: Ukaz svoju case / Fotogaleria Case

Príspevok od užívateľa eSsay » Št 27. Apr, 2017, 12:01

Ak to máš na vode, tak je to šumafuk, kam to pichneš (tak ako písal andrejsvk).

A počet liniek 16x vs. 8x je tiež šumafuk, možno 2 - 3 fps rozdiel na výkone.

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4187
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Ukaz svoju case / Fotogaleria Case

Príspevok od užívateľa Leon » Št 27. Apr, 2017, 12:02

Ani toľko.
.

Užívateľov profilový obrázok
eSsay
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1923
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Bydlisko: Košice

Re: Ukaz svoju case / Fotogaleria Case

Príspevok od užívateľa eSsay » Št 27. Apr, 2017, 12:04

Viem, veľa som povedal. Opravujem na 0 až 1 fps :D

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4317
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: KE

Re: Ukaz svoju case / Fotogaleria Case

Príspevok od užívateľa stiv » Št 27. Apr, 2017, 12:09

Ja som niekde čítal, že to pridáva latencie. ;) Snáď iba blbá fáma.

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1689
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Ukaz svoju case / Fotogaleria Case

Príspevok od užívateľa Pein » Št 27. Apr, 2017, 12:25

Veď píšem že x16 aj na druhom slote :D
Vzduch aj na cpu aj gpu.

Ale ok pochopil som neni dôvod s tým strácať cas. Ďakujem a sorry za OT.

Užívateľov profilový obrázok
eSsay
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1923
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Bydlisko: Košice

Re: Ukaz svoju case / Fotogaleria Case

Príspevok od užívateľa eSsay » Št 27. Apr, 2017, 13:34

Ako tak pozerám manuál tvojej Strixy, tak len jeden slot máš x16 a to slot č. 2, čiže ten, v ktorom máš teraz gpu:
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA ... 1490364712

Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1689
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Ukaz svoju case / Fotogaleria Case

Príspevok od užívateľa Pein » Št 27. Apr, 2017, 13:38

To je všetko OK len by ma zaujímalo ako si došiel na to že mám tu Strix-u (lebo nemám :D)

Na mojej mám normálne oficiálne x16 3.0 na dvoch.

Užívateľov profilový obrázok
mino_85
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Bydlisko: Prešov

Re: Ukaz svoju case / Fotogaleria Case

Príspevok od užívateľa mino_85 » Št 27. Apr, 2017, 13:44

Asi si ťa pomýlil s BiFinom o stranu dozadu. :)

Však vyskúšaj ak ťa to zaujíma, prehodiť to je najmenej. IMO rozdiel v teplote bude na úrovni chyby merania.
Spoiler: ukázať
WS/GAMING MB: ASUS Strix X99 Gaming CPU: INTEL Core i7-5820K @ 4,2 GHz/1,1V CPU cooler: CRYORIG R1 Ultimate RAM: 32 GB DDR4 Crucial Ballistix Sport Red 2400 MHz VGA: ASUS GTX1080Ti Strix @ 2000/12200 MHz + Prolimatech MK-26 + 2x Noiseblocker Multiframe M12-2 + custom VRM heatsink PSU: SuperFlower SF-550P14PE Golden King + custom sleeved extensions System SSD: Samsung 960 PRO 512GB + AquaComputer kryoM.2 PCIe Data HDD: WD Red 3TB + TichePC Vibration Killer Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl Window Case fans: Intake: front - 2x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-1 semipassive, bottom - 1x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-2; Outtake: back - 1x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-2, top - 2x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-1 semipassive Fan Regualtor: Aqua Computer Aquaero 5 LT LCD: Dell U2713H 27" Keyboard: Microsoft SideWinder X4 SK Mouse: Mionix Naos 8200 Mouse pad: Zowie Gear P-TF X Audio: Creative GigaWorks T20 Series II Wheel: Logitech G27

HTPC MB: MSI B150I GAMING PRO AC CPU: INTEL Pentium G4500 CPU cooler: Noctua NH-L12 + Noiseblocker eLoop B12-2 RAM: Crucial 8 GB DDR4 PSU: MiniBox picoPSU-120 System SSD: Kingston UV400 120 GB Data HDD: WD Red 3TB Case: Silverstone ML05 Milo Case fans: 2x Noctua NF-A8 ULN Remote control: Rii mini RT-MWK02

Užívateľov profilový obrázok
eSsay
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1923
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Bydlisko: Košice

Re: Ukaz svoju case / Fotogaleria Case

Príspevok od užívateľa eSsay » Št 27. Apr, 2017, 13:54

Hej no :) a akú máš teda dosku?

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 19513
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ukaz svoju case / Fotogaleria Case

Príspevok od užívateľa dexterav » Št 27. Apr, 2017, 14:02

Cim "slabšia" doska tym viac je pravdepodobné že to ozaj pobeží na 8x :-)
Skorej je to o tom ze neexistuje žiaden normálny dôvod pre grafiku v inom ako 1. pcie slote
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@4,9GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200, EVGA 1080Ti FE 2075/12100, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, SUV 400 240, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, EIZO 3237, Inspiron 7559 + FiiO10 + SoundMagic E50,Xperia X Compact, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1689
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Ukaz svoju case / Fotogaleria Case

Príspevok od užívateľa Pein » Št 27. Apr, 2017, 14:18

No mám tam cca 1-2cm od chladiča CPU preto má to zaujímalo.

No není to najmenej - musím otvoriť bránu, postelovat aj káble napájania, grafiku nižšie , inštalácia drivers (to viem t minulosti že v inom porte treba ovládače nainštalovať nanovo) a pod. Preto som sa pýtal či s tým niekto má reálne skúsenosti ak nie navdi ďakujem aj tak :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Zdroje, skrinky ich modifikácie a projekty"