ukostrenie komponentov

Všetko o zdrojoch, skrinkách a ich modifikovaní, o projektoch a modifikáciách všeobecne...
Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

ukostrenie komponentov

Príspevok od užívateľa allshe » Št 01. Feb, 2007, 22:00

ak je case kompletne vyrobena z dreva treba ukostrit kazdy jeden kompoment spolu ? na maticnej staci iba na jednu srubku ukostrit alebo na viac alebo ako to je? potrebujem to surne vediet. vdaka.
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
Matl0_w1C
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 873
Dátum registrácie: Po 23. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Matl0_w1C » Št 01. Feb, 2007, 22:02

staci iba tie co sa napajaju na ide/sata...
pre lepsi pocit :D
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » Št 01. Feb, 2007, 22:04

som nepochopil tu odpoved:D
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » Št 01. Feb, 2007, 22:33

KeD to neukostris, tak to pojde OK, pretoze kazdy komponent je napajany zo zdroja a v nom je jedna spolocna zem. (cierny vodic). Teda vsetky zeme budu v jednom spolocnom bode - v zdroji. Kovova skrinka je kostrena zo zakladnej dosky (z ich kolikov a plieska konektorov vzadu na doske). Dalo by sa povedat ze vsetkym komponentom v skrini vytvara "tienenie" . Preto by som drevenu skrinku nedoporucoval.
CPU Athlon64 X4 (@3450Mhz), 2x 2Gb Adata DDR2 800/ Gigabyte MA790X-UD4 (AM2+) / HDD Samsung 1TB / Radeon 5770 + Accelero S1 /430W Seasonic. /DVDRW LG GSA H55N, /DVDRW Samsung S183L, Case Avance C001,12cm fan Noctua,Eizo FlexScan S1961

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » Št 01. Feb, 2007, 23:00

ja som sa nepytal co kto doporucuje. pytam sa ci treba dosku ukostrit na vsetky srubky alebo staci len na jednu ?
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
glide
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 491
Dátum registrácie: Po 04. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa glide » Pi 02. Feb, 2007, 03:17

Nevidim dovod uzemnovat na kazdu srubu. Neverim, ze doska je nejak rozdelena na casti, ktore su samostatne uzemnene. Cize ci to uzmenis raz, alebo 10x, nebude v tom rozdiel. Okrem ineho ako robour povedal, cely komp mas uzemneny cez zdroj.
Spoiler: ukázať
CPU: AMD Ryzen 7 1700, Noctua NH-U12P SE2
RAM: Kingston HyperX Predator 2x16GB 3000 MHz DDR4
GPU: MSI GTX 1080 GAMING X 8G
MOBO: ASROCK Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac, PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold
HDD: Samusung 960Evo 250GB
Case: Fractal Design Node 304
NAS: Asustor 204TE 4x WD 3TB (RAID 5), 1x SSD Intel 330 180GB

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » Pi 02. Feb, 2007, 13:40

vdaka to som potreboval pocut ze staci na jednu srubku. no aj ked je uzemneny ale tak ci tak je to v podstate vsetko pospajane kovovou skrinkou. takze jeden kablik navyse ku kazdemu komponentu neuskodi v drevenej skrinke. tak dik
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
The_Devil
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 135
Dátum registrácie: St 03. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa The_Devil » Pi 02. Feb, 2007, 20:05

allshe napísal:vdaka to som potreboval pocut ze staci na jednu srubku. no aj ked je uzemneny ale tak ci tak je to v podstate vsetko pospajane kovovou skrinkou. takze jeden kablik navyse ku kazdemu komponentu neuskodi v drevenej skrinke. tak dik
Staci jedna, ale ak sas viac nic sa tym nepokazi. A mas to istejsie. :)

Užívateľov profilový obrázok
glide
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 491
Dátum registrácie: Po 04. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa glide » So 03. Feb, 2007, 02:10

The_Devil napísal:Staci jedna, ale ak sas viac nic sa tym nepokazi. A mas to istejsie. :)
prave o to mi hore islo :) nemas to istejsie :) to nieje tak, ze kolkokrat uzemnis, tolko-nasobne lepsie je to uzmnene, alebo co :) (pokial teda nebereme do uvahy (ne)pravdepodobnost, ze sa ti nejak moze niekde prerusit kontakt na kostre ;))
Spoiler: ukázať
CPU: AMD Ryzen 7 1700, Noctua NH-U12P SE2
RAM: Kingston HyperX Predator 2x16GB 3000 MHz DDR4
GPU: MSI GTX 1080 GAMING X 8G
MOBO: ASROCK Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac, PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold
HDD: Samusung 960Evo 250GB
Case: Fractal Design Node 304
NAS: Asustor 204TE 4x WD 3TB (RAID 5), 1x SSD Intel 330 180GB

Napísať odpoveď

Návrat na "Zdroje, skrinky ich modifikácie a projekty"