Ako vyrezat dieru do bocnice a prichytit plexi

Všetko o zdrojoch, skrinkách a ich modifikovaní, o projektoch a modifikáciách všeobecne...
Užívateľov profilový obrázok
keno10
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 156
Dátum registrácie: Ut 05. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Hlohovec 92001
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa keno10 » Ne 22. Júl, 2007, 22:37

ja som tro robil tym vrtanim :) najskor vyvrtat vyrazit a potom obrusit :)

Užívateľov profilový obrázok
FLP
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2449
Dátum registrácie: Ut 03. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: NitRa
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa FLP » Št 26. Júl, 2007, 13:47

Alebo to daj niekomu spravit.Keby si byval v NR tak ti to viem dat stravit za 300sk s plexi hoci aky vzor aky sa ti bude pacit.
tu mas jednu link su tam zaujimave tvary: http://www.redmod.sk/
Naposledy upravil/-a FLP v St 12. Mar, 2008, 11:09, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
NTB:MacBook Air 2014 Sound:Altec Lansing VS2521

Užívateľov profilový obrázok
DiwaSwina
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1410
Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa DiwaSwina » Št 26. Júl, 2007, 15:53

jednoznacne navrtat a priamociara pila - najcistejsi najlepsi sposob

odvrtanie je zdlhave a pracne, flexka-to snad nie :-)

ine cenovo dostupne postupy nepoznam

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Pi 27. Júl, 2007, 09:48

omg ja som si robil dieru do bocnice noznicami na plech a potom som kraje vybrusil...Farba sa neodlupovala a vyzera to v pohode...


najlacnejsi sposob=neminies ani elektrinu :lol:
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
DiwaSwina
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1410
Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa DiwaSwina » Pi 27. Júl, 2007, 14:15

miso23 napísal:omg ja som si robil dieru do bocnice noznicami na plech a potom som kraje vybrusil...Farba sa neodlupovala a vyzera to v pohode...


najlacnejsi sposob=neminies ani elektrinu :lol:
no tak to si neviem ani predstavit :? sak ten plech je hruby ako sa tam dostanes noznicami??

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Ne 29. Júl, 2007, 13:04

vyvrtam dieru a potom vacsiu a potom tam vopcham noznice :wink:
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
charonme
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 427
Dátum registrácie: Po 16. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: bratislava 2
Kontaktovať užívateľa:

priamociara pilka

Príspevok od užívateľa charonme » Pi 10. Aug, 2007, 21:28

celkom nechapem ako sa to da rezat priamociarou pilkou, nejake action fotky by sa zisli :wink:

Užívateľov profilový obrázok
DiwaSwina
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1410
Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: priamociara pilka

Príspevok od užívateľa DiwaSwina » Pi 10. Aug, 2007, 21:45

charonme napísal:celkom nechapem ako sa to da rezat priamociarou pilkou, nejake action fotky by sa zisli :wink:
Takze podrobny navod deti: do plechu vyvrtame dierku, tak, dobre jozko, potom este vacsiu dierku, do nej vlozime list priamociarej pilky, pilku zapneme a pomaly tahame podla nakresleneho tvaru. pokial si dame zalezat, vznikne nam pekna, neohryzena, pravidelna diera. 8)

Užívateľov profilový obrázok
charonme
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 427
Dátum registrácie: Po 16. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: bratislava 2
Kontaktovať užívateľa:

priamociara pila

Príspevok od užívateľa charonme » Pi 10. Aug, 2007, 22:56

:red: no ja som az teraz zistil co je priamociara pila takze uz chapem... :red:

ale kupovat tu pilku kvoli vyrezaniu dvoch dier... snad sa to da pozicat v pozicovni...

Užívateľov profilový obrázok
DiwaSwina
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1410
Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: priamociara pila

Príspevok od užívateľa DiwaSwina » So 11. Aug, 2007, 10:56

charonme napísal::red: no ja som az teraz zistil co je priamociara pila takze uz chapem... :red:

ale kupovat tu pilku kvoli vyrezaniu dvoch dier... snad sa to da pozicat v pozicovni...
urcite da, ja som to zikol z roboty, akurat som si kupil vlastny "nozik(ten list pilky)"-co najjemnejsi aky maju, stoji par korun, a na par dier bohate postaci-pokial pouzivas vlastny list, tak samotnu pilku ti myslim v pohode pozicia ktokolvek

Užívateľov profilový obrázok
Cobretti
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 43
Dátum registrácie: Ut 24. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava

vrtanie do plexiskla..

Príspevok od užívateľa Cobretti » Po 01. Okt, 2007, 09:57

Ja som zvolil plexisklo 2mm. Plech aj plexisklo sa v pohode reze karbobruskou, kto chce sroby treba uplne pomalicky a najlepsie rucnou vrtackou, elek.vrtackou islo plexisklo rychlo srat ( jedno som praskol :E ). Kupil som teda druhe a pouzil chemopren. Drzi jak svina, odporucam :ok: Case mam standardne plechovy od firmy ASUS, rezal som tvar kocky cca 33x33 cm. Prijemnu zabavu :lol:
Board: ASUS P5B PLUS, CPU: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz @ 3.01GHz, Cooler: SCYTHE SCKTN-2000 Katana II CPU Cooler, Memory: OCZ DDR2 2GB Kit 800MHz Vista Upgrade Edition, Graphics: XpertVision GF8800GTS 320MB DDR3 DDV PCX 600/1000 MHz, HDD: Western Digital 250GB 7200 16MB SATAII WD2500YS, Creative Audio: Sound Blaster Live! 5.1 & Creative P5800 5+1, Monitor: IIYAMA Vision Master Pro 454

Užívateľov profilový obrázok
davidkovalcik
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 57
Dátum registrácie: St 07. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Poprad

Príspevok od užívateľa davidkovalcik » Ne 11. Nov, 2007, 21:12

pista6104 napísal:No rozhodne z plexi nejake nastroje doma mam,musim o tom este popremyslat totiz stare plexi som si trochu zasvinil tiez mi tam vadi ten napis thermaltake a celkovo chcem upravit tvar okna...
Ale s tym si uz poradim len ma zaujimalo ako by sa to dalo spravit snad to doma nejako urobim...
tak isto to tak nespravis ved z cim to budes rezat chapes ved to je halierova zalezitost mozno 50 sk najviac ta to vinde
DiwaSwina napísal:
miso23 napísal:omg ja som si robil dieru do bocnice noznicami na plech a potom som kraje vybrusil...Farba sa neodlupovala a vyzera to v pohode...
najlacnejsi sposob=neminies ani elektrinu :lol:
no tak to si neviem ani predstavit :? sak ten plech je hruby ako sa tam dostanes noznicami??
tiez si to neviem predstavit ale tak ked si to spravil ta to mas dobre idem aj ja robit dieru ta ale este neviem ako

tomaspisek

Príspevok od užívateľa tomaspisek » Po 24. Dec, 2007, 15:28

lidi ja som to navrtal stacila len jedna diara a priamociarov pilkou vyrezal dobrusil obycajnou uhlovou bruskou a nic v pohodke a plexi som nalepil silikonom a drzi jak sproste :D

Užívateľov profilový obrázok
MarkAurel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 449
Dátum registrácie: Po 26. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: V.Krtis
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MarkAurel » So 26. Jan, 2008, 13:50

ja som elipsovu dieru do bocnice vystrihol noznicami na plech, nakolko plech ma hrubku len 0,7mm , a bez poskodenia a nasledneho lakovania

Užívateľov profilový obrázok
xyter
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 44
Dátum registrácie: So 04. Aug, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa xyter » St 12. Mar, 2008, 11:00

navrtal som si dierky, odcvakal noznicami, obrusil brusnim katucom na malej bruske, islo to uplne v pohode a vyzera to dobre

Napísať odpoveď

Návrat na "Zdroje, skrinky ich modifikácie a projekty"