Vyrez do bocnice

Všetko o zdrojoch, skrinkách a ich modifikovaní, o projektoch a modifikáciách všeobecne...
janer

Vyrez do bocnice

Príspevok od užívateľa janer » Pi 08. Dec, 2006, 21:03

Zdravim vas

aky tvar by ste mi poradili vyrezat do bocnice ? dalej ten kryt na chladic ako vidite na obrazku mam ho tam nechat abo nie ... ten kryt slluzi na lepsi odvod vzduchu

dalej ake rozlozenie by ste mi poradili pre chladice proste akoby ste si to spravili vy keby ste mali takyto Case ?

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok


Edit by CrakeN : Zmena nazvu, poprosim nabuduce vystiznejsie. A este naco tolko zbytocnych fotiek ? Pretriedene.

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Pi 08. Dec, 2006, 21:20

Obrázok NO tak by som to vyrezal, je to trosku nekvalitne ale narychlo,hlavna je predstava.
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
Marek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Chorvátsky Grob

Príspevok od užívateľa Marek » Pi 08. Dec, 2006, 23:56

No tvar okna zalezi len a len na tebe, ake sa ti paci take si sprav. Zalezi aj od toho ake mas moznosti, ci nie je pre teba problem spravit aj zlozitejsi tvar a nie len obycajny stvorec resp. obldznik.

Ohladom toho chladenia: dopredu daj jeden vetrak na nasavanie, dozadu zas na vyfukovanie vzduchu, pripadne mozes dat jeden do bocnice oproti grafike. Dolezite je aby ti tam dobre prudil vzduch a to je najlepsie ked ide s predu studeny cez celu skrinu a vzadu ti ho vyfukuje zdroj+pridavny vetrak.

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » So 09. Dec, 2006, 14:39

Co takto troska personalizovat bocnicu ? :wink:

Obrázok

Mimochodom ten speaker by som uplne vyhodil z case, nakolko tam iba zavadza. Zdroj by nebolo odveci prerobit tak aby zospodu nasaval teply vzduch od procesora pomocou 12cm vetraku. Windtunnel by som tiez dal asi doprec, a namiesto neho by som tam nechal iba 8cm fan na odsavanie tepleho vzduchu. Neviem ake su rozmery toho plechu v prednej casti case, ale mozno by sa tam vosla tiez 12-ka ventilator, ale to by bolo treba rezat aj do predku case, aby si nasaval rovno cerstvy vzduch z vonku. Je to len na tebe ako velmi si veris a kolko toho chces s tymto caseom urobit :wink: .

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3757
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » So 09. Dec, 2006, 14:49

A co takto:

Obrázok

ale nie... ved okno si sprav ty podla svojej chuti.... to ako keby si sa pytal ci si mas kupit cokoladovu alebo vanilkovu zmrzlinu... (co mi mozme o tvojich chutiach vediet)

a co sa tyka vetrakov tak do predu nasavat (myslim vzduch annnooo?) a v zadu vyfukovat.... klasika

eliT
Ban
Ban
Príspevky: 88
Dátum registrácie: Ut 08. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Príspevok od užívateľa eliT » St 17. Jan, 2007, 14:42

Mno ak sa mozem ja spytat toto by ste ako vyrezali mne to treba asi cele

http://img187.imageshack.us/my.php?imag ... 014ow7.jpg

Užívateľov profilový obrázok
Marek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Chorvátsky Grob

Príspevok od užívateľa Marek » St 17. Jan, 2007, 16:55

Jednoznacne tie mriezky by som dal prec a tvar je zase len na tebe. Tu rucku by si mohol aj nehat, ale to je len na tebe ci chces tvarovane okno alebo len obdlznik alebo stvorec.

Užívateľov profilový obrázok
micro141
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 9
Dátum registrácie: St 14. Feb, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa micro141 » Po 12. Feb, 2007, 21:03

to stym ftakom si tam daj to bude urcite krasne a este ked mu vajcia na modro podsvetis :lol:

Užívateľov profilový obrázok
St0kar
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: Št 09. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Martiiiin
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa St0kar » Po 12. Feb, 2007, 21:46

vsak popozeraj mody a inspiruj sa niecim ...zapoj fantaziu ...ja som tiez rezal a staale nedokoncil :D


Obrázok
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
micro141
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 9
Dátum registrácie: St 14. Feb, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa micro141 » Po 12. Feb, 2007, 21:52

boha sa tesim ako pes na granule uz len kus zarovnam pilnikom a potom troska podvihnem procesor a aj gpu pridam nieake tie 120-ky vetraky a odhlucnim hdd dnu puknem daku neonku a potom to pofotim a hodim to sem

Užívateľov profilový obrázok
ferooo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 478
Dátum registrácie: Ut 12. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ferooo » Po 12. Feb, 2007, 22:09

St0kar napísal:vsak popozeraj mody a inspiruj sa niecim ...zapoj fantaziu ...ja som tiez rezal a staale nedokoncil :D
to si rezal lupienkovou pilkou? ci ako?
lebo sa chystam na rezanie, ale dost sa toho bojim, bo je to brutal zlozite... :(

Užívateľov profilový obrázok
St0kar
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: Št 09. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Martiiiin
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa St0kar » Po 12. Feb, 2007, 22:16

ferooo napísal:
St0kar napísal:vsak popozeraj mody a inspiruj sa niecim ...zapoj fantaziu ...ja som tiez rezal a staale nedokoncil :D
to si rezal lupienkovou pilkou? ci ako?
lebo sa chystam na rezanie, ale dost sa toho bojim, bo je to brutal zlozite... :(
to co som rezal ja tiez nebolo jednoduche ale som zevraj zrucny :) a s priamociarou pilou som uz vela dier potrapil :lol: ...netreba sa toho bat hlavne si najprv priblizne kde pojde rez nalep papierovu maliarsku pasku a potom naznac rez .. to aby si neposkrabal plech ked budes wiest pilu po reze... mnoo a aby sa ti ruka netrisla a prosim ta nerob to na kolene ale radsej si to pevne podloz lebo ti to bude lietat :D a bude to vyzerat ako keby si to hryyzol

Užívateľov profilový obrázok
ferooo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 478
Dátum registrácie: Ut 12. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ferooo » Po 12. Feb, 2007, 22:20

St0kar napísal:
ferooo napísal:
St0kar napísal:vsak popozeraj mody a inspiruj sa niecim ...zapoj fantaziu ...ja som tiez rezal a staale nedokoncil :D
to si rezal lupienkovou pilkou? ci ako?
lebo sa chystam na rezanie, ale dost sa toho bojim, bo je to brutal zlozite... :(
to co som rezal ja tiez nebolo jednoduche ale som zevraj zrucny :) a s priamociarou pilou som uz vela dier potrapil :lol: ...netreba sa toho bat hlavne si najprv priblizne kde pojde rez nalep papierovu maliarsku pasku a potom naznac rez .. to aby si neposkrabal plech ked budes wiest pilu po reze... mnoo a aby sa ti ruka netrisla a prosim ta nerob to na kolene ale radsej si to pevne podloz lebo ti to bude lietat :D a bude to vyzerat ako keby si to hryyzol
takze to bolo rezane priamociarkou, fuu, takze s lupienkovou pilkou asi moc nepochodim, co? len kde zohnat priamociarku...

Užívateľov profilový obrázok
St0kar
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: Št 09. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Martiiiin
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa St0kar » Po 12. Feb, 2007, 22:24

ferooo napísal: takze to bolo rezane priamociarkou, fuu, takze s lupienkovou pilkou asi moc nepochodim, co? len kde zohnat priamociarku...
mnoooo ak nemas stojanovu(stolovu) lupienkovu pilu a ak si to chcel s nou rucne tak vela sstaastia ...a ak to budes mat este z hrubsieho plechu tu bocnicu mnaaaam

Užívateľov profilový obrázok
ferooo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 478
Dátum registrácie: Ut 12. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ferooo » Po 12. Feb, 2007, 22:54

St0kar napísal:
ferooo napísal: takze to bolo rezane priamociarkou, fuu, takze s lupienkovou pilkou asi moc nepochodim, co? len kde zohnat priamociarku...
mnoooo ak nemas stojanovu(stolovu) lupienkovu pilu a ak si to chcel s nou rucne tak vela sstaastia ...a ak to budes mat este z hrubsieho plechu tu bocnicu mnaaaam
takze s tou lupienkovou sa to nebude dat? ..stojanovu nemam :red:
nechem to rezat do bocnice, ale do hlinika(2mm) a to potom prilepit na bocnicu..

Napísať odpoveď

Návrat na "Zdroje, skrinky ich modifikácie a projekty"