Fortron a uprava kablov - navod

Všetko o zdrojoch, skrinkách a ich modifikovaní, o projektoch a modifikáciách všeobecne...
Užívateľov profilový obrázok
zodiaq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1612
Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Bydlisko: Galanta

Re: Fortron a uprava kablov - navod

Príspevok od užívateľa zodiaq » St 18. Nov, 2009, 10:16

Attilka napísal:[img]
Ja som si kupoval len tu ihlicku na rozoberanie kablov,mali ju zvlast,netrebalo kupit celu sadu,mam ju este stale,ale uz nevyuzitu.[/color]
Kde? Ja som to hladal pod nazvom molex extaktor ale nenasiel. :hmmm:
Lenovo G580 i5 3340M, 2x4GB 1600MHz cl9, Crucial M500 240GB
Gigabyte BRIX S Celeron 3205U, 4GB, Samsung 840 EVO 128GB

Užívateľov profilový obrázok
Attilka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2236
Dátum registrácie: Ut 21. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: KN

Re: Fortron a uprava kablov - navod

Príspevok od užívateľa Attilka » St 18. Nov, 2009, 11:41

Smer TNTrade na zadunajskej,oni nepoznaju nemozne,tam som to kupoval aj Ja ;)
Spoiler: ukázať
Čo hľadáš ???

Užívateľov profilový obrázok
zodiaq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1612
Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Bydlisko: Galanta

Re: Fortron a uprava kablov - navod

Príspevok od užívateľa zodiaq » St 18. Nov, 2009, 11:55

Niesom z BA. Ono aj samotne nastroje vyraba/distribuje A.C. RAYN alebo nejaky iny vyrobca??
Je to nejaky set? Na molex je udajne iny nastroj ako na 24pin/6pin.
Lenovo G580 i5 3340M, 2x4GB 1600MHz cl9, Crucial M500 240GB
Gigabyte BRIX S Celeron 3205U, 4GB, Samsung 840 EVO 128GB

Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Fortron a uprava kablov - navod

Príspevok od užívateľa k0rben » St 18. Nov, 2009, 16:09

Na molexy 4pinove klasicke nieco taketo (proste trubicka aby zasunula tie dve plechove nozicky - da sa to aj pinzetou)
Obrázok
a na EPS, P4, ATX 24, PCI-E taketo (potrebujes ten koniec ako na tomto - tie dve VELMI VELMI tenke ale PEVNE zakoncenia)
Obrázok

skus pohladat "molex pin-remover"
btw pozri sem http://www.xtremesystems.org/forums/sho ... p?t=202639" onclick="window.open(this.href);return false; a bude ti vsetko jasne :-)
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

Užívateľov profilový obrázok
Attilka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2236
Dátum registrácie: Ut 21. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: KN

Re: Fortron a uprava kablov - navod

Príspevok od užívateľa Attilka » St 18. Nov, 2009, 20:02

Presne toto mam Ja :
A jeden koniec je na MOLEX a ten druhy je na 20/24 PIN
Obrázok
Spoiler: ukázať
Čo hľadáš ???

Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Fortron a uprava kablov - navod

Príspevok od užívateľa k0rben » St 18. Nov, 2009, 20:21

Na jednej strane mas taku trubicku a na druhej stvorcek (na take ako som ja poslal to nevyzera) mam pravdu? :-) Ak by si mal 2 trubicky tak sem to asi nevopchas.
Obrázok
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

Užívateľov profilový obrázok
Attilka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2236
Dátum registrácie: Ut 21. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: KN

Re: Fortron a uprava kablov - navod

Príspevok od užívateľa Attilka » St 18. Nov, 2009, 20:38

Mam byt uprimny ?
Nikdy som nepouzival tu ihlu,len na Molex !!!
20/24 PIN som nikdy nerozoberal,nikdy som neflexoval,ale tu ihlu som kupil koli
http://www.tntrade.sk/powereyes-akasa-a ... 12664.html
Obrázok
Kamosi to kupovali ako cukriky v tej dobe,musel som im to montovat,tak preto som kupil tu "pomocku"
Spoiler: ukázať
Čo hľadáš ???

Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Fortron a uprava kablov - navod

Príspevok od užívateľa k0rben » St 18. Nov, 2009, 21:13

Aha fajn. btw 24pin, pci-e, eps atd. sa da vybrat aj kramlami zo zosivacky (uz to tu mozno aj bolo)
http://dangals.skinneelabs.com/310.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Attilka kazdopadne ak by si sa toho chcel zbavit tak napis :-D

a este by bodlo zohnat takyto end-cap Obrázok (to uz je ot ale)
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

Užívateľov profilový obrázok
Attilka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2236
Dátum registrácie: Ut 21. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: KN

Re: Fortron a uprava kablov - navod

Príspevok od užívateľa Attilka » St 18. Nov, 2009, 23:19

Nuz aj uvazujem o tom ,ze mne to je uz nadbytocne,daj nejaku ponuku tu,alebo cez SS/toto nie je bazar/,mozno s tym skocim na postu,poslem doporucene ako list,ak myslis ;)
Spoiler: ukázať
Čo hľadáš ???

Napísať odpoveď

Návrat na "Zdroje, skrinky ich modifikácie a projekty"